LG Optimus L9
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: LG Optimus L9
+1 za NoLED
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
A hoće li ta aplikacija postaviti ikonicu na ekran u slučaju FB notifikacija (poruke na Fb-u, komenari, event-ovi....) ?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- artifex
- Mobil manijak
Ne znam,nisam ni gledao da li ima to... Primetio sam i da nema app vise u playstoru...
- artifex
- Mobil manijak
Meni nema,pa nisam lud
Ali naravno i da nema lako se nabavi...

p768 nema nfc. Ja imam telefon tako da znam da nema. Cisto da znas , da se ne razocaras. Iskreno, meni i ne treba. Uzeo sam p768 zbog kamere. Nijedan od ova dva nema gorilla glass, takodje. jedino ga ima p769 koji ima manji displej 4.5
laziccc, eto vidiš, Google kaže da ima

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
artifex, cvoruga, Hvala za preporuku za app, odlična je, sada sam pročitao da podržava bilo koju aplikaciju, pa između ostalog i Fb, twiter, google+
Ovo je ono što mi treba.
Ovo je ono što mi treba.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
jb za l9 nije jos izasao tj jeste ali nije oficijalni kako kaze LG i tek treba da izadje oni ga ocekuju uskoro, pitao i dobio odgovor zato i pisem i jos nesto rekli su mi da ne pokusavam da ga update-ujem dok ne izadje oficijalni tako cu i da uradim 

Ove nedelje dolazi JB.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
daj boze
vise mi dosadilo da cekam
a i bio bi red ipak im je ovo najprodavaniji model! 
Da pitam nesto vas koji imate JB dali je istina da se aplikcije ne mogu prebacivati na karticu posto on i dalje cita njegovu memoriju kao sd karticu? citam nesto po forumima jedni kazu da se ne mogu prebacivati drugi kazu da se mogu prebacivati ali ne cele vec manji deo a jedni kazu da mogu da se prebacuju? o.O

Da pitam nesto vas koji imate JB dali je istina da se aplikcije ne mogu prebacivati na karticu posto on i dalje cita njegovu memoriju kao sd karticu? citam nesto po forumima jedni kazu da se ne mogu prebacivati drugi kazu da se mogu prebacivati ali ne cele vec manji deo a jedni kazu da mogu da se prebacuju? o.O

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
"Od danas će i u Srbiji svi korisnici Optimus L9 smart telefona imati mogućnost preuzimanja unapređene verzije Android operativnog sistema, 4.1.2 Jelly Bean (JB). Nova Android platforma kompanije Google poboljšaće celokupno korisničko iskustvo na smart telefonima kompanije LG Electronics. Više informacija, kao i Jelly Bean operativni sistem dostupan je za preuzimanje na sajtu predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji. Hvala vam što pratite našu fan stranicu." pa lepo znaci sad je izasao za srbiju ali nzm sto meni i dalje preko telefona ne pise da ima dostupnih azuriranja, nista sutra cu pokusati preko lg support tool-a 

Da li neko zna kako mogu da namestim da se primaju pozivi preko Home dugmeta?
Znači neko me zove, ja pritisnem Home i javim se?
SGS2 ovo može po difoltu, na L9 se ubih tražeći i nema nigde da se to podesi.
Znači neko me zove, ja pritisnem Home i javim se?
SGS2 ovo može po difoltu, na L9 se ubih tražeći i nema nigde da se to podesi.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Hoće postaviti na ekran sve ikonice koje želiš od gosms do fejsbuk mesindžera , extra izgleda i radi na One S sa 4.0.4 , na Galaxy S3 sa 4.1.2 nije htela da radi ova aplikacija .znemanja napisao:A hoće li ta aplikacija postaviti ikonicu na ekran u slučaju FB notifikacija (poruke na Fb-u, komenari, event-ovi....) ?
16 godina na forumu MOBILNISVET
Sad mi ništa nije jasno. Kakav je onda update bio pre dve nedelje od prilike? Svi smo ovde pisali na forumu o tome... Ja sam uradio update preko regularnog LG programa.
- artifex
- Mobil manijak
Ja sam pre dve nedelje apdejtovo na JB...
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
de znam ovi iz lg-ja su rekli da tada jod nije izasao update za srbiju vec je sada a izgleda da ni oni neznaju bas .
daj ovo vise nije normalno meni opet nece da uradi update isti problem kao pre iskljuci se lg support tool? n****em im u d**e njihov update! dal neko zna u cemu je problem? -.-
daj ovo vise nije normalno meni opet nece da uradi update isti problem kao pre iskljuci se lg support tool? n****em im u d**e njihov update! dal neko zna u cemu je problem? -.-
moze li neko ko je uporedio kameru p760 i p768 da kaze kolika je ustvari razlika u kvalitetu fotografija?
Da li može neko da mi preporuči dobru latiničnu tastaturu sa našim karakterima šđčćž za ovaj telefon?
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
varicak, odes na google play skines par njih pa probas
sve je to individualno kome se sta dopada
sve je to individualno kome se sta dopada
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba