Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 920
Gde je sad Baraba 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pogledaj moj poslednji komentar u temi " Nokia maps - SRBIJA - napokon" 

zna li se kada ce windows dozvoliti instaliranje citavih aplikacija na memorisku karticu?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
rudulan, pa mislim da nece dozvoliti nikad. E zbog ovoga sam uvek SD karticu smatrao budalastinom u telefonima, jer je memorija telefona kudikamo brza i od najbrze kartice. Bolje zveknuti sto vise memorije, nego biti uljuljkan kao imam karticu. Ne znam kako na robotima, ali na WP, kartica moze da sluzi iskljucivo za skladistenje fotki i videa, nista drugo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
Na robotima biraš da li na mem. telefona ili karticu. Mada je meni iz izstog razloga sve na mem. telefona, muzika i fotke na kartici, ili ako imam dosta mapa pa navigaciju prebacim na karticu.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Da se vrnemo na Lumijicu
Elem, isprobao navigaciju, isao sam do Kijeva (neki deo BG), i nepogresivo me odveo, iako sam bio poprilicno skeptican. Jos sam malo testirao po NBGD i centru, i navigacija radi savrseno. Jedino, arci bateriju, za 35 min voznje ode 21% !!! Doduse, i to je bolji rezultat, jer na iPhone4 bi otislo oko 32%, a na iPhone 3G oko 40%.
Bateriju cu da resim ovim novim wireless chargerom - standom za kola, Nokia je to sada predstavila na MWC, i bice dostupno krajem aprila... Jedino se pitam koja ce biti cena, najavljena je oko 70€.
A sada jedan bug koji mi se desio juce u 2 navrata, mislimd a znam do cega je, ali moracu jos da testiram. Sta se desilo? Koristio sam normalno telefon, i odlozio ga. Posle par minuta, nesto sam ga uzeo opet, stisnem dugme za paljenje ekrana - nista, ne reaguje, mrtav. Probam dugo da drzim, nista. O'ladio sam se. Onda sam probao da drzim Vol - i Power 10 sec, kratak vibrato i vratio se. To je Soft reset telefona. Prvi put mi se desilo oko 10 prepodne, drugi put oko 18h. Jedina stvar koja mi pada na pamet da je mogla da napravi pometnju je Keep WiFi ON. To sam iskljucio, i od tada frke nema. Testiracu jos ovih dana, pa cu da vidim.

Bateriju cu da resim ovim novim wireless chargerom - standom za kola, Nokia je to sada predstavila na MWC, i bice dostupno krajem aprila... Jedino se pitam koja ce biti cena, najavljena je oko 70€.
A sada jedan bug koji mi se desio juce u 2 navrata, mislimd a znam do cega je, ali moracu jos da testiram. Sta se desilo? Koristio sam normalno telefon, i odlozio ga. Posle par minuta, nesto sam ga uzeo opet, stisnem dugme za paljenje ekrana - nista, ne reaguje, mrtav. Probam dugo da drzim, nista. O'ladio sam se. Onda sam probao da drzim Vol - i Power 10 sec, kratak vibrato i vratio se. To je Soft reset telefona. Prvi put mi se desilo oko 10 prepodne, drugi put oko 18h. Jedina stvar koja mi pada na pamet da je mogla da napravi pometnju je Keep WiFi ON. To sam iskljucio, i od tada frke nema. Testiracu jos ovih dana, pa cu da vidim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
i meni se danas desio neki probelm, ne znam moze li se nazvati bag
imao sam oko 500 mb memorije slobodno i krenuo sam da instaliramigricu od 800mb, nakon negog vremena telefon je prijavio da nema vise memorije i prekinuo proces. E sad ja vise nemam tih 500 mb, u prodavnici pise da je igrica instalirana, a ja nemam nigdje ikonicu te igrice kako bih je mogao izbrisati. UPOMOC!! 

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- Baraba
^
Kamerica ovog uređaja je fenomenalna za sve koji žele nešto u najvišoj klasi kada je riječ o pametnim telefonima (naravno, ako se 808 PureView stavi van konkurencije).
Kamerica ovog uređaja je fenomenalna za sve koji žele nešto u najvišoj klasi kada je riječ o pametnim telefonima (naravno, ako se 808 PureView stavi van konkurencije).
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
rudulan, probaj da uradis reset telefona - drzis power i volume - 10ak sec dok ne zavibrira i resetuje se. E onda pogledaj da li ima promena.
nije pomoglo, formatirao sam ga skroz i sve iz pocetka 

Imam jedan problem,nemogu nikako da posaljem poruku koja sadrzi broj telefona iz imenika.Da li neko zna u cemu je problem?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
xxxx, kako pokusavas da je posaljes? Najprostije je da udjes u kontakte, nadjes taj kontakt koji zelis, udjes u njega, dugi klik na broj, Copy, udjes u poruke, paste i send. Evo sad sam probao i radi bez greske.
Ja sam probao da posaljem kao Business card,ali tako nece da salje.N8 je mogla bez problema tako.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
A izvini gde si nasao tu opciju send as bussiness card? Posto ja na mojoj Lumiji nemam takvu opciju, niti znam da je to moguce. A ako si sa nekog drugog telefona pokusao, e onda me i ne cudi nista 

Imas opciju share contact,pa imas opciju messaging pa onda kome oces da je posaljes,na n8 se to zvalo Business card.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Da toako se kontakt moze poslati sa symbiana i mogu se birati koji podaci se zele poslati, kao mail, vise brojeva telefona ako postoje za zeljeni kontakt i sl.
Taman posla ako win i to nemozne.
Taman posla ako win i to nemozne.
- Baraba
Interesuje li nekog nova 920 za 420e? 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pazi kad uospte to nisam konstatovao, ja navikao na ovaj nacin koji sam opisao na iPhonu...