zamena Samsung Galaxy S2 za Huawei P6?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 23. Nov 2013. 20:00
- :: Samsung Galaxy S2
zamena Samsung Galaxy S2 za Huawei P6?
Zdravo, da li neko moze da mi kaze da li je pametno da prodam Samsung Galaxy S2 i da kupim Huawei P6? Koliko sam video Huawei P6 u odnosu na Galaxy S2 ima bolji procesor, vise RAM memorije, zadnja kamera je ista, prednja je bolja kod Huawei-a, sto se tice interne memorije bolji je S2...
Hvala.
Hvala.
Re: zamena Samsung Galaxy S2 za Huawei P6?
Pa definitivno da je bolji od S2,ram, procesor,veci ekran,bolje kuciste...itd..Isplati se preci,mada ja licno pre bih uzeo nesto drugo nego kineza 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
weska88,koji bi telefon uzeo mesto ovog?
Ja sam s2 prodao,pa isto gledam da neki upgrade dobar napravim
Ja sam s2 prodao,pa isto gledam da neki upgrade dobar napravim
Pa imate vala izbora... s3, nexus 4, 4x hd itd 

Sto ti je mazzy napisao to pogledaj i optimus g ti se uklapa u tu cenu,moje skromno misljenje je da su svi bolji od kineza 

S tim da je 4x hd jeftniji od ostalih. Ja sam ga licno koristio. Telefon je super. Nema neku podrsku od Lg i isto tako ne drzi cijenu..ali nije ni skup u startu... njega uzmi u razmatranje ako bas nemas novaca. Ako imas onda ovo ostalo, ukljucujuci i G kao sto weska rece .
Da li je istina da je 4x bagovit? Čuo sam neke priče, a asistent ga ima i kaže da radi odlično, baš me zanima šta je istina.
За 230е може одличан с3 да се нађе, сад не знам колико би новца имао да додаш уз тај од с2. (150/160е)
Слобода или смрт
4x hd nije bagovit. Koristio sam ga pola godine... ama bas nijednom nije zastopao ili slicno.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da bi najbolje rešenje bilo Nexus 4, za S2 može da se uzme, ako je u odličnom stanju, i 170 evra, nov nexus je 260e.Nije loša kupovina ni S3, pogotovu što se polovni kreću oko 210-240, mada mislim da je na duže staze Nexus 4 bolje rešenje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Sve ovisi koliko ima novaca i sta preferira.
Ako nema puno love, onda je tu 4x HD . Stojim iza svojih rijeci da je okej telefon za te pare.
AKo ima para, a bitna mu je fluidnost i sam sistem , onda Nexus 4.
Ako mu je bitna velicina displeja, bolja kamera i prosiriva memorija , onda S3 .
Ako nema puno love, onda je tu 4x HD . Stojim iza svojih rijeci da je okej telefon za te pare.
AKo ima para, a bitna mu je fluidnost i sam sistem , onda Nexus 4.
Ako mu je bitna velicina displeja, bolja kamera i prosiriva memorija , onda S3 .
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Bolje dodaj malo para i uzmi nexus 4... Dok taj lg optimus 4X nije nesto, licno sam poredio za mojoj xperiom T.
Ima veci ekran od Xperia T, bolji procesor , ima gorilla glas, ima bolju bateriju koja se moze ukloniti .
Prednost Xperie T je u kameri i dizajnu (a i to je subjektivno).
Ja kazem da je telefon super u odnosu ulozeno/dobijeno .
A naravno, ako novaca ima nek puca na Nexus 4.
Prednost Xperie T je u kameri i dizajnu (a i to je subjektivno).
Ja kazem da je telefon super u odnosu ulozeno/dobijeno .
A naravno, ako novaca ima nek puca na Nexus 4.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Taj quad-core na 4x HD nije nista bolji nego dual-core krait na xperii T, Htc one S I ostalim modelima.