LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Ma strasno,pa sta sam onda ja njemu trebao da kazem za Alcatel.
A kad ih pitas koji rom imaju,jel rutovan gledaju te kao tele.
A kad ih pitas koji rom imaju,jel rutovan gledaju te kao tele.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Mecka je mecka... 
Tom liku, ko god da je, raste paramecijum na mozgu...

Tom liku, ko god da je, raste paramecijum na mozgu...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Pokazao sam mu SS sa Antutu al nikad nije cuo za to.
Jbg,svakav svet se muva drumovima danas
Jbg,svakav svet se muva drumovima danas
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Upravo tu leži razlog kupovine galaxy telefon, iPhone-a i drugih zvučnijih brendova.Identična situacija se desila kod mene, otišao sam sa koleginicom da produži ugovor u Telennoru, pitala me je za savet, ja sam svakako preporučio G2 jer to je trenutno najbolja kupovina plus ima odličnu cenu kod operatera. Otišli smo u poslovnicu, pokazao sam joj G2, njen komentar je bio: "Baš je lep fon, šteta što nije samsung", tada mi je sve bilo jasno, naravno uzela je S4 i u paketu prenesi i surfuj 2000 platila je S4 19 000 din. više od G2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
To je zato što je Samsung mnogo uložio u građenje brenda "Galaxy", kao i Apple u "iPnešto" uostalom.
Kupci se identifikuju sa brendom, ne sa uređajem i njegovim performansama.
Postoje brojne studije koje opisuju ovo. To je u ljudskoj prirodi, a korporacije to zloupotrebljavaju.
Zamislite kafić u kome se ne pije Koka-Kola, ne puši Marlboro i ne drži Galaxynešto ili iPnešto na stolu.
I, izvinjavam se na OT, ali poslednjih desetak postova su me motivisali.
Kupci se identifikuju sa brendom, ne sa uređajem i njegovim performansama.
Postoje brojne studije koje opisuju ovo. To je u ljudskoj prirodi, a korporacije to zloupotrebljavaju.
Zamislite kafić u kome se ne pije Koka-Kola, ne puši Marlboro i ne drži Galaxynešto ili iPnešto na stolu.

I, izvinjavam se na OT, ali poslednjih desetak postova su me motivisali.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 17. Dec 2013. 22:19
- :: Note 4
- :: SAMSUNG GALAXY S3min
Pozdrav svima.Pratim već nekoliko meseci ovu temu,a od pre dva meseca sam i vlasnik G dvojke.
Za sada sam prezadovoljan,ali ima par stvari koje me nerviraju.Usluga D3go koju imam preko kablovskog operatora mi ne radi i aplikacija izbacuje da je telefon rutovan iako nije?Takođe,otvaranje youtube aplikacije ume da potraje.Imao sam pre ovog Note 2 i nisam imao taj problem.Sestra ima lg l7 II i njoj isto posle 3-4 sekunde otvara youtube.Možda je nekom smešno,ali navikao sam da to bude odmah
Hvala na odgovorima i tu sam za sva pitanja.
Za sada sam prezadovoljan,ali ima par stvari koje me nerviraju.Usluga D3go koju imam preko kablovskog operatora mi ne radi i aplikacija izbacuje da je telefon rutovan iako nije?Takođe,otvaranje youtube aplikacije ume da potraje.Imao sam pre ovog Note 2 i nisam imao taj problem.Sestra ima lg l7 II i njoj isto posle 3-4 sekunde otvara youtube.Možda je nekom smešno,ali navikao sam da to bude odmah

