Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- neogeo
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 10:15
- :: Huawei P30
Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Ja trebalo danas da poručim L730 iz Mađarije međutim, neeemaaa do daljeg 

Iacta Alea Est
- demius
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 18:51
- :: Samsung Galaxy A8
Može sve to što pitaš, a u MTS-u su poznati po stručnosti i ažuriranju sajta kada nešto pogreše...PetarI napisao:Ma znam,pitam jer je prodaju...a ja ŽELIM da je kupim i to pod hitno....Kad smo već tu,pitanje,može li se softverski menjati 2G-3G za svaku karticu i može li se softverski ugasiti ona kartica koja ti trenutno ne treba(zbog lošeg prijema te mreže ili zbog nepovoljnog rominga)...
512, ma jok ima 256MB i to je sada novi standard za sve "midrange" telefone iz njihove ponude.

Ide Božić i novogodišnji praznici.Budi strpljiv, možda padne i neki dobar popust...neogeo napisao:Ja trebalo danas da poručim L730 iz Mađarije međutim, neeemaaa do daljeg

Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
1gb rama, ne brini... jos jednom cu ponoviti - sto vise imam 730ku, sve mi se vise svidja... 

- neogeo
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 10:15
- :: Huawei P30
Ako neko hoće da pokupi L730 DS sa mt:s paketa a da mu "ne treba", otkupiću je, neka mi se javi na PP radi dogovora.
Iacta Alea Est
Desavalo se jos nekom ovde ko ima 735 da mu se telefon restartuje iz cista mira?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
majkon80, pisalo se vec da se desavalo. 
Verovatno su malo pozurili sa izbacivanjem pa nisu bas najbolje dovrsili softver.... sredice to valjda.

Verovatno su malo pozurili sa izbacivanjem pa nisu bas najbolje dovrsili softver.... sredice to valjda.

Pa da zato i pitam,ja sam imao 735i desilo mi se bilo 2-3 puta iz cista mira 

@majkon80: Imas li memorijsku karticu u telefonu?
Ako imas izvadi je i koristi tel bez nje 2-3 dana, ako se ne bude gasio sam od sebe, to je u pitanju. Kod mene je ista stvar i narucio sam uhs karticu...
Ako imas izvadi je i koristi tel bez nje 2-3 dana, ako se ne bude gasio sam od sebe, to je u pitanju. Kod mene je ista stvar i narucio sam uhs karticu...
Ovaj telefon definitivno ima neku bag, evo lik piše na Benču, posle 2 korišćenja restartovao se 5 puta.
Šteta, lep uređaj
.
Šteta, lep uređaj

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Zato pustis one kojima se zuri da uzmu prvu seriju i vidis da li je teren siguran. 

- demius
- Neredovni učesnik
Bag je jedino ako mu je neispravana MB.Vidim baš se slabo prodaje koliko je bagovit.cvoruga napisao:Ovaj telefon definitivno ima neku bag, evo lik piše na Benču, posle 2 korišćenja restartovao se 5 puta.
Šteta, lep uređaj.

Ne znam šta je problem, ali svi koji su ga imali su prijavili restart sam od sebe.
Rezultati prodaje nemaju veze sa kvalitetom uređaja, dokaz Samsung i iPhone.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
u prolazu malo čitam komentare i disuksiju na portalu u vezi baterije i punjena, javljaju se i razni mislioci, pa da ovdje pitam direktno vlasnike modela 735. koja je snaga punjača koji dolazi uz lumiu 735 i za koliko se otprilike napuni baterija?
Punjenje baterije traje dosta dugo. Skoro skroz prazna, do 100% oko 3h.
Ja ga koristim evo vec 7i dan bez memorijske. A imam telefon od pocetka novembra.cvoruga napisao:Ne znam šta je problem, ali svi koji su ga imali su prijavili restart sam od sebe.
Na pocetku se znalo desiti da se resetuje mozda jednom u 7 dana. Ali kako sam krenuo puniti mem. karticu, resetovanje se prije 10-15 dana krenulo desavati svakih dan dva.
No, evo sad nista, bez problema bez memorijske.. Vidjecemo kad dodje uhs kartica...
Što bi psyhound, rek'o delabreaker je to resetovanje, potpuno nevažno zbog čega dolazi do istog.
DamirBL, koliko traje baterija?
DamirBL, koliko traje baterija?
A jbg, nije bas dealbraker. U uputstvu kazu da ako se koristi memorijska da se koristi brza. Hoces kupiti novo auto i sipati u njega euro4 ili euro5 dizel?
Baterija solidno traje, koristim i dve sim kartice i mob internet. Moze izgurati dan "heavy" koristenja...
Baterija solidno traje, koristim i dve sim kartice i mob internet. Moze izgurati dan "heavy" koristenja...
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
dosta dugo u svakom slučaju.DamirBL napisao:Punjenje baterije traje dosta dugo. Skoro skroz prazna, do 100% oko 3h.
ali mi jedna stvar nije jasna. pa pobogu, zašto u 2014. godini mobitel da dolazi sa punjačem bez usb kabla? ako uzmem moram tražiti po kući neki drugi od nekog mobitela, a onaj ko nema može ga lagano duvati sa sinhronizacijom između računara i mobitela.
to mi je totalno neshvatljiva odluka, punjač kao kod onih starih nokia od pre 7 godina.
Nov je uređaj i kupci nisu upoznati sa tim. Neće valjda u radnji da piše "ovaj telefon se restartuje"demius napisao: Bag je jedino ako mu je neispravana MB.Vidim baš se slabo prodaje koliko je bagovit.
Tako je, dzabe sve ostalo kad se resetuje. Sad cuwda lupam glavu o čemu se radi ali je zato mobilni vrh.cvoruga napisao:Što bi psyhound, rek'o delabreaker je to resetovanje, potpuno nevažno zbog čega dolazi do istog.
- demius
- Neredovni učesnik
@Coni
Znači tim experata je zaključio da se ne isplati kupovati i možemo slobodno da zatvoramo temu.
@kopitaneskita
Jeste seljački zakidati na USB kabliću od 300 dinara, ali je mnogo važnije ne zakidati na telefonu. Ja nzm. gde ovi naši "uvoznici" kupuju te falične primerke, (verovatno na outlet rasprodajama na Amazon-u).Mada imaš dosta i zlonamernih jezika...A ko će ga znati, krhko je znanje.
Znači tim experata je zaključio da se ne isplati kupovati i možemo slobodno da zatvoramo temu.

@kopitaneskita
Jeste seljački zakidati na USB kabliću od 300 dinara, ali je mnogo važnije ne zakidati na telefonu. Ja nzm. gde ovi naši "uvoznici" kupuju te falične primerke, (verovatno na outlet rasprodajama na Amazon-u).Mada imaš dosta i zlonamernih jezika...A ko će ga znati, krhko je znanje.