P.S. Na nekim telefonima su teme suvišne, jer se meni i pozadina lepo uklapaju u dizajn(N-gage, N-gage QD).
3650 ili 3660
Teme dodaju neki cool osećaj pri radu... Ja zato volim P800(koji do duše nema teme, ali je meni ceo u slikama, pa ne smeta) i P900, kao i 6600 i 6260, 6630. Teme na telefonima koji su u boji(7610, 3660) su mi glupe, jer ne izgleda lepo ako se, recimo stavi zelena tema, a telefon je crveno(crno)- beli. 

P.S. Na nekim telefonima su teme suvišne, jer se meni i pozadina lepo uklapaju u dizajn(N-gage, N-gage QD).

U susret novim izazovima...
						pa valjda moze da se nadje i neka dodatna maska za 3660. koliko znam fabricke su samo crvena i plava, ali siguran sam da se neko vec dosetio da uzme neki "dinar" na ekstra maskama. po meni teme nisu neka posebna prednost, mada je to pitanje ukusa. ipak mislim da je 3660 u prednosti u odnosu na 3650, ako nista drugo, ono zbog one budjave tastature na 3650. ali i to je pitanje ukusa.

Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!
						- `Dr. Nick Riviera`
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59