MTS novosti
Re: MT:S novosti
To sam i ja kontao,samo mi je trebala potvrda.Hvala ljudi.

Poslaću im mail, pa ću da vidim šta će mi odgovoriti.
Ne verujem ni ja da će biti povoljnija akcija od 50% popusta, ali opet ne verujem ni da će je prekinuti,
jer kriza će biti još veća, ako misle da zadrže i privuku korisnike moraće da snize cenu ili bar da je ne povećavaju.
Javljam šta se dešava, zahvaljujem svima na odgovorima
Ne verujem ni ja da će biti povoljnija akcija od 50% popusta, ali opet ne verujem ni da će je prekinuti,
jer kriza će biti još veća, ako misle da zadrže i privuku korisnike moraće da snize cenu ili bar da je ne povećavaju.
Javljam šta se dešava, zahvaljujem svima na odgovorima

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
cvoruga, idi krajem decembra u poslovnicu, trazi menadzera iste, i on moze da ti omoguci da ranije potpises ugovor. Jer ako ti pocetkom aprila istice ugovor, a po pravilu mozes do 3 meseca ranije da produzis isti, to je pocetkom januara. Jedino menadzer poslovnice ima prava da ti izadje u susret.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, mudro zboriš, sad sam porazmislio o tome što si napisao i evo šta sam smislio
.
5.4.2013 mi ističe ugovor, što znači da najranije mogu da ga obnovim 5.1.2013 godine, 3 meseca pre isteka,
a poslovnice tada najverovatnije ne rade zbog novogodišnjih praznika,
tako da ću da uradim baš to što si mi predložio, otići ću par dana pred novu godinu i
tražiti da mi omoguće produžetak ugovora, da ne propustim akciju zbog 5 (ne)radnih prazničnih dana
.
A možda bude neka dobra i povoljna akcija za novaka, videćemo.
U svakom slučaju hvala miodrage

5.4.2013 mi ističe ugovor, što znači da najranije mogu da ga obnovim 5.1.2013 godine, 3 meseca pre isteka,
a poslovnice tada najverovatnije ne rade zbog novogodišnjih praznika,
tako da ću da uradim baš to što si mi predložio, otići ću par dana pred novu godinu i
tražiti da mi omoguće produžetak ugovora, da ne propustim akciju zbog 5 (ne)radnih prazničnih dana

A možda bude neka dobra i povoljna akcija za novaka, videćemo.
U svakom slučaju hvala miodrage

Ала си ти нека ноћна птица...
, или радиш трећу смену негде на обезбеђењу.Шалим се.Ја ћу ти дати,малко другачији предлог,јер колико знам,мтс продужава уговоре месец дана пред истек,ништа раније.Отиђи у децембру и однеси захтев за певремену исплату Уговора(не за раскид и наравно у захтеву наведи да желиш раније да направиш нови).То код Мтс ради посао.Можда већ данас да одеш,да имају времена да ти одговоре.

- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
PetarI, nece da bidne.
miodrage je u pravu, moze 3 meseca ranije. ja tako odradio.
miodrage je u pravu, moze 3 meseca ranije. ja tako odradio.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ensiferum, nemoj prvog decembra - mene su vratili iz poslovnice (bio sa suprugom njoj da potpisemo), iz sledeceg razloga: - nije problem, ali onda imas manje za prethodni ugovor. Lepo su mi rekli da se dodje posle 20. dec. i sve ce da bude u najboljem redu! Ili idi bilo kad posle 10. dec, i opet si na dobitku. Inace mojoj zeni ugovor istice 13. januara 

Da, ne, ne, nePetarI napisao:Ала си ти нека ноћна птица, или радиш трећу смену негде на обезбеђењу, мтс продужава уговоре месец дана пред истек

Iz proverenih i pouzdanih izvora, ili na forumu si čuoEnsiferum napisao:Koliko sam ja cuo, ta akcija se produzava i sledece godine, na njoj mogu samo profitirati zasto bi je ukidali!

Posalo sam im mail, čekam odgovor

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
Sto se tice ugovora, nisam bas mislio 1.decembra, jer ionako novi ugovor stupa na snagu od 1.januara, tako da cu sacekati! A za produzenje "akcije" 50% popusta su mi rekli u poslovnici, i da treba da bude neka akcija uskoro za prepaid i jos ponesto za postpaid, ko zna, mozda samo lupetaju! Jel neko video onaj huawei g6800, kako vam se cini, za sekundarni telefon!?
Цворуга,надам се да си у праву(и сви они који кажу супротно),што се тиче та 3 месеца,онда ће син обновити уговор већ у фебруару,али....био сам ја на постпејду и код мтс,све ми се и даље чини да је месец дана,тај рок.Но видећемо.Сад,да ли неко стварно зна за 50% попуста,да ли ће бити и наредне године,стварно бих прешао поново код њих и да ли таква врста уговора може за почетак у тарифи Хело.Откуд човек зна какви му могу бити приоритети,а на тако малој тарифи можеш зажмурити и раскинути уговор по потреби и много пре рока... 

PetarI, u pravu sam
, evo ti odgovor na pitanje o trajanju i produžetku promocije 50%, i raskidu ugovora pre roka

I nisam Cvoruga na ćirilici, nego ČvorugaPetarI napisao:Цворуга

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
PetarI, veruj mi, moze se produziti ugovor 3 meseca pre isteka prethodnog, to je 100% proverena informacija! Za akcije jos sigurno ne znam, samo se suska!:)
Dobro Cvoruga,dopusti i da neko napravi gresku...Bice to ok ta tri meseca.
PetarI, šala mala, nema ljutnje, nema potrebe da primaš to suviše tragično 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Ja sam prosle godine u decembru mesec dana ranije produzio ugovor,pa su mi ipak stigla dva tacuna za taj mesec,tj placao sam penale.
Evo odgovra MTS-a meni

Sad sam im posalo još jedan mejl, objasnio šta želim, i napisao sam im da sam već 7 godina na postpaid-u,
a 50% popusta koristim već 4 god, kao i da sam redovan platiša (što i jesam),
i zamolio ih da mi izađu u susret, da produžim ugovor 7 dana pre roka, jer su to svakako neradni dani.
Čekam sad njihov mejl i nadam se pozitivnom odgovoru

Sad sam im posalo još jedan mejl, objasnio šta želim, i napisao sam im da sam već 7 godina na postpaid-u,
a 50% popusta koristim već 4 god, kao i da sam redovan platiša (što i jesam),
i zamolio ih da mi izađu u susret, da produžim ugovor 7 dana pre roka, jer su to svakako neradni dani.
Čekam sad njihov mejl i nadam se pozitivnom odgovoru

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
cvoruga, ma bre idi do poslovnice, mailom ne smeju da ti daju takve informacije i odobrenja. Nadji menadzera poslovnice i zavrsi posao. Nemoj da te mrzi. Prakticno mozes sve sada da resis, a pojavis se pre novaka par dana i zvanicno sve sredis.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
miodrage, mozda je tako kod mts-a ali kod telenora nema nista bez e-mail poruka ili poziva korisnickog centra.