Da ne otvaram novu temu, pošto se radi o modelu koji nije za naše tržište, ali je sjajan uređaj i tek toliko da vidimo kakvi će biti budući modeli i naslednik HOX-a :
5 inča ekran i full HD rezolucija. Kakva zver od telefona i naročito ekrana.
Bilo je pitanje vremena kada ce se pojaviti telefon sa full hd rezolucijom.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Hoce li se u skorije vreme kod nasih operatera pojaviti ovaj noviji One X sa 1.7 quad procesorom i vecom baterijom?Jel ga je neko u skorije vreme uzimao u Vip-u mozda,i da li telefoni iz Vipa imaju problem sa cuvenim razlivanjem boja na uglovima ekrana,i da li daju jos uvek one bolje sluske ili vise ne?
Vidim da je nov One X u ovlascenim prodavnicama skuplji od S3,pa da li je zaista One X malo bolji od S3 ili je obrnuto?Neka kazu oni koji su koristili oba,jer naravno,oni to najbolje znati.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
psyhound, znam da je to Butterfly, ali rekoh da ne otvaram novu temu za telefon koji nije za naše tržište.
Ja lično nemam ništa protiv malo veće rezolucije i ekrana. Pogotovo ako to ne poveća cenu uređaja i ako baterija može da traje ceo dan. Inače ovaj telefon je otporan na prašinu i na vodu (IPX5) a dimenzije su mu 143 x 71 x 9.1 mm, što znači da verzija za evropsko tržište ( bez te zaštite) neće biti mnogo veća od HOX i S3. Inače, što se tiče rezolucije, jeste SJ na predstavljanju iP4 rekao da je 300 ppi maksimum koji ljudsko oko može videti, ali ja sam nešto čitao letos da je maksimalna vidljiva gustina 3x veća, ne znam koliko je to tačno. Evo sad nađoh i taj članak true retina.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
telep, moguće jeste ali ne i dostupno nama korisnicima. Vjerujem da neko tamo negdje ima sigurno takvih prototipa i baterija ili štedljivih procesora i ekrana i ostalih stvari, ili i jedno i drugo ali zašto da daju kad i ovako prodaja broji u milionima primjeraka...
Pre par dana sam zamenio ovaj telefon za S3 pa da napisem malo utisaka za sve one koji se dvoume izmedju ova dva telefona, imao sam beli HOX uzet u telenoru pre tacno 3 meseca bio sam odusevljen belim modelom stvarno je bio prelep sa kvalitetom izrade sto se tice grebanja i slicno sam bio jako zadovoljan, kamera je mogla biti malo i bolja na s3 je malo bolja, baterija jako slaba na trojci dosta izdrzljivija, ekran je poceo da se primetno ljulja u donjem levom cosku i to me je jako nerviralo, wifi je slabo radio a ponekad uopste nije hteo da pronadje uredjaj i aiko je u istoj sobi sto se tice kvaliteta kucista na s3 svestan sam da je to najveca mana lako se grebe ali neka lepa zastita to resava extra. Sve u svemu mislim da je u ovom trenutku s3 bolja kupovina
Podigla se velika prašina oko JB apdejta za HOX. VP HTC-a je izjavio da danas počinje OTA apdejt za azijske uređaje. Od tada su eksplodirali forumi koji se bave HOX-om.
I, konačno, počeli su da se javljaju korisnici koji prijavljuju da im stiže apdejt.
Lepe vesti za sve vlasnike!
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Hvala na ovome, psyhound, hteo sam taj link večeras da postavim. Posebno bih izdvojio sledeći tekst:
The Jelly Bean-running HTC One X gets ahead of a Jelly Bean-running Samsung Galaxy S III, at least in these benchmarks, and makes it very competitive with the LG Optimus G (which has a next-gen Snapdragon S4 Pro chipset but ICS is keeping it back).
Note that we're talking about the regular One X here, not the zippier One X+ and its overclocked Tegra 3 chipset (it will launch with JB out of the box too).
Da ne prevodim sad ovde, ali izgleda da je HTC napravio pun pogodak sa novim ROM-om. Samo da još stigne i u ostatak sveta.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.