Slike sa mobilnih telefona
Re: Slike sa mobilnih telefona
pa kad majstor slika,njemu daj i n73 i dobices sjajne slike,a inace s3 ima dobru kameru
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Koliki god da si majstor treba imati i uredjaj koliko toliko prihvatljiv da isprati ta njegova znanja 

Samo vi slikajte i postavljajte slike, mi netalentovani vas čitamo i gledamo. [CRYING FACE]
Ovakve teme su neprocenjive, jer se tačno vidi kakva je koja kamera, osim ako ne promenite exif. [WHITE SMILING FACE]
Ovakve teme su neprocenjive, jer se tačno vidi kakva je koja kamera, osim ako ne promenite exif. [WHITE SMILING FACE]
bio je ovde jedan clan,odavno kada sam redje posecivao forum,kacio je slike sa sonyerricsonom k750 i ubedljivo niko nije imao lepse fotke od njega,a svi su tada vec imali n95,6220 i slicno,dakle mnogo naprednije aparate,ali opet.......ne znam sta je sa tim clanom,ali cini mi se da vise ne posecuje forum
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Ma K serija moze i danas da napravi dobru fotografiju.
Moj prvi telefon Alcatel One Touch 990 imao je 5mpx, i mislim da losiju kameru u zivotu nisam video, sve sam slikao sa K800i..
A brat je u to vreme imao Huawei Y200 koji ima 3.2mpx i pravio bolje slike od alcatela za celu klasu.
Mislim samo da koliko god da znas da slikas, da nekome das taj alcatel da nece moci da napravi dobru fotografiju, jednostavno telefon nema nikakva podesavanja i slika je blago receno katastrofa. To je opet moje misljenje, ne znam, mozda nisam u pravu..
Moj prvi telefon Alcatel One Touch 990 imao je 5mpx, i mislim da losiju kameru u zivotu nisam video, sve sam slikao sa K800i..
A brat je u to vreme imao Huawei Y200 koji ima 3.2mpx i pravio bolje slike od alcatela za celu klasu.
Mislim samo da koliko god da znas da slikas, da nekome das taj alcatel da nece moci da napravi dobru fotografiju, jednostavno telefon nema nikakva podesavanja i slika je blago receno katastrofa. To je opet moje misljenje, ne znam, mozda nisam u pravu..
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
K750i ima super kameru, za dve klase ispred svih telefona u to vreme... Moj nesuđeni telefon.. :/
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Cak i moj stari K550 je imao dobru kameru. Kasnije i G700. Zelena boja točno vrišti koliko je dobra.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Swan song ,dobre slike sada sam na telefonu posle cu bas da pogledam sta si sve ispodesavao za ove od 8mpx
To je bio Sasa_SE cini mi se. Covek vec odavno ne posecuje forum. Da, njegove slike sa K750 su bile fantasticne.majkon80 napisao:bio je ovde jedan clan,odavno kada sam redje posecivao forum,kacio je slike sa sonyerricsonom k750 i ubedljivo niko nije imao lepse fotke od njega,a svi su tada vec imali n95,6220 i slicno,dakle mnogo naprednije aparate,ali opet.......ne znam sta je sa tim clanom,ali cini mi se da vise ne posecuje forum
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
- bata bogdan
- Banned