Prevaranti u oglasima!
Re: Prevaranti u oglasima!
Ja pitao onog što prodaje Z3 za 120 "na koju foru prodajete za 120€, šta mu je?", nije odgovorio...
Ovi se pojave par puta godišnje sa ovakvim ponudama za iPhone, samo mi se čini pod drugim imenom. Sećam ih se još iz 2012. Malo se dopisivao dok nisu odustali, jer nisam hteo poslati pare, a oni telefon.zemun82 napisao:

- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
E ljudi moji šta sve nema na ovom svetu, ne znam samo kakav bi čovek morao da bude kreten i budala da nekome koga nije nikad video u životu i još na drugoj strani planete pošalje novac unapred bdz ikakve garancije da će mu telefon biti poslat. Pa onaj ko se upeca na ovaj trik je to i zaslužio.
Pa naravno da jeste. Svi bi da furaju sad telefone od hiljadu evra, ali ako mogu da ih plate 200. Nema veze sto se nema za druge stvari, ali telefon mora da bude ful fulova. Iskreno se najezim kad vidim da neko koga pas nema za sta da ujede dolazi u Telenor, potpisuje silne ugovore za najnovije telefone. Ili uzimaju one potrosacke kredite i sta ti znam. Na rate je, lako ce oni sve...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Danas mi zamalo poispadale sve kokice ispred Telenora kada sam video ko je uzeo Note 4.
Jbg,N4 u dzep,margarin i leba kod kuce
Jbg,N4 u dzep,margarin i leba kod kuce

- Bošković
- Entuzijasta
Ta slika je primer čistog šupljoglavca kome je bitno da je skupio 7 iPhoneova i par hiljada eura, a na noge nema šta da obuče. Ispao palac k'o krompir...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ma to je namerno prorezao, urasta mu nokat, ima čovek problem, vi tako 

- Bošković
- Entuzijasta
Šta će jadnik jbg... Em je glup, em je ćorav pa nije video šta je uslikao 

Nema bas veze sa prevarantima,gledam oglase u potrazi za nekim jefinijim androidom sa bar dual core i giga rama i naletim na Xperiju J za koju ljudi traze 70-80e ili galaxy ace za 50-60 pa se pitam da li iko normalan moze to da kupi
- Bošković
- Entuzijasta
Za 80e imaš da nadješ odličan polovan Alcatel 6030x dual core 1GHz, ram 1gb, ekran 4.7 960x540... Po svemu bolji od pomenuta dva modela.
Ma znam,ima i solidnih LG-a do 100e ali ovo mi privuklo paznju.Ljudi si neverovatni,za ova smeca traze ove pare....da covek ne poveruje
Pa dobro, ljudi moraju postaviti cenu iznad ocekivane kako bi se napravio prostor za pregovaranje i za snizenje iste. Psiholoski efekat(:
Haha, pa do skoro Arc S cenili ljudi 120 € na oglasima... A svaki noviji ga šije, tipa L70...
U redi je staviti malo vecu cenu zbog cenkanja,ali staviti Xperiu J 80e i jos jedan napisao "izuzetne performanse"...
Можда није за ову тему али ајде, ваљда неће да смета
http://www.tehnomanija.rs/mobilni-telef ... radar.html
Баците поглед на цену
http://www.tehnomanija.rs/mobilni-telef ... radar.html
Баците поглед на цену
Au brate,ovo ili je neazuriran oglas ili su poremeceni.
Ko zna,verovatno ima ovaca koji kupuju po toj ceni,cim toliko kosta
Ko zna,verovatno ima ovaca koji kupuju po toj ceni,cim toliko kosta
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Evo stoje ljudi u redu da kupe...
https://www.kupindo.com/Mobilni-telefon ... -octa-core
Ako ne sme da se postavlja ovako nesto vi izbrisite....ali ovo je fascinantno...telefon koji kosta 200 dolara
Ako ne sme da se postavlja ovako nesto vi izbrisite....ali ovo je fascinantno...telefon koji kosta 200 dolara
Poslednja izmena od Alsap u Pon, 09. Mar 2015. 18:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Njihovo je da traze te pare, nase je da im damo ili ne damo
sto se mene tice neka ovaj proda lenovo i za 200 000 ako nadje ovcu da je osisa, a tehnomanija verovatno nije update-ovala cene ili tako nesto, sumnjam da i oni realno ocekuju da uzmu te pare za takve telefone...