Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Nokia Lumia 920
luca, baterija ce ti prvih nedelju dana verovatno biti veliko razocarenje... ali kad malo "legne" to je to. Elem, meni baterija traje 1 dan, od 7 ujutro, do oko ponoci, sve naravno zavisi koliko ga mucim, ako igram Aces of Luftwafe, baterija ode za cca 2h, a sa Drift Mania Championship 2 i za manje.
Crni i cyan su jedini mat, ostali su shiny and glossy.
Crni i cyan su jedini mat, ostali su shiny and glossy.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ne igram igrice
neka meni izdrzi i dan, ustajem oko 7, lezem oko 12... Evo kad sam ga dobio danas bilo je na 30ak percent sada je na 10... Dosta sam ga cackao...

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
luca, baci neke slike da vidimo po danu i u slabijem osvetljenju 

postavio sam u forumu slike 
@miodrage - baterija mi je izdrzala dva dana. nisam mnogo telefonirao ali sve ostalo non stop mucenje
zadovoljan sam
time on batery - 1 day and 14 hours

@miodrage - baterija mi je izdrzala dva dana. nisam mnogo telefonirao ali sve ostalo non stop mucenje

zadovoljan sam

time on batery - 1 day and 14 hours
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
luca, sjajan rezultat, voleo bih da vidim koliko bi ti uredjaj izdrzao u mojim uslovima, jer je moj skinut jutros u 8 i evo sad stavljen na punjac sa 8%. 15h, ali 15h zestokog sexa 

- sunecar
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 04:26
- :: Lumia 920
Sutra stize Bela 920-ka
pitanje za iskusne,kako najelegantnije prebaciti kontakte sa bivseg androida na buduci wp8 ?

- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
sunecar, preko google naloga kao i kod Androida

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
NE!
Najelegantnije prebacivanje je ukljucis Bluetooth na oba uredjaja, na Nokiji pokrenes Transfer my Data, uparis uredjaje, i samo pustis. Sve je gotovo za oko minut.
Najelegantnije prebacivanje je ukljucis Bluetooth na oba uredjaja, na Nokiji pokrenes Transfer my Data, uparis uredjaje, i samo pustis. Sve je gotovo za oko minut.
- sunecar
- Neredovni učesnik
Hvala,sutra krecem sa sredjivanjem
,iskreno se radujem necemu novom

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Sa moje tacke gledista i imas cemu da se radujes, uzivaj u jednom od najboljih uredjaja danasnjice sa naravno najboljim OS-om. Za sva eventualna pitanja koja budes imas nemoj da se stidis da pitas, a bice ti odgovoreno u sto je moguce kracem roku.
zadovoljan sam. baterija i kamera - vrh
drugo punjenje sada - 1 h 16 hours 
telefon prosto leti. nikakvih lagova, seckanja, bilo cega.
stvarno sam se ''rasteretio'' od kada ga imam. uradim sta sam zamislio i stavim telefon u dzep.
cak sam nasao i onu app za parking.
jedina mana, ipak je maaalo tezi telefon a i zabagovao mi jednom explorer danas - nije hteo da mi ucita post na ovom sajtu dva tri puta i posle par pokusaja je prihvatio. ne znam sta se desilo.
sve ostalo - vrh. cekam 1020

telefon prosto leti. nikakvih lagova, seckanja, bilo cega.
stvarno sam se ''rasteretio'' od kada ga imam. uradim sta sam zamislio i stavim telefon u dzep.
cak sam nasao i onu app za parking.
jedina mana, ipak je maaalo tezi telefon a i zabagovao mi jednom explorer danas - nije hteo da mi ucita post na ovom sajtu dva tri puta i posle par pokusaja je prihvatio. ne znam sta se desilo.
sve ostalo - vrh. cekam 1020

- sunecar
- Neredovni učesnik
Hm,Evo prvog pitanja.Nikako da nadjem gde se gasi provera pina svaki put kada restartujem telefon,uzeo sam mikro-sim i ona ima pin a ja nikako da iskljucim 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
sunecar, Udjes u telefon, kliknes na 3 tackice dole, ides na settings, skroz dole SIM security, i iskljucis 
Evo ako jos nekome treba:
On the start screen,
Select Call menu.
Tap the 3 dots at the bottom right of the screen.
Select Settings.
With SIM security switched on, tap Change SIM PIN (at the bottom).
Type your SIM PIN and press Enter.
When prompted to Enter new SIM PIN, type a new PIN and press Enter.
When prompted to Confirm new SIM PIN, type the new PIN again and press Enter.
The message SIM PIN changed displays briefly.

Evo ako jos nekome treba:
On the start screen,
Select Call menu.
Tap the 3 dots at the bottom right of the screen.
Select Settings.
With SIM security switched on, tap Change SIM PIN (at the bottom).
Type your SIM PIN and press Enter.
When prompted to Enter new SIM PIN, type a new PIN and press Enter.
When prompted to Confirm new SIM PIN, type the new PIN again and press Enter.
The message SIM PIN changed displays briefly.
- sunecar
- Neredovni učesnik
Pff a ja sebe smatram nekim entuzijastom
Hvala ! Bice jos pitanja,prosto sam odusevljen operativnim sistemom a i telefonom.Android zaboravljen za 5 min 
Edit:
Nikako nece da mi primi visa virtuon banke Intesa,kakva su vasa iskustva

