HTC One X

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Re: HTC One X

Post od iKe »

Da ne otvaram novu temu, pošto se radi o modelu koji nije za naše tržište, ali je sjajan uređaj i tek toliko da vidimo kakvi će biti budući modeli i naslednik HOX-a :

Slika

5 inča ekran i full HD rezolucija. Kakva zver od telefona i naročito ekrana.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _g9b9st6s4
Poslednja izmena od iKe u Sre, 17. Okt 2012. 20:24, izmenjeno 1 put ukupno.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: HTC One X

Post od toda81 »

Prava zver
Note IV N9100 dual

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Bilo je pitanje vremena kada ce se pojaviti telefon sa full hd rezolucijom.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Hoce li se u skorije vreme kod nasih operatera pojaviti ovaj noviji One X sa 1.7 quad procesorom i vecom baterijom?Jel ga je neko u skorije vreme uzimao u Vip-u mozda,i da li telefoni iz Vipa imaju problem sa cuvenim razlivanjem boja na uglovima ekrana,i da li daju jos uvek one bolje sluske ili vise ne?
Vidim da je nov One X u ovlascenim prodavnicama skuplji od S3,pa da li je zaista One X malo bolji od S3 ili je obrnuto?Neka kazu oni koji su koristili oba,jer naravno,oni to najbolje znati.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ja sam nasao podatak da je gustina piksela 440 po incu
http://www.ibtimes.com/htc-j-butterfly- ... ean-847743
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Au 440!To je onda najbolji telefon trenutno.E kada bi dosao kod nas :|

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Opet nepotrebno napucavanje cifara... sve preko 300 PPI je cisto pro*eravanje...

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

psyhound, znam da je to Butterfly, ali rekoh da ne otvaram novu temu za telefon koji nije za naše tržište.
Ja lično nemam ništa protiv malo veće rezolucije i ekrana. Pogotovo ako to ne poveća cenu uređaja i ako baterija može da traje ceo dan. Inače ovaj telefon je otporan na prašinu i na vodu (IPX5) a dimenzije su mu 143 x 71 x 9.1 mm, što znači da verzija za evropsko tržište ( bez te zaštite) neće biti mnogo veća od HOX i S3. Inače, što se tiče rezolucije, jeste SJ na predstavljanju iP4 rekao da je 300 ppi maksimum koji ljudsko oko može videti, ali ja sam nešto čitao letos da je maksimalna vidljiva gustina 3x veća, ne znam koliko je to tačno. Evo sad nađoh i taj članak true retina.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ajd sve je to divno i krasno i taj fullHD i tako to ali dajte više da naprave baterije ili komponente sa kojima baterija može 3-4 dana da traje... :dry:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

To je nemoguce.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

inace, ovaj telefon ce moci da se kupi samo u Japanu i to kod samo jednog provajdera... kod nas tj. u Evropu ce doci Sony sa 5-o incnim ekranom... :wink:

http://www.gsmarena.com/sony_c660x_yuga ... s-4944.php

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

telep, moguće jeste ali ne i dostupno nama korisnicima. :) Vjerujem da neko tamo negdje ima sigurno takvih prototipa i baterija ili štedljivih procesora i ekrana i ostalih stvari, ili i jedno i drugo ali zašto da daju kad i ovako prodaja broji u milionima primjeraka... :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: HTC One X

Post od toda81 »

Cucu se ja sa Piksijem da mi odvoji jedan primerak
Note IV N9100 dual

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

Pre par dana sam zamenio ovaj telefon za S3 pa da napisem malo utisaka za sve one koji se dvoume izmedju ova dva telefona, imao sam beli HOX uzet u telenoru pre tacno 3 meseca bio sam odusevljen belim modelom stvarno je bio prelep sa kvalitetom izrade sto se tice grebanja i slicno sam bio jako zadovoljan, kamera je mogla biti malo i bolja na s3 je malo bolja, baterija jako slaba na trojci dosta izdrzljivija, ekran je poceo da se primetno ljulja u donjem levom cosku i to me je jako nerviralo, wifi je slabo radio a ponekad uopste nije hteo da pronadje uredjaj i aiko je u istoj sobi sto se tice kvaliteta kucista na s3 svestan sam da je to najveca mana lako se grebe ali neka lepa zastita to resava extra. Sve u svemu mislim da je u ovom trenutku s3 bolja kupovina

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Podigla se velika prašina oko JB apdejta za HOX. VP HTC-a je izjavio da danas počinje OTA apdejt za azijske uređaje. Od tada su eksplodirali forumi koji se bave HOX-om. :)
I, konačno, počeli su da se javljaju korisnici koji prijavljuju da im stiže apdejt.
Lepe vesti za sve vlasnike!
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Hvala na ovome, psyhound, hteo sam taj link večeras da postavim. Posebno bih izdvojio sledeći tekst:
The Jelly Bean-running HTC One X gets ahead of a Jelly Bean-running Samsung Galaxy S III, at least in these benchmarks, and makes it very competitive with the LG Optimus G (which has a next-gen Snapdragon S4 Pro chipset but ICS is keeping it back).
Note that we're talking about the regular One X here, not the zippier One X+ and its overclocked Tegra 3 chipset (it will launch with JB out of the box too).
Da ne prevodim sad ovde, ali izgleda da je HTC napravio pun pogodak sa novim ROM-om. Samo da još stigne i u ostatak sveta.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta