Samsung s3 neo vs Samsung s2
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung s3 neo vs Samsung s2
Samo što je Nexus 280-90e, a G2 300 pa se i ne isplati baš jer je G2 skoro u svemu po malo bolji
mada podrška i čist Android na Nexus nemaju konkurencije, to svakako 
Ne znam druze,ali koliko ja vidim na oglasima,novi ili malo korisceni sa garancijom mogu da se nadju i po 250-260e,da je g2 bolji to svakako,pogotovo na kp... Ja sam imao slucaj kada mi je ponudjeno da kupim Nexus 5 za 250e,nedelju dana star sa garancijom vipa...to je bilo u maju ove godine
,
mali off: najsmesnije mi je kad mi naglase za Nexus da je "sim free"

mali off: najsmesnije mi je kad mi naglase za Nexus da je "sim free"
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Tu priliku nisi smeo propustiti 
To ljudi pišu da se ograde jer veruj mi da ti na oglasima stižu raaazna pitanja. Ljudi nemaju blage veze
To ljudi pišu da se ograde jer veruj mi da ti na oglasima stižu raaazna pitanja. Ljudi nemaju blage veze
A sta ces,ima nas raznih...a tada mi nije bilo zapelo za telefon,nosio 4xHD i to radilo ko avion...a ja sam takav,volim da se zezam sa novim gadgetima,al ako mi nesto super radi ne menjam dok me nesto bas ne zainteresuje..posle i burazer kupio N5 i onda me vise nije vuklo nikako...ma da sam pobornik "pure" androida,al ae,druga je tema...
Iskreno,od mene glas za N5,ako mozes da se isprsis jos malo,onda definitivno G2.....
A i sta ja znam,nosim M2.....

Iskreno,od mene glas za N5,ako mozes da se isprsis jos malo,onda definitivno G2.....
A i sta ja znam,nosim M2.....