LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Re: LG G2
Najbolje je da SG5 ne otpakujes.Ako otpakujes,mnogo rizikujes da ostanes bez G2.Behemoth napisao:Nisam znao za to.Razlog vise da ga ne otpakujem,koji ce mi.
.
LG G2 Black,16GB
Ma kakvi,cackao sam dosta S5,ne svidja mi se.
Nista narocito,standardni samsung kao i svaki drugi.
Nista narocito,standardni samsung kao i svaki drugi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
Lepo je napisao Azimuth.Ako ne planiras da se odvojis od G2 nikako ne otpakivaj posiljku jer se mozes zaljubiti na prvi dodir.Juce sam,istina vrlo kratko,u Gigatronu probao G5 i odusevio me na prvi pogled.Ekran me posebno odusevio.Nikako se ne moze porediti sa G2 vec sa G3.
LG G2 Black,16GB
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Behemoth, ima S5 jednu opciju za tebe:
http://www.sammobile.com/2014/05/26/gal ... ess-level/
http://www.sammobile.com/2014/05/26/gal ... ess-level/
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Vredeo on toliko ili ne, na kraju prodaju mnogo vise uredjaja pa mozda se moze reci i od ostalih vodecih kompanija zajedno. 
No, tema je ovde LG i G2.

No, tema je ovde LG i G2.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
Nisam pominjao cenu.Razumeo sam da covek dobija telefon na poklon(ako ne gresim).
LG G2 Black,16GB
Ma kes nije problem,to mi je zadnja rupa u zivotu,muka mi vise od telefona i svega.toliko me iznervirao tel juce da je zamalo zavrsio u zidu
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Navijam za jugica i to bogami solidnog od 400e 

Ma kakav motor,placam registraciju za dva auta,jos mi to treba
a kako sam sportski tip auto vozim jako retko,svuda pesaka,trcanje,bajsem za rumuniju idem,mada mi treba novi jer sam ovaj urnisao koliko je vozen.