AnGeL oF LoVe, Ako si primetio slike na mom nalogu,video bi da ima tu svakakvih uslova. Od totalno zamracenih prostorija,onih sa veoma niskim izvorom svetlosti,do sumraka. Sto se tice garancije,malo ko moze i zapravo da je ostvari. Ko je imao muke oko toga,zna o cemu pricam. Uvek isti odgovor servisera je taj da je vlaga usla u telefon,i da samim tim garancija ne vazi. Sto se tice root-a,i fix-a za kameru,ja sam dao za ovaj telefon novembra meseca 380e,i nemam nameru da ja njemu budem rob,vec on meni. A i u krajnjem slucaju da nesto krene po zlu,tu je metoda koja u roku od 10 minuta vraca stanje kupljenog telefona. Licno sam upoznat,i ako telefon ne moze da se koristi,a root je u njemu,da serviserima ne pada na pamet da proveravaju sta je ubaceno u telefon,vec ga samo ''otvore'',pogledaju i vide da li mogu kvar da poprave.
Sto se tice fotografija i ko bolje iste pravi,ne zelim da vodim raspravu. Za mene je ovaj telefon br.1 sve dok za koju nedelju ne uzmem G3. Okrecem se slikama,pa s' toga evo i jedne slike u sobi gde je jedini izvor svetlosti,sveca i deo monitora

Izvinite na off-u