Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Re: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od Ceftriaxone »

Зато ће N4 бити отпоран на кафану... мислим да би то био прави слоган за рекламу у Србији :)
ex ivan87

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

@Weska88 Mislim da gresis, futrola je odlicna i odlicno lezi u ruci, sa strana je malo hrapava da ne bi klizila iz ruke... :P
@Azimuth Gde si uzeo onu Supermen futrolu i koliko je bila? Bas super izgleda. :wink: Jesi li nasao jos neke na tu foru, i gde imaju da se uzmu? :)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Joca-Samsung napisao:@Weska88 Mislim da gresis, futrola je odlicna i odlicno lezi u ruci, sa strana je malo hrapava da ne bi klizila iz ruke...
Imao sam istu takvu samo belu, lepo leze u ruku ali je jako debela i tvrda ne moze lepo da se stisnu ova dugmad sa strane i nije mi prakticna, ako je tebi dobra stvar ukusa nema sta...

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

@weska88 Da, u pravu si u potpunosti, stvar ukusa naravno. :) Ali nisam nasao bolju od ove, nekako mi se cinila najbolja a i stvarno nije losa. :) Gledao sam na sajtu dx.com (free shipping to rs) za te futrole za N3 i za dodatnu opremu, ima stvarno dosta stvari i to po normalnim cenama... :wink: Samo ne znam do koliko se kod nas ne carini roba, da li do 50$ ili je neka druga cifra u pitanju?

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

I mislim da je to jedan od boljih sajtova za kupovinu... Koje vi predlazete? :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Na eBay-u sam uzeo onu supermen. Negde oko 4-5$ me je izasla, besplatna dostava. Ima svakakvih dezena, prelistaj pa nadji nesto za sebe.
Sto se carine tice, evo danas mi je stigla neka futrolica za mamu, cena je bila na eBay-u 1,5$ i to su mi oporezovali na carini. Po njihovoj proceni vrednost futrole je 8$ i PDV na to izadje 247din. Da ne poverujes. Nemam reci, lepe.
Inace, tamo se i snabrevam sa opremom.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

A šta bi sa onim pravilom da se oporezuje roba samo ako je cena veća od 50€?

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Carina se naplaćuje na vrednost 75+€.
Porez se uvek naplaćuje.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Bilo koja roba?
Narucivao sam letos sa Sports Direct-a i kolika je bila faktura sa postarinom toliko sam plaćao. Nikakav porez mi nisu računali.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ja sam do sada primio preko 100 paketa sa Ebay i nikad mi nisu ništa naplatili , pa čak ni kad su mi stigle Beats slušalice iz USA po ceni 119$ .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Pa to jestvarno super onda, jer je bas velika ponuda a i cene su sasvim ok mozda cak i bolje nego kod nas. :lol:
@Azimuth A za koliko ti otprilike stigne paket? Hvala ti puno na informacijama, pridruzujem se i ja nagovaranju @Baraba da predje na najboljeg proizvodjaca mobilnih telefona na svetu i na najbolji telefon na planeti. :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Sada sam gledao po ebayu dodatnu opremu za N3. :) Auu, pa ovde ima toliko toga da prosto ne znas gde prvo da pogledas i za sta da se odlucis, toliko ima dobrih i korisnih stvari... :)

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

zoreli, lako je tebi kad si u pograničnoj zoni :D
Ozbiljno, onako kako sam napisao bi trebalo da bude.
Posao je carine da to reguliše i naplaćuje.
Ali, ima i svakakvih carinika, pa jednog mrzi da se bavi papirima za 200 dindži, drugi ne zna šta treba da radi, treći... dopišite sami
8)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Za koliko ce ti stići paket pre svega zavisi od onog ko ti šalje i načina kakp ti šalje. Ako pricamo o besplatnom slanju, meni je u proseku, do sada, trebalo oko 3 nedelje da stigne paket. Ali kažem, neki prodavni pošalju odmah sutradan a nekima treba i nedelju dana pa se sve razvuče poprilično.
Što se carine, carinjenja i oporezivanja tiče. Najveći problem je što oni gledaju prvu cenu koja im se pojavi kad ukucaju u guglu naziv te neke robe iz paketa. Njih ne zanima po kojoj si ceni uzeo. Pa spram toga okinu carinu i/ili pdv. Jbg, meni se desilo sada prvi put da su mi nešto oporezovali, drugima se još nije desilo. Idu sistemom slučajnog uzorka. Taman posla da svaki paket otvaraju i pregledaju. Sreća moja pa nisam nešto skuplje uzeo, nadrljao bih :D

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
:: Samsung Note 8

Post od loshme10 »

Evo da se i ja prijavim. Uzeo sam crni Note 3 N9005(sa Telenora) jos pre nekoliko nedelja, ali sam do sada samo pratio temu, nisam pisao. Sve u svemu, prezadovoljan sam. Definitivno najbolji telefon koji sam ikada drzao u rukama! Nekome moze da se ne svidi njegova velicina, ali ne moze da porekne da je zver! Ja sam se lako navikao na dimenzije jer sam na N3 presao sa(po duzini) jos veceg Lenova K900 :p Jedina zamerka koju imam je kao i kod ostalih Samsunga, a to je kvalitet izrade, tj. sto se koristi iskljucivo plastika, ali ako vec i mora da bude ta plastika, mogli su da stave neku boljeg kvaliteta, posto vidim da i N3 kao i S3, S4, N2 itd. imaju problem sa lajsnom koja se jako lako ozulja. Da bar moze nekako da se zastiti, jer pozadi maska moze da se menja, napred moze folija preko ekrana ali ipak ga ne nosim bez case-a da bih zastitio lajsnu...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

@Azimuth Hvala ti puno na svim informacijama. :) Sada ujedinjeni da okrenemo @Baraba na pravu stranu. :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ma svestan je on svega, zna da od ovoga bolje nece naci, jedino ga j*be velicina. A i malo ga je blam jer se otimao toliko dugo. Ko ce ga znati, mozda vec uveliko i koristi Note 3, samo nece da se pohvali 8)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Pa da, mozda si i u pravu. :D Ali evo i ja da ponovim da se na velicinu telefona vrlo brzo navikne, kada bi mogao da koristi N3 na par dana sam bi se u to uverio. :)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Mozes da se naviknes na to da je veliki i da nemoze lepo da se koristi...Ja imam muku sa S4 kada legnem na stranu i cackam telefom to su muke koristiti ga jer ispada iz ruke, ne mogu svaki deo ekrana da dohvatim normalno vec krivim zglobove i mucim se, tako da note3 je savrsen telefon za sve, sem koriscenja jedne ruke i baratanje lezeci...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Opet krece prica o velicini telefona. Ajd jos jednom, sve je to vrlo subjektivno. Meni odgovara, tebi ne. Ja mogu da ga koristim i jednom rukom kad trebam da kuckam, iako sam svaki telefon koristio najcesce sa dve ruke. Ti ne mozes da se naviknes. Nekome je 4 inca taman ili veliko, meni je to minijaturno. Moj licni stav je da je idealna velicina displeja 5-6 inca. Sve ispod toga je premalo za iole duze gledanje u displej i kuckanje, kao sto je i sve preko toga preveliko za nosenje mimo neke torbe/tasne. Ali opet, to je moj stav. Tvoj je drugaciji.
I na ovu temu mozemo da pricamo i pricamo, ali nema svrhe. Vrtimo se u krug. Nema poente ni da se ubedjujemo. Prosto ako zelis da probas to ces i uraditi, ako ne zelis neces. Kraj. Tacka.

Odgovori