Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
bas mu je pala cena,ja sam video i za 225e...za 6 meseci spala skoro 100e,ja sam moj polovan u 12om mesecu prosle godine prodao za 260e
nebih se slozio da je note2 bolji od S4,samo ima bolju bateriju i nista vise al ajde...
Sve ti je to relativno, kome je bas potrebna bolja baterija, veci ekran i olovka, N2 je bolji od S4, ali generalno nije S4 toliko drasticno bolji od N2...
Za mene je licno bolji note 2, sto ne znaci da je mozda za nekog bolji s4. Note 2 ima sve sto meni treba, dok mi se ne svidja onaj uzani ekran na s4. S4 ima jaci procesor i kameru, ali budimo realni, to je izivljavanje. Meni prejak i ovaj procesor na note 2. Tel radi kao munja i sve otvara brzo. S3 je skoro isti tel kao note. Bas me zanima da li cu dobiti i9300 ili 9305 Bas bi me obradovalo da to bude ovaj drugi
Koliko hoćeš. Ne znam da li je dozvoljeno reklamiranje drugih foruma, ali svakako da ima romova, pa S3 je jedan od najprodavanijih telefona bio, svakako da će biti romova, samo ih potrazi na forumima gde to sve ima lepo prezentovano i objašnjeno
Ja sam do sada samo jednom menjao rom, stavio sam neki prvi kitkat na koji sam naisao (u pitanju je SlimKat), boeffla omni kernel i nisam primetio neku znacajnu razliku u trajanju baterije. Mada imam neki subjektivan osecaj da je duze trajala baterija na stocku... Videcemo jos, zelim da isprobam Carbon rom i eventualno neki drugi kernel, cisto da vidim kako ce se pokazati.... El Laki, na cemu si ti?
Bas tako. Neka prvo bude na stocku određeno vreme, pa ako se ukaže potreba, onda malo istraziš koji je rom jak, pa flešneš. Inače, za robot koristi King, odradi mi posao za 7 minuta
Pozdrav svima,eto ja sam prodao svoj s3 i presao na s4,pa cisto da javim eto isprobao hrpu custom romova i omega 25 4.4.2 i adam kernel 2.1 zasad je jedino po meni sta valja,baterija fino drzi nema lagova i sve radi,nema jos nekih kernela za overclock a to bi volio malo dignut bez obzira na hardver
Inace nisam gledao dali ima s4 sekcija pa ako je ot isprika unaprijed svima i veliki pozdrav
Fantomix, zasto bi mu dizao takt kada je tel brz? Mislim da je to totalno nepotrebno raditi na tako dobrom telefonu. Radio sam ja to na nekim stsrijim dual core procesorima, ali od kada imam note 2 ja sam prezadovoljan brzinom tako da mi ne pada na pamet da bilo sta cackam po tom pitanju
Zanimaju me iskustva sa romovima i kernelima, pa ako bi neko od korisnika bio raspolozen da napise neke utiske, koja kombinacija mu je najbolje radila i da preporuci nesto
I mene to zanima. Mislim, trenutno mi ne treba, telefon šljaka kao lud. Samo sam ga ratovao, izbacio neke sistemske aplikacije i ubacio par mojih, i za sad da kucnem u drvo telefon leti. Kasnije mu možda i ubacim nešto, A možda ga i prodam za neki noviji
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.