Edit:
Nikako nece da mi primi visa virtuon banke Intesa,kakva su vasa iskustva
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ja imam Visa Virtuon iz Raiffeisen banke, to mi je proslo u roku od 2 min. Iz Intese imam samo Visa Electron, i iako znam da bi verovatno prosla, nju necu da vezujem za net trgovinu.
- Jacbri
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 28. Dec 2012. 00:25
- :: Blackberry Passport
- :: Nokia E52
Menjao sam N9-ku, za Lumiu 920. Strasan telefon, ozbiljna masina. Nema doduse taj WOW!!! efekat kao kada sam kupio N9 ali je sjajan u svakom pogledu. Da li postoji opcija da imam sat na standby ekranu kao i notifikacije o propustenim pozivima, porukama i ostalo.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Jacbri, pa imas sve to, ali tek kad stisnes dugme. Ako mislis kao na N9 da stalno imas sat i obavestenja, moraces amlo da se strpis, stize GDR2 update, koji ce to da omoguci.
Jacbri, "Stand-by screen" na n9 = "Glance screen" na wp8, plus donosi i nešto mnooogo korisnije, dupli tap za "buđenje" ekrana.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- sunecar
- Neredovni učesnik
Evo posle par dana nekoliko utisaka:
1.Windows radi perfektno ali to vec svi i znate.
2.Aplikacija ima sasvim dovoljno,jedino mali je deficit nasih aplikacija ali i tu ima par koje odrade ono sto mene zanima a to su Vesti,sport....
3.Baterija kod prvog punjenja ispraznila se dosta brzo,posle sam cackao i iskljucio par stvari koje mi ne trebaju,kao sto je konekcija na xbox servere,par aplikacija da ne rade u pozadini,sihronizaciju sa mail-ovima sam namesti da radi jednom dnevno a ja u svakom momentu mogu da proverim mail ako ocekujem nesto.Backup sam ugasio da ne radi non-stop i ja odradim backup na svakih 10 dana sto je u mom slucaju sasvim dovoljno i posle toga zivotni vek baterije se znacajno popravio,naglasavam znacajno !
4.Ekran fantastican sini ima S3 i po mom licnom misljenju Lumia ima lepsi i prijatniji za oko,e da da kazem da mi je ovo prvi telefon na kojem osvetljenje drzim na Medium jer neverovatno koliko je to medium ustvari High
5.Narucio sam i Wireless punjac na E-bay-u pa ce mo da vidimoi to kako fercera
6.Velicina uredjaja je ok ali tezina je malo veca nego sto bi meni odgovarala ali to cu se naviknuti i necu dozvoliti da kvari nasu ljubav
&.Za kameru ne znam sta da kazem pravio sam super slike ali i dosta lose ,tako da mislim da ima dosta i do fotografa,fizicko dugme za okidanje prilikom slikanja po meni malo teze ide i dodje do podrhtavanja telefona tako da zna da budu i mutne
P.S. Karticu sam ipak bez problema povezao sa svojim nalogom ali sad imam mali problem ako hocu da nesto kupim kaze sa tom karticom ne moze u pitanju je banca intessa visa virtuon,jel moguce zato sto je devizna a sve cene na wp marketu su u dinarima,da ne moram otvarati dinarsku karticu ?
1.Windows radi perfektno ali to vec svi i znate.
2.Aplikacija ima sasvim dovoljno,jedino mali je deficit nasih aplikacija ali i tu ima par koje odrade ono sto mene zanima a to su Vesti,sport....
3.Baterija kod prvog punjenja ispraznila se dosta brzo,posle sam cackao i iskljucio par stvari koje mi ne trebaju,kao sto je konekcija na xbox servere,par aplikacija da ne rade u pozadini,sihronizaciju sa mail-ovima sam namesti da radi jednom dnevno a ja u svakom momentu mogu da proverim mail ako ocekujem nesto.Backup sam ugasio da ne radi non-stop i ja odradim backup na svakih 10 dana sto je u mom slucaju sasvim dovoljno i posle toga zivotni vek baterije se znacajno popravio,naglasavam znacajno !
4.Ekran fantastican sini ima S3 i po mom licnom misljenju Lumia ima lepsi i prijatniji za oko,e da da kazem da mi je ovo prvi telefon na kojem osvetljenje drzim na Medium jer neverovatno koliko je to medium ustvari High

5.Narucio sam i Wireless punjac na E-bay-u pa ce mo da vidimoi to kako fercera
6.Velicina uredjaja je ok ali tezina je malo veca nego sto bi meni odgovarala ali to cu se naviknuti i necu dozvoliti da kvari nasu ljubav

&.Za kameru ne znam sta da kazem pravio sam super slike ali i dosta lose ,tako da mislim da ima dosta i do fotografa,fizicko dugme za okidanje prilikom slikanja po meni malo teze ide i dodje do podrhtavanja telefona tako da zna da budu i mutne
P.S. Karticu sam ipak bez problema povezao sa svojim nalogom ali sad imam mali problem ako hocu da nesto kupim kaze sa tom karticom ne moze u pitanju je banca intessa visa virtuon,jel moguce zato sto je devizna a sve cene na wp marketu su u dinarima,da ne moram otvarati dinarsku karticu ?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
sunecar, nema to ve ze sa cenom, ona je ista i u dinarima i u evrima, sama banka treba da uradi konverziju... Za koliko para si narucio Wireless punjac, koji i preko koga da znam da salje ovde?