LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: LG G2
Ali nije ni toliko dobar, pogotovu ekran, kvalitet ekrana poprilično zaostaje za konkurencujom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ima li neko ovakvih problema, ili ovi problemi pogadjaju samo američki model?
Bad: 1. Bluetooth bug (ref. XDA Developers) which caused there different headsets: Samsung HM6000, Motorola Whisper, and even the LG 730 Tone+, to constantly disconnect. 2. Keyboard bug causing random keystrokes or words (extremely annoying!); the T-Mobile store manager had this same bug. 3. Inconvenient power and volume buttons when combined with the LG 'QuickWindow Folio Case.' 5. Bluetooth and Wi-Fi issues with Play Store audio players. The T-Mobile LG G2 does not include a headset. My Sony, Nokia, and Apple headsets were not properly matched and sounded terrible. Only my Samsung Note II headset sounded correct.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
E ovako,
Danas sam kupio OTG kabli konektovao mob sa fleskom od 16GB i necete verovati kojom brzinom vrsi transfer podataka obostano - neznam kolko brze nego odnos komp-fleska, tako da nemam reci moze da prica ko sta oce ali telefon je zverka ...... + baterija sa srednjim koriscenjem danas privrsavam treci dan a ona na 42% ......
Danas sam kupio OTG kabli konektovao mob sa fleskom od 16GB i necete verovati kojom brzinom vrsi transfer podataka obostano - neznam kolko brze nego odnos komp-fleska, tako da nemam reci moze da prica ko sta oce ali telefon je zverka ...... + baterija sa srednjim koriscenjem danas privrsavam treci dan a ona na 42% ......

Nudi mi lik nov Note3 32gb i da mu doplatim 50e uz G2.
Sta mislite?
Sta mislite?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Mislim da ces lakse i bolje prodati posle note 3 nego g2.. Moje misljenje.. Mozda gresim
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Verovatno,samo sto nisam mislio da menjam G2 u skorije vreme.
Nego se plasim velicine,i ovaj mi nekad zasmeta u pantalonama,N3 je stvarno prevelik.
Nego se plasim velicine,i ovaj mi nekad zasmeta u pantalonama,N3 je stvarno prevelik.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Behemoth, vamo ga nahvali kao najbolji mobilni, a sad bi ga menjao za prvu ponudu.
Šalu na stranu, ja se ne bih menjao. Ako ti je G2 skoro pa prevelik, N3 će ti tek smetati, a i ne dobijaš ništa tom zamenom, samo gubiš 50e.

Šalu na stranu, ja se ne bih menjao. Ako ti je G2 skoro pa prevelik, N3 će ti tek smetati, a i ne dobijaš ništa tom zamenom, samo gubiš 50e.

Ma jok,necu da menjam.Ipak velicina igra glavnu ulogu,a nisam siguran da bi dobio bolji uredjaj i autonomiju baterije.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ako ti smeta velicina + ovo je samsung (ja prezirem samsung), iskreno nemoj menjati 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Mene i dalje oduševljava ovaj telefon. Sve mi se sviđa, a naročito baterija. Pored toga dobra je i kamera i ekran. Čak mi ni LG-jev software ne smeta nešto posebno, a ima i svoje prednosti. I veličina mi nije problem, za neke stvari mi je zgodnije rukovanje od Nexusa. Ne sviđa mi se što i pored ovakvih komponenti secka ponekad u radu. T.j. ne radi tečno kao N7. Kao i što, iako je dobre izrade hoće da malo krcka zavisno od toga kako se uhvati.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ja sam mislio da kupim ovaj telefon u Finskoj plus povraćaj PDV a da uzmem 50% popusta na paket, ali ovde otpadaju uši od cena pošto je čak i sa vraćenim PDV puno skuplji nego kod nas. Šta reći kad se cene kreću od 539€ pa na više za G2, Nexus 5 je 500€ a Nexus 4 je čak 400€!!!
Izgleda da ću morati da uzmem neki iz paket ili ako naletim povoljno na neki uzet kod operatera pa ga netko odmah prodaje, mada tako baš nikad i ništa nisam voleo da kupujem...
Izgleda da ću morati da uzmem neki iz paket ili ako naletim povoljno na neki uzet kod operatera pa ga netko odmah prodaje, mada tako baš nikad i ništa nisam voleo da kupujem...
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Sto se tice cena primetio sam sledece: Kad gledate i citate testove svi isticu visoke cene high end uredjaja, a jedino N5 ima najnizu cenu koja je u stvari jedan od njegovih najvecih pluseva. U srbiji paradoks. Hrana skupa a cena uredjaja pada
Lg G2 u oglasima vec za 380e. Mislim da su kod nas extra jeftini u odnosu na zapad.

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
LG G2
Ja sam negde po oglasima kod nas cak video i jeftiniji g2 

Jeftini zato sto se LG kasno setio da malo vise reklamira flagship modele.
mrkixxx napisao:Sto se tice cena primetio sam sledece: Kad gledate i citate testove svi isticu visoke cene high end uredjaja, a jedino N5 ima najnizu cenu koja je u stvari jedan od njegovih najvecih pluseva. U srbiji paradoks. Hrana skupa a cena uredjaja padaLg G2 u oglasima vec za 380e. Mislim da su kod nas extra jeftini u odnosu na zapad.
nemoj bre da lozite nase (pre)prodavce, njima malo treba...
a nasli ste da uporedjujete cene sa zemljama u kojima je kafa po kaficima 20 evra...
Pa i kod nas su jake cene u ovlascenim servisima i radnjama,recimo s3 u uscu kosta ovog trenutka 54k dinara...to sto mi kupimo na kp ili preko interneta sa godinu dana garancije druga je stvar...skupi smo i mi...