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
To što je sveprisutan ne mora nužno da znači da je i pouzdan.fannY napisao:A i jednostavno nece da razmislja,zna da je Samsung pouzdan,dok se LG u poslednje vreme poboljsao.
I sam si pomenuo marketing, ali je brend i više od toga.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
fannY napisao:Al ona to ne zna,jer vidja samo Galaxy-e.Lg samo nek poradi na marketingu.
Upravo u tome i jeste caka, G2 je generalno bolji od S4 a košta dosta manje kada se uzme kod operatera.Ali ko nije upućen u tržište mobilnih telefona poleti za galaxy-ijem jer ga je video u štampi, na bilobordu, u reklami, u filmu i sl.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Tako je i kod mene, ja sam vec pitao ovde nekokiko stranica unazad za D3GO. Citao sam po forumima, ta app ne radi na rootovanim fonovima, e sad to se lako zaobidje, ali je problem sto ovaj telefon nije rootovan a na aplikaciji pise da jeste, i za sad je problem neresiv (bar ja nista nisam uspeo). Sto se youtube tice i kod mene dosta sporo otvori app (i to me bas nervira), bilo je i kod drugih tako, ali kod ovoj je to bas mnogo. Samo je problem dok je otvori, posle radi okmdark90 napisao:Pozdrav svima.Pratim već nekoliko meseci ovu temu,a od pre dva meseca sam i vlasnik G dvojke.
Vidi da nisi slucajno iskljucio u podesavanjima.

Poboljsavanje kamere (android) -> http://www.youtube.com/watch?v=Lpb9lFfEsJA
NIsam, ukljuceno je, opet i ne radi. Pomislio sam da nije do toga sto sam dodao vise gradova, pobrisao sam sve osim prvog, opet i dalje ne radi.
EDIT:
Cak sam sad pokusao da izbrisem sve gradove pa dodati opet, nista...
EDIT:
Cak sam sad pokusao da izbrisem sve gradove pa dodati opet, nista...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Pogledaj u task manager da li ti je ukljucena opcija,auto clear ram 

Dragi forumaši, već duže vreme vas pratim pa rekoh da postavim i ja koje pitanje 
Pošto nisam osoba koja često menja telefon (poslednjih par godina Nokia E71) jako mi je bitno da izaberem telefon koji će mi duže vreme trajati i počeo sam ozbiljno da razmišljam o G2-ci. E sad pošto nisam pri parama (tj. ne bi da dajem za telefon ogromne pare) jedino što mi se isplati jeste da ga uzmem preko Vip paketa smart 2500 (što i nisam baš oduševljen, ali dobro).
Moja pitanja su sledeće: - kakva su iskusta ljudi koji su uzeli preko Vipa (dal imaju nekih problema),
- da li je neko od vas imao problema sa ekranom (kao što možete da vidite na yt- pod naslovom T-Mobile LG G2 Touch Screen Issues Part 2),
- kakve su mogućnosti personalizacije telefona (bez rutovanja),
- koje programe koristite za gledanje video klipova i slušanje muzike i
- šta se dešava sa firmware, da li se nadogradjuje (primetio sam da su brojne zemlje dobile zakrpe, a nigde nema srbije pr. LG G2 owners in Germany, Italy,Romania,Poland and BALTICS have already received the Software Update, koji ispravlja brojne bagove)
Izvinite ako vas smaram sa pitanjima, a voleo bih čisto da se raspitam.
Hvala vam puno

Pošto nisam osoba koja često menja telefon (poslednjih par godina Nokia E71) jako mi je bitno da izaberem telefon koji će mi duže vreme trajati i počeo sam ozbiljno da razmišljam o G2-ci. E sad pošto nisam pri parama (tj. ne bi da dajem za telefon ogromne pare) jedino što mi se isplati jeste da ga uzmem preko Vip paketa smart 2500 (što i nisam baš oduševljen, ali dobro).
Moja pitanja su sledeće: - kakva su iskusta ljudi koji su uzeli preko Vipa (dal imaju nekih problema),
- da li je neko od vas imao problema sa ekranom (kao što možete da vidite na yt- pod naslovom T-Mobile LG G2 Touch Screen Issues Part 2),
- kakve su mogućnosti personalizacije telefona (bez rutovanja),
- koje programe koristite za gledanje video klipova i slušanje muzike i
- šta se dešava sa firmware, da li se nadogradjuje (primetio sam da su brojne zemlje dobile zakrpe, a nigde nema srbije pr. LG G2 owners in Germany, Italy,Romania,Poland and BALTICS have already received the Software Update, koji ispravlja brojne bagove)
Izvinite ako vas smaram sa pitanjima, a voleo bih čisto da se raspitam.
Hvala vam puno