Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
7650 - plasim se da ga "isuvise ne otvorim" (nisam ja neko ko preterano pazi svoj mobilni, desavalo mi se da bas lepo zvekne na beton), 3660 - nigde nema a ne bih da se kockam sa polovnjacima, uostalom vec 5 godina setam polovne telefone, N-Gage - svaka cast tom fonu ali mi je dizajn isuviseeee, nije to telefon za mene, 6600 - i lepota i funkcionalnost ali i cena( rekoh do 200 evra)... Znaci tako osta samo 3650 Predlog... Sta :!: : Generalno, posto se vec mesec dana cimam oko nabavke novog mobilnog, stav je: 7 od deset ljudi mi preporucuje SE T610/630... Ufff! Ali ja sam zakleti "nokijevac" tako da nemam pojma Imas li ti iskustva sa ovim modelima? Koji je isplativiji
Mislim da je obrnuto, 3660 kao naslednik ima vishe bagova jer nisu software-ski sve stvari adekvatno propracenje pri prelasku sa jednog na drugi tip tastature.
Kupi T630 ako vec u skorije vreme ne nadjesh N3660.
Mada mi se cini da je kamerica na T610 bolja od T630. A da nije 2,4mb malo pogotovo ako znamo da SE zna da "guta" memoriju?
P.S. Koja je to velika razlika izmedju N3660 i N3650 (sem tastature i ekrana), ja sam mislila da su one softwerski kompletno identicne?
Oglas iz halo oglasa:
Nokia 3660, cena 220evra dajem kaparu od 10% a telefon dobijam za 10 dana, telefoni su (navodno) novi i nisu skidani sa mreze, kradeni i sl. To su finske ili "made by nokia" nokie. Sve su upakovane u celofan i dobijes sve sto bi i ovako dobio samo ne kutiju (jer oni ne narucuju kutije - zbog gabarita, a ne prave svoje po principu bolje nikakva kutija nego laznjak) ... E sad da li je ovo lutrija ili se isplati uzeti ovakav fon "na nevidjeno" 8O Malo mi ovo... sumnjivo 8O
prema ceni bi se reklo da nije prevara. pitanje je samo da li daju bilo kakvu garanciju. moje misljenje je ipak da je to mnogo para za taj telefon. vidim da se pojavljuju nove nokie (konkretno 6670) pa ce i starim cene da padaju. ako si cekala ovoliko (a i ja sam u slicnoj situaciji) mislim da treba da sacekas jos malo. ako nista drugo 6600 ce da pojeftini valjda, pa je bolje kupiti 6600 za recimo 250 eura nego 3660 za 220
sigurno pratis cene i na ovom sajtu. kao sto mozes da vidis 6600 je vec kod osam firmi pao na 300 eura. i ostali cenu drze na 305 - 320 eura. cim pocnu da stizu novi modeli pasce mu cena i ispod 300. nece biti bas 200, ali se ja nadam da ce biti da se nadje za 250 do 270. uskoro, uskoro ...
I nema ih puno na lageru, to je razlog što mu cena stoji (6600). Generalno, izgleda da vlada neka nestašica traženih Nokia telefona... Novi modeli će svakako oboriti cenu starim, do kraja godine sigurno!
Ja sam kupila 3660 preko tog tipa iz Oglasa, tel je iz Dubaia na njemu pise made in Finland. Imam ga vec 6 dana i sve je bilo cool do juce kad sam kuckala poruku jednostavno se ukocio i restartovao. Bojim se da to nije taj BUG o kome svi pricaju... Ima li neko neki savet?
Pogledaj koja je verzija firmvera sa *#0000#, ako je v4.57 (21-10-2003), nova verzija bi trebala da sredi taj problem. Meni 3660 takođe (periodično) brljavi sa porukama, ali samo kad idu na MMC, a nikako da odem da mi ubace novu verziju...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.