Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Po meni je još rano za konačni utisak, ali ovo što sam do sad primetila je da je ulazak u galeriju dobar, otvara momentalno (naravno, samo je prvi put bilo kratkog čekanja). Zedge aplikacija još uvek krašuje. Nisam imala neke pozive, ali ovaj 1-2 što sam obavila lepo je senzor reagovao (ali čekam još neki poziv da obavim, pa da budem sigurnija). S note isto nije dobro radio, izbacivao je iz aplikacije čim uneseš neku belešku, sada to nisam primetila.
To bi bilo to za sad. Nadam se da neće zezati kao predhodni.
Edit: senzor ipak i dalje zeza, ali ne baš svaki put [emoji86]
jelenac, okini par slika, onda uđi u galeriju, pa okini pars lika i ponovo uđi u galeriju. Tako vidi da li zeza, ne učita foldere, tj. folderi su prazni
^ što si se uplašio? [emoji14]
Mene da ne mrzi da se zezam sa instalacijama i vraćanjem svega i svačega, odmah bih zaređao sve ove 5.0. Svaki novi koji izađe je ispeglaniji od prethodnog bez obzira što nije za istu zemlju.
Za sada je dosta bolji od Poljskog, ali kao sto sam i rekla ima tu jos štošta da se sređuje. Mene lično najviše nervira senzor posle završetka razgovora (ne pali ekran čim odmakneš telefon, dok kada pričam preko Vibera reaguje normalno -nije mi jasno- senzor je senzor, zar ne? [emoji86] ).
Zavrsio sa ubacivanjem Telenorovog 4.4.2 ali nema update na 5.0 imao neki mali update od 95mb i ponovo odem na azuriranje, kaze, najnovija azuriranja su vec instalirana Triput proveravao da li sam skinuo Telenorov, reko nisam bas toliko prolupao
Ko ce ga znati, mozda povukli update na 5.0
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.