MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Re: MT:S novosti

Post od dusko1122 »

Da li je neko saznao na koji nacin se stice pravo na onaj vaucer od 5000din? Da li mora da se istrosi ceo paket koji se dobije na mesecnom nivou pa tek onda moze da se krcka tih 5000din ili kako?

makitx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 09:42
:: HTC Gratia

Post od makitx »

Tri meseca placa se puna pretplata (ko je na promociji 50% popusta). Bonus u vrednosti od 5.000 dinara (za razgovore u mt:s mreži, kao i za SMS poruke i Inernet u domaćem saobraćaju) je na raspolaganju nakon potrošenog saobraćaja uključenog u pretplatu.

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

U obaveštenju piše da bonus startuje nakon potrošenog saobraćaja + važi samo za razgovore i sms u mts mreži i podrazumeva samo DOMAĆI internet sabraćaj. da li to znači da mogu da posećujem samo sajt kurira i rts?? elouel za "bonus" :D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Одг: MT:S novosti

Post od tomas.hokenberi »

To domaći se ne odnosi na domaće sajtove već znači da ne važi u romingu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

radnik69
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 14. Dec 2012. 19:02
:: Nokia

Post od radnik69 »

Da li mts trazi izvod iz kreditnog biroa i moze li je punoletno (nezaposleno) lice da potpise vise ugovora (jedan je pred istek, mislim da ima jos 4 meseca, a sada bi da potpise drugi, isto u mts-u) ?

Znam da su me prosli put zvali, kao roditelja, da potvrdim da moze da uzme postpaid posto cerka nema stalna primanja. Ne znam kako je sad.

P.S. Prvi je redovno placan, nijedna uplatnica sa zakasnjenjem

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

radnik69, ne traze izvod, provereno! Moja supruga je još kao student imala 2 postpaid ugovora (jbga, sad oba plaćam ja :D )!
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

radnik69
Novajlija
Novajlija

Post od radnik69 »

I jos jedno, možda malo glupo pitanje.

Ako se zaključuje ugovor na nekom mts prodajnom mestu (u gore pomenutom slučaju), da li se ugovor odmah odobrava ili se pozivaju roditelji pa se čeka nešto ili kako to već ide. Da opet napomenem, ćerka je punoletna i nezaposlena i već ima jedan ugovor kod mts-a koji je pred istek i nikakvih problema nije bilo tokom ugovorne obaveze.

P.S Ovo pitam jer prošli ugovor kada je zaključivala, telefon je naručila preko web shop-a pa su oni posle dva dana zvali i tražili moje odobrenje (odobrenje roditelja) pa sad ne znam kako to ide kada se zaključuje ugovor na licu mesta.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Ugovor odmah odobravaju, ne vidim razlog zašto ne bi! E, sad, za webshop moraju ipak da vrše neke provere, da izvrše proveru identiteta i naravno vašu ozbiljnost! :oops:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

da li je iko proveravao tu pricu oko vaucera?

kada se aktivira tih 5000? kad se potrosi sav sadrzaj iz paketa ( I min I sms I net) ili moze recimo kad se potrose samo minuti?

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

To bi bio vrhunac da je tako, bolje preko tarifnog dodatka da platim sta mi zafali, 3 meseca nije malo

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Lela, ja mislim da kada potrosis jednu vrstu saobracaja,onda se aktiviraju tih 5000 dinara i onda od njih se obracunava trosak..

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

hvala na odgovoru! moracu da odem na lice mesta, da proverim i aktiviram taj vaucer.

radnik69
Novajlija
Novajlija

Post od radnik69 »

Jel postoji mogucnost da se postaviti neki limit prekoracenja kod Mix Net S postpaid paketa ?

Poslednji put kada sam imao ugovor u mts-u bilo je cini mi se 12000din. Treba mi da bude mnogo manji.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

radnik69, pa povecas paket, i toie si sve resio, za mnogo manje para imas mnogo vise svega. Ogranicenje ne postoji, barem nr od strane iperatora (oni ovo jedva cekaju zbog extra zarade), ali na ponedinim telefonina mozes da stavis upozorenja kod raznih limita, i cak da iskljucis data saobracaj, da ne bi imao extra troskove
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Da li neko zna ili neko ko ima KT na mts-u sta se desava sa kreditom koji imas ako predjes na vecu tarifu?
Naime, imam kontrolu trosko 500 sa 50%popusta i prepacio sam se sada na KT1000 ali sam zaboravio da pitam sta ce mi biti sa kreditom koji trenutno imam a to je 1500din?

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
:: Microsoft lumia 550
:: Samsung J5 2016

Post od misapop »

@darkoni
Prenece ti i kredit i bonus.
Obrati paznju da li ces vec 1og sledeceg meseca preci na visu tarifu.
Za kontrolu troskova nemaju aplikaciju za prelazak navecu tarifu,vec salju mejl u Bg,pa oni menjaju.To moze da potraje.Kod mene licno 2 meseca je trajalo.S tim sto sam odmah posle prvog u mesecu,videvsi da nije prebaceno na veci paket,otisao i uputio reklamaciju.Receno mi je da ce se prolongirati jos jedan mesec (navodno guzva,pa nisu u Bg stigli da obrade).Tako je i bilo.Ali stigao je duplo veci racun,kao da su prebacili onda kada je trebalo,a ne sa mesec dana zakasnjena.Nakon druge reklamacije,racun je storniran.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Hvala misapop. Ja sam preko korisnickog promenio tarifu pa cemo davidimo od prvog sta ce biti.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Probao bih da sto duze prolongiram pravljenje Ugovora na 50%,jer mi u novembru istice ugovor u Vipu.Ako ga napravim do 31.03 kako na zvanicnom sajtu pise,morao bih ga staviti na "led",(npr.Hello),da ne koristim oba,a da se na neki nacin "uclanim",pa me interesuje zna li neko,pouzdano,hoce li te akcije biti i nakon 31.03?Pozdrav svima.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

PetarI imao sam prilike skoro da razgovaram sa operaterkom u mtsu koju sam pitao baš to...na šta mi je ona odgovorila da može da se desi da se to produži.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

dakle - sto se tice vaucera - moj 'slucaj', postpaid 2 godine, 50% popusta -

da bih aktivirala vaucer, prvo moram da pristanem na produzenje dvogodisnjeg ugovora za dodatna 3meseca! A u toku ta 3 meseca NEMAM 50% POPUSTA! Znaci placam punu cenu paketa!

I kad pristanem na te uslove, od 1. marta mogu da koristim bonus od 5000din, moze da se izabere ili za dodatne minute ili za sms ili za net, tek kad se potrose ti sadrzaji iz paketa.

znaci, moze da se izabere - recimo 5000din samo za dodatni razgovor, mislim da je u MTS mrezi!

nisam insistirala da saznam i to do kraja, jer sam odustala od tog vaucera kad sam cula za produzetak od 3 meseca i to po punoj ceni paketa

Odgovori