Iskustva sa (online) prodavnicama
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
To da ali kada dodje do problema zivot ti se smuci dok ti poprave telefon ili sta vec

Smederevski i tako to.
-
comsheneetza
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Uto, 23. Sep 2014. 21:25
- :: Nokia Lumia 925
Da li je neko kupovao preko mobilnishop.NET ili mobilnionline.com i kakva su iskustva? Hvala unapred!
- pelleruma
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Ja sam uzeo jednom prilikom i bilo je sve ok.Kad ih nesto pitam brzo i korektno odgovore.Trebalo bi uskoro(jos koji dinar mi fali)bas preko njih da uzmem Sony Experia T2 Ultra(jos se kolebam da li beli ili ljubicasti)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Može li neko da mi objasni kako na Amazonu nađem BlackBerry 9800/9810 nov od proverenog prodavca (90+% positive rating) za 100-110$, a kod nas nema ispod 180€...
Sta ima tu Laki da se objasnjava jednostavno oce ljudi da zarade pa ko se upeca upeca, ne kazu sa dzabe dok ima ovaca bice i sisanja
. Evo ti 1 primer. Burazer je pre godinu dana uzeo S3 za 200 eur u inostranstvu, jeste bila neka acija ali je za te pare uzeo a evo posle godinu dana ti ovde ne mozes da nadjes S3 ispod 240 eur, mislim da ima neku garanciju itd i to gledam preko Telekoplusa kao akcija S3 245 eur, gde mi zivimo

Smederevski i tako to.
- El Laki
- Prijatelj foruma

Ali svako, ostali modeli npr Nexus 5, S3, G3 imaju cenu sličnu ovoj kod nas (ima malo skupljih/jeftinijih ali to je to). Jedino možda što kod njih BlackBerry ima mnogo veći udeo na tržištu
Imam jedno pitanje, U logicu me zanima s5 ali vidim da se jedan zove G900F a drugi se samo zove s5 i skuplji je, jel moze neko da mi kaze u cemu je razlika i koji je bolji da uzmem? Hvala 
- El Laki
- Prijatelj foruma

Koliko vidim nema razlike u specifikacijama, možda je jedan dual-sim, ne znam
- pelleruma
- Mobil poznavalac

http://www.mobilni-telefoni.co.rs/
Da li je neko kupovao preko ove onlajn prodavnice?Daju na rate,sto znaci puno,pa su mi interesantni
Da li je neko kupovao preko ove onlajn prodavnice?Daju na rate,sto znaci puno,pa su mi interesantni
- Challenge
- Entuzijasta

- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Telekoplus i ostale online prodavnice koje nude milion modela su manipulatori. Oni sve imaju, sve nude, isporuka u roku od 24 časa, a kada zoveš da pitaš za neki model, kažu ti da to nemaju, da niko do sada nije tražio, da zoveš sutradan da vide da li će to dobiti u ponudi, eventualno da mogu da poruče pa da sačekaš par dana... A na sajtu lepo piše da imaju i da je cena ta i ta... Da ih prijaviš tržišnoj inspekciji, samo se maltretiraš, jer oni će da utrape inspektoru neki jeftin model, a on će da zažmuri. Srbija do Tunguzije.coa89 napisao:gledam preko Telekoplusa kao akcija S3 245 eur, gde mi zivimo![]()
![]()
![]()
- El Laki
- Prijatelj foruma

Mobilnishop se ne uklapa tu. Redovno ažuriranje cene i raspoloživosti svih modela, uz to stručna lica rade ne kao u nekim radnjama gde rade manekenke
Teleko+ nema na stanju ni jedan telefon.
Imaju nekoliko praznih kutija.
Imaju nekoliko praznih kutija.
jeli ko uzeo lg g3 u logic shopu ja bi od njih uzeo jer su dosta povoljniji od drugih a vidim da daju i na rate,. ali se pitam jesu li ok 
- pelleruma
- Mobil poznavalac

Nisam znao da daju na rate?Par telefona(i ovaj trenutni Lg Optimus G)sam kod njih uzeo i nisam imao problema.Sada sam u razmisljanju da uzmem Sony Experia T2 Ultra ili Lg G3 S,a gledam i onaj G2 32Gb,mada je on(kod njih)oko 40.000,mada kad se razvuce na 6 rata,mozda bi i moglo...
- El Laki
- Prijatelj foruma

Logicshop je jedna od (ako ne i) najpuzdanijih i najboljih radnji. Uz mobilnishop, ima dosta pozitivnih utisaka. Cene im osciluju, pa su nekada skuplji, nekada jeftiniji u odnosu na konkurenciju.
Ja imama pozitivna iskustva sa Logic-om, 4 uređaja kupljnena kod njih, nikad ništa nijednom falilo nije.
Kakvi su u ostvarivanju garancije to već ne bi znao.
Kakvi su u ostvarivanju garancije to već ne bi znao.
hvala vam za informacije
da za cene su super nisam nasao nigde jeftine od njih,. za rate sam procitao na njihovom sajtu ali opet ih moram nazvati da vidim koji su uslovi kako daju na rate. 
- El Laki
- Prijatelj foruma

Ako si iz Beograda, bolje idi lično. Na telefon se javljaju manekenke koje ne znaju kad su gladne, kamoli šta više.
- pelleruma
- Mobil poznavalac

ja sam odmah zvao,izvinjavam se -poslao mejl i odmah mi covek odgovorio - 10 % je visa cena,od one sto je prikazana,ako je na rate.Ja bih dao pola,pa ce mi na preostalu polovinu ici 10% vise.
- Challenge
- Entuzijasta

- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Na 6 rata daju samo ako imaš čekove. Na karticu ne može.ilex napisao:hvala vam za informacijeda za cene su super nisam nasao nigde jeftine od njih,. za rate sam procitao na njihovom sajtu ali opet ih moram nazvati da vidim koji su uslovi kako daju na rate.