Korisnike Biznet Mix Net tarifnih profila od 1. marta očekuje i novina u okviru mesečne pretplate - dodatnih 500 minuta za razgovore u mt:s mreži. Ovi dodatni minuti Biznet Mix Net korisnicima biće na raspolaganju nakon što potroše inicijalnih 2.000 minuta za razgovore u domaćem saobraćaju.
i oni su poceli sa ovim bezvrednim minutima u okviru mreze, kopirano od vipa i telenora... kojom brzinom kopiraju jedni druge u glupostima.
I ove godine smo povodom Dana zaljubljenih pripremili prijatno iznenađenje za postpaid korisnike. Svi postpaid korisnici uz januarski račun dobiće i poklon postpaid vaučer sa bonusom u vrednosti od 5.000 dinara za razgovore u mt:s mreži, kao i za SMS poruke i Inernet u domaćem saobraćaju koji se može iskoristiti u periodu od tri meseca od dodele bonusa.
Da biste ostvarili bonus od 5.000 dinara ponesite ovaj vaučer i dođite u neku od naših poslovnica do 31. marta 2013. godine. Potrebno je samo da produžite vaš postpaid ugovor za tri meseca, ukoliko vam još nije istekla ugovorna obaveza. Novi mt:s postpaid korisnici ili oni kojima je istekla ugovorna obaveza, potpisuju novi postpaid ugovor na tri meseca.
Poklon vaučer, ukoliko to želite, možete pokloniti i vama dragoj osobi, a možete ga iskoristiti i uz neku od naših aktuelnih postpaid promocija, s tim što ugovornu obavezu koja važi za datu promociju produžavate za tri meseca.
Bonus u vrednosti od 5.000 dinara vam je na raspolaganju nakon potrošenog saobraćaja uključenog u pretplatu.
Razgovarajte sa onima koje volite još više, još duže, još opuštenije.
Korisnici taraifnih profila mt:s Kontrola troškova vaučer mogu da iskoristite uz novi ugovor za neki od postpaid tarifnih profila.
Nije lose,ali opet sa vaucer-kredit moze iskoristiti za pozive u mts mrezi, to mi je glupo....kao da nam daju jos 200 free minuta u mrezi uz potpisivanje ugovora na 3 meseca.
Tja vaucer bi trebao da bude 10.000
htc 8s u vipu 13.000 uz ekomotivaciju (smart 700) a mts 26.400 mixnet m + 3g pretplata. znam da mtsov paket nudi vise ali preterali su sa cenom.
Kada se potpise ugovor sa 50% popusta,jel moze slobodno da se seta na nizi ili visi paket,ili si ogranicen tarifom koju si uzeo pa mozes samo na skuplji?
predlog - potpisi ugovor sa najnizom tarifom koja ti odgovara, da bi kasnije mogao da se vratis na nju, jer na visu tarifu moze da se predje, a na nizu od pocetne ne moze. Tako sam ja shvatila.
dzonsi, mislim da ne možeš na niži, već samo na viši (skuplji) paket.
Ja sam uzeo 50%, ali nemam potrebu menjanja paketa, pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Evo i ja da se ukljucim,znaci samo na visu tarifu mozes da predjes.Mada kao sto rece Lela odradi ti to,znaci potpisi ugovor sa najnizom tarifom,i posle mesec dana predji na zeljenu(visu),e onda posle nekog vremena mozes da se vratis na pocetnu,ali mislim da ce ti naplatiti nesto(nije skupo mislim da nije vise od 250dinara)a prvi put kada prelazis u drugu tarifu je besplatno valjda,ili pak neka simbolicna cifra..
Hvala svima,ako bih ovih dana presao u mts,na Mix Net M,ukljucili bi me pre prvog,jel bi mogao ja odmah da potpisem ugovor za 50% kada me prebace,pa onda za neki dan,isto pre prvog,da se prebacim na Mix Net L,ili bi morao i u martu da koristim M?
cvoruga, sad valjda moraš jedan mesec da provedeš na punj pretplati, pa posle isteka aktiviraš promociju. Potvrđeno kod mog druga, koji je prešao iz Telenora u mt:s.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.