Ninolina, nabavio sam citac

pozajmio

Probacu da odradim ponovo preko minitool-a, da ne dizem linux bez potrebe.
edit: nadam se da mogu ovde da pisem, posto je ona tema o karticama malo mrtva
uradio sam sve preko minitool-a, telefon i dalje prikazuje isti broj MB interne memorije. sta se desi sa tom ext particijom kada ubacim karticu u tel? kada instaliram link2sd (koji hoce sve da prebaci na karticu) na startu on trazi da napravi ext particiju na kartici, ako to ne uradim on prebacuje na karticu (fat32). i sve je to u redu da mi veliki deo podataka ne ide na internu. kada instaliram potrebne aplikacije, ostane mi 20mb interne, pa dodje uzvicnik i kaze dosta nema vise memorije
Quick System Info Pro prikazuje razne memorije, ali cini mi se ne i onu koju sam ja napravio.
ne mogu nikako u glavi da pohvatam krajeve ove price o particionisanju.
zar ne moze da se jednostavno koristi particija na kartici kao interna memorija. ovaj galaxy ace stvarno ima malo interne memorije. nasao sam dobar rom, koji mi u startu zauzme oko 60 mb.
edit 2: izgleda da sta god uradis, jedan deo aplikacija ide na internu memoriju (i to ne bas zanemarljiv deo). a meni je toliko mala memorija da za nekoliko aplikacija je popunim

SE K800i, LG GT540, Motorola Pro, HTC 7 Pro, BB Bold 9780, Samsung Galaxy Ace S5830i,
Apple iPhone 5, BB Q10