Neke stvari o WiFi-u
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Re: Neke stvari o WiFi-u
Pa pricao sam sa njima malopre, svi su mi rekli, kako hoces, ali ja se ne bih bapcao sa tim..
Da zajebemo nesto i to, onako smo jedva smutili gazdaricu da nam uvede..
I sad me to plasi, nisam neki poznavalac toga i plasim se da ne userem nesto.
A buni me sto su se svi drugi konektovali bez problema, i ja na lap topu sam se konektovao bez ikakvih problema na druge mreze, ali na ovu nece..
Znaci kad skupim **** da promenim sifru samo?! To je vas jedini predlog?!
Da zajebemo nesto i to, onako smo jedva smutili gazdaricu da nam uvede..
I sad me to plasi, nisam neki poznavalac toga i plasim se da ne userem nesto.
A buni me sto su se svi drugi konektovali bez problema, i ja na lap topu sam se konektovao bez ikakvih problema na druge mreze, ali na ovu nece..
Znaci kad skupim **** da promenim sifru samo?! To je vas jedini predlog?!
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ja ne vidim drugo resenje. Cimni me sutra na PP,pa cemo preko team wiever-a da sredimo taj problem u roku od 15 sekunde
- vlade93
- Mobil poznavalac
Vazi, cujemo se sutra. 

Kako ces to uspeti ako nece da me se poveze laptop? [emoji2] [emoji2]
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Na lap top-u ubaci mrezni kabal,zatim promeni sifru i to je to
Vlade jedino ti to preostaje, ali mi stvarno nije jasno u čemu je problem ako ti se povezuje na ostale mreže, dok na ovu tu gde živiš neće..
- vlade93
- Mobil poznavalac
Pa to ni meni nije jasno, to me samo buni, jasno bi meni bilo da nece ni na jednu da se konektuje..
Ocigledno su lap top i ovaj net u nekoj svadji..
Ocigledno su lap top i ovaj net u nekoj svadji..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Promeni sifru i resio si problem. To je 2 minuta posla, mozda ni toliko.
- vlade93
- Mobil poznavalac
Videcu popodne sa cimerima, opet kazem, ne baratam time dobro, i plasim se da cackam nesto, da ne zeznem i ovo sto imamo..
Lako bih ja da baratam tom materijom, ali nepoznanica mi je i zato mi nije svejedno..
Lako bih ja da baratam tom materijom, ali nepoznanica mi je i zato mi nije svejedno..
U krajnjem slucaju ako zeznes nesto pozovi 19871 mislim da je proj tehnicke sluzbe telekoma. Oni ce ti lepo oobjasniti sta i kako. Nisam siguran za broj proveri na netu
Pozdrav ljudi, da priupitam nesto
Koristim wireless mrezu koju hvatam preko one najobicnije antenice od 9dB. Dakle imam antenu i naravno wireless karticu ubacenu u komp. Hteo bih da prosledim signal po kuci posto mobilni nema dovoljno jaku antenu da uhvati taj isti. Sta mi treba za to, wireless ruter? Da li bi recimo ovim mogao da resim situaciju?
http://www.netiks.rs/tp-link-tl-wr740n- ... icni-ruter
Sta vi predlazete? Ne zelim previse da ulazem u ovo, samo je prelazno resenje.

http://www.netiks.rs/tp-link-tl-wr740n- ... icni-ruter
Sta vi predlazete? Ne zelim previse da ulazem u ovo, samo je prelazno resenje.
Tačno tako kao i mrežni kabal, i Tenda ruteri su dobri ali znaju biti malo zeznuti za konfigurisanje, ja sam se namučio dok sam ga povezao na valjda Cisco sbb modem.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Na Aliexpress imas za cca 3 jura da kupis neki usb sto zabodes u komp, i radi kao wifi repetear ili cak ruter. Za 10 jura, pazaris standalone uredjaj koji samo ustekas u struju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Zahvaljujem na odgovorima. Ma oko podešavanja ću se snaći, nije problem. Verovatno ću uzeti ruter jer mi je brža solucija. Za Ali bih verovatno čekao neki period, koliko im beše treba za dostavu? Baciću sad pogled na te stvarčice, ovo zasebno rešenje mi je interesantno
Hvala još jednom.

Lg l bello, pomoc pri povezivanju na wi-fi
Skoro sam kupio bello i imam samo jedan problemcic. Kad odaberem mrezu,ukucam lozinku i pritisnem ,,povezi", krene da se povezuje i pise ,,pribavljanje IP adrese" i tako par trenuraka i na kraju- nista!
Pokusao sam na kucni net i na par mreza po kaficima i ista stvar... Drugi se povezuju bez problema a ja ne mogu.
Trazio sam u podesavanjima ali nisam uspio nista da uradim. Svaka sugestija je dobrodosla.

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
@rancoo slican problem sam ja imao na mom lg-u ali na custom 4.4+ romovima zapravo se radi o tome da je cyanogenmod (mozda ne i sam lg rom) uveo po njima veci stepen zastite i ne dozvoljavaju ti da se konektujes na ruterima koji imaju obicnu da kazem prostu zastitu da ne objasnjavam na dalje najbolje bi ti bilo da odes u podesavanje rutera i promenis vrstu sifre na WP2 i onda postovis novu.Zatim pokusas da se konektujes.Meni je to resilo problem.Pokusaj pa javi.Ako mi kazes koj ruter imas mozda mogu da ti objasnim kako da to odradis veoma je prosto.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Re: Mobilni WiFi - MiFi - lakše se diše!
A šta kažete za ovaj model rutera,doduše više je "statičan",ali slučajno sam "naleteo" na njega + povoljna cena:
https://www.kupujemprodajem.com/TP-Link ... filter_id=
Izvinjavam se unapred,nikog ne želim reklamirati,samo pitam za savete i mišljenja...
https://www.kupujemprodajem.com/TP-Link ... filter_id=
Izvinjavam se unapred,nikog ne želim reklamirati,samo pitam za savete i mišljenja...
- vlade93
- Mobil poznavalac
Da li je neko imao iskustva sa ovim wifi antenama? Nisu skupi a ima ih dosta po KP-u? :
http://www.kupujemprodajem.com/USB-Wire ... ter_id=591
http://www.kupujemprodajem.com/USB-Wire ... ter_id=591