Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ne kontam ove testove kamera. Umesto da slikaju sliku iz iste pozicije pod istim uglom, oni menjaju...to nema poente.
Uslikacu sa s5 istu sliku pod razlicitim uglom cisto da vidite razliku.
I kako bas na svakoj slici samo S5 I 5S ispadaju ne fokusirane.
Ja mislio da su bitni i procesor, RAM i neke druge stvari kad ono ispade da je kamera maltene najbitnija stvar telefona... Ne sporim da jeste bitna (nekima bitnija od drugih stvar) ali bas toliko da se samo o njoj raspravlja i to da li za 0,0x sekundi brze ili sporije hvata fokus, e da ga bem...
Martin Mystere, zašto su nekom bitni procesori i ram kada opet mora da se menja rom, kernel, fix ovo. fix ono? Meni je bitnije da sistem ne koči, kamera i zvuk, a ram-a može da ima i 512MB (kao iP4s, pa sistem ne koči, optimizacija).
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ne znam da li je neko procitao na B92 u odeljku tehnopolis da je LG u Koreji uspeo da nadmaši Samsung prodajući 3 G3 modela nasparam jednog Galaxy S5 u prvim danima nakon predstavljanja.
Jesu ove cene sa pdv-om, ne razumem ni reč nemačkog?
Rekao sam da neću menjati G2, ali sve što više čitam o ovom telefonu, sve bih ga više kupio. Jedino me još malo odbija veličina, zato ću sačekati da dođe kod operatera, da probam kako se snalazim sa jednom rukom.
bata bogdan napisao:Stigao u Saturn i Mediamarkt
Bas cu sutra da odem da pogledam fon kakav je uopste, uzivo sto bi se reklo...
Evo i cene zvanicne ...
Dzaba ces otici sutra, jer nema tog proizvodjaca koji ce nakon desetak dana uspjeti da ugura proizvod u radnje tipa mediamarkt, saturn itd. A i fino pise Erscheint am 10.07.14...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.