Sem s810 cjipseta mikakav updgrade...cak je i baterija 2900 mAh.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
I ja to mislim,jer su vec predstsvili J1 compact koji ima specifikacije kao Z3.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Moguće, ali ne znam šta drastično mogu da promene kod verzije za svetsko tržište.
U principu nije loš telefon, ali nije ni nešto posebno bolji od Z3, sviđa mi se što nema poklopac za micro USB.
Realno ko sada kupuje novi telefon, osim S6, mnogo se više isplati da kupi prošlogodišnji flagship, dobije odličan telefon po dobroj ceni. Ono i S6 se ne isplati, ali je barem nešto novo u odnosu na prethodnika.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Upravo tako.
Sto se tice Sonija Z3 i Z2 ce porasti prodaja dosta ukoliko izbace ovakav Z4.Realno ce oba jos da dobijaju podrsku tako da nema ni smisla ulagati u nesto novo samo sto je novo.
Stvarno ne shvatam sony,da skoro nista inovativno ne izbacuje,ni po izgledu ni po mogucnostima
Znam da je to brdo nekih nepotrebnih gluposti,ali ljudi to traze ,pri cemu im cena ni malo nije konkuretna
I krajnje bi vreme bilo da se rese one gluposti od folije na ekranu i stave gg
Samo su do Z1 imali folije sa logoima,od Z2 toga nema.Nemaju gorillu,ali imaju neko njihovo specijalno staklo protiv grebanja,sta ces-Japanci.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.