iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: iPhone 6
hahahahahaha,ajde dogovoricemo se,mada bih razmislio za taj tvoj iphon! 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
dachakragujevac80, neće ti se svideti, nije zlatan, ovaj je retro, sav je na mene 

@dachakragujevac80, jednostavno nece pa nece... iTools vise ne radi, nema sanse da ga otvorim, prikazuje neki error a preko iTunes jednostavno nece da prepozna pesmu...
ako je ovo sto kaze Layne to sto mislim, onda mora da se cut pesma na ispod 40sec pa da proba onda sync preko iTunes-a...
ako je ovo sto kaze Layne to sto mislim, onda mora da se cut pesma na ispod 40sec pa da proba onda sync preko iTunes-a...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A gde treba da se smesti mp3 da bi mogao da se postavi kao zvono?
Pitam jer je danas besplatna AirDisk Pro a radi kao AirDroid na androidu. Samo prevuces tj copy/paste i to je to.
Pitam jer je danas besplatna AirDisk Pro a radi kao AirDroid na androidu. Samo prevuces tj copy/paste i to je to.
u odeljak music se ubacuje kroz jednostavu opciju add to library i onda sync dole desno sa telefonom...
tako je ranije bilo i sa odeljkom tones da bi se pojavilo na spisku melodija za ringtone ali su nesto promenili i ja sad ne znam sta... sta god da probam, u tones ne mogu da ubacim nista... ne znam za to cut-ovanje na 40ak sec...
a iTools vise ne radi... Je l' uspeo neko da ga pokrene?
tako je ranije bilo i sa odeljkom tones da bi se pojavilo na spisku melodija za ringtone ali su nesto promenili i ja sad ne znam sta... sta god da probam, u tones ne mogu da ubacim nista... ne znam za to cut-ovanje na 40ak sec...
a iTools vise ne radi... Je l' uspeo neko da ga pokrene?
- Baraba
Radi iFunbox, ako ne radi iTools 

jbte, ja ne znam sta je ovo danas
stalno mi izbacuje i prilikom povezivanja itools i sad ifunbox-a da moram da skinem poslednju verziju itunes 12.1 a ja tu verziju i imam...

stalno mi izbacuje i prilikom povezivanja itools i sad ifunbox-a da moram da skinem poslednju verziju itunes 12.1 a ja tu verziju i imam...
Kolege kako vam se cini baterija na 6ici? Kakvi su utisci?
- dachakragujevac80
- Expert
Meni se najvise svidja sto je postojana i sigurna,znaci tesko da ce ikad da te iznenadi! Koliko je trosis toliko ce ti i sluziti! Znaci dok spavas nocu nece ti spucati 15-20%,vec 1-2% maximum,a kada je napunjen do 100% onda ni toliko!
U svakom slucaju od ranog jutra do kasno uvece bez problema pa kako god da je arcis!
U svakom slucaju od ranog jutra do kasno uvece bez problema pa kako god da je arcis!
Full, hvala [emoji1]
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ako nije jb telefon, maximum je 35 sekundi ringtone
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Pa ok, tako sam i mislio, ja sam ranije sekao u itools pa ako radi - preko njega i ubacim a ako ne radi, preko itunes...
Sad ne mogu ni da otvorim itools ni ifunbox...
Ne mogu da se bakcem vise sa tim, komsinica neka da @baraba broj telefona pa neka joj on katuje
Sad ne mogu ni da otvorim itools ni ifunbox...
Ne mogu da se bakcem vise sa tim, komsinica neka da @baraba broj telefona pa neka joj on katuje

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Imas aplikaciju iRinger za komp, na njemu iseces i gotovo. Jis laksi nacin, je http://www.audiko.net, uploadujes pesmu, odredis deo koji zelis da se isece, i skines na fon direktno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Hvala miodrage ali ne hvala
Sad ce dacha da se iscima oko komsinice, nek joj katuje i ubaci on

Sad ce dacha da se iscima oko komsinice, nek joj katuje i ubaci on

- dachakragujevac80
- Expert
Ma ubedio sam je da joj zvoni fabricki!
Ko ce sad da se bakce sa tim silnim katovanjima! 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS

Sad kad se i komsinica pojavi ovde na forumu posto je videla da od tebe nema vajde...
Baraba, 'ocemo na 1, 2, 3 ili na oruk?

- Baraba
Sunce vam žeževo, kod vas ništa ne radi, skroz ste ne funkcionalni, nema vajde od vas komšinica.
Šaljite je kod mene, meni radi bar FonePaw iOS Transfer
Aj probajte i tu app. Ne znam više šta da radim sa viama, skroz ste omatorili
Šaljite je kod mene, meni radi bar FonePaw iOS Transfer

Aj probajte i tu app. Ne znam više šta da radim sa viama, skroz ste omatorili

Jel ostavljate telefon celu noc na punjacu, ili izbegavate to? Pozz
P. S. Presao sam na 8.1.3. i mogu vam reci da sam doziveo ono sto sam prizeljkivao, baterija drzi dan i po lagano, usage oko 10h. [emoji322][emoji323] [emoji1]
P. S. Presao sam na 8.1.3. i mogu vam reci da sam doziveo ono sto sam prizeljkivao, baterija drzi dan i po lagano, usage oko 10h. [emoji322][emoji323] [emoji1]
- dachakragujevac80
- Expert
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02 ... db1c46.jpg[/img]
Ne znam da li se ovo vidi i na desktop verziji,ali sta mislite o ovom rezultatu?
(izvinjavam se ako sam mozda trebao ovo da postavim na drugoj temi,ali ipak mislim da joj je mesto i ovde,posebno jer se non stop postavljaju pitanja o izdrzljivosti baterije
)
Ne znam da li se ovo vidi i na desktop verziji,ali sta mislite o ovom rezultatu?
(izvinjavam se ako sam mozda trebao ovo da postavim na drugoj temi,ali ipak mislim da joj je mesto i ovde,posebno jer se non stop postavljaju pitanja o izdrzljivosti baterije

- dachakragujevac80
- Expert
Evo sad sam usao na desktop verziju sajta i ne vidi se slika,tj.nece da otvori link poslat sa TT! 
A vidim i sto,kaze da slike moraju da budu najvise do 640 piksela siroke! Pa kako to da uradim kad slikam screen shoot sa telefona?
Izvinjavam se zbog duplog posta,jer upravo iz ovog razloga nece ni da mi edituje post! Mnogo bre komplikovan forum!

A vidim i sto,kaze da slike moraju da budu najvise do 640 piksela siroke! Pa kako to da uradim kad slikam screen shoot sa telefona?

Izvinjavam se zbog duplog posta,jer upravo iz ovog razloga nece ni da mi edituje post! Mnogo bre komplikovan forum!