Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Vala baš fali malo zivota ovoj temi i na ostalim forumima je tako. Sad je g trojci pala cena na pristupacnu, pa ga valjda i više ljudi ima. Fali vise romova za njega.
bender_007, druzicemo se mi i u ovoj temi Samo napred kralju,root postoji,jos autorec. Ocekujem alate neke tvoje dodatne
Edit: Video sada da radis na all in one paketu Root i twrp uz dva klika. Imas moju podrsku ako zatreba test
Jel imao neko problema sa ulazom za sluske na telefonu? Malopre sam prvi put uzela da vidim kakve su, tel ih ne prepoznaje,a meni se cuje neko sktputanje na sluskama, cas ih ocita,cas joj
Samo da upozorim dobronamerno clanove i one koji planiraju da kupuju ovaj model,obratite paznju kada uzimate na dve stvari,prvo obratite paznju mnogima je pucala plastika dole kod mikrofona,drugi problem ucestaliji,na kojim sam nalazio da ljudi imaju problem svuda u svetu,na mnogim forumima se pise o tome je ovaj efekat koji se cuje u slusalici,dakle nije na svakom modelu,ali obratite paznju da vam ne zapadne bas takav,nije to nikakav kvar,ali prosto propust firme i modela na pojedinim g3
Evo da se pohvalim i ja, uzet danas beli g3 od 32gb, radim upravo update na 5.0 onu v verziju... telefon se fino zagrejao, da je od metala razbio bih jaje pa da ga ispecem dok cekam update
evo da dodam i jos nesto, nakon update-a se prilicno zagrejao i kad sma probao da pojacam brightness nije mi dao preko 90% zbog toplote...
Vaša poruka sadrži 25 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.