Iskustva sa (online) prodavnicama
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
drom ispravka,mi smo narod koji nema para.
cvoruga kontam da kad je on imao 300 ovi ostali su imali 20,pa od koga bi ti pre kupio? Nagomilalo se pozitivnih...
cvoruga kontam da kad je on imao 300 ovi ostali su imali 20,pa od koga bi ti pre kupio? Nagomilalo se pozitivnih...
Mi smo svakako narod koji nema para. A usput malo verujemo i u bajke. 
Poenta price je da kupcima mazu oci tim njihovim garancijama. Posto se i sam bavim otkupom i prodajom skupih telefona, milion puta sam imao u posedu te njihove telefone sa njihovim garancijama - pa to je smejurija, niti se vidi ko je prodavac, niti se vidi ko je kupac, niti cena - daj boze da navedu model telefona.

Poenta price je da kupcima mazu oci tim njihovim garancijama. Posto se i sam bavim otkupom i prodajom skupih telefona, milion puta sam imao u posedu te njihove telefone sa njihovim garancijama - pa to je smejurija, niti se vidi ko je prodavac, niti se vidi ko je kupac, niti cena - daj boze da navedu model telefona.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ivan prodaje dosta "10 dana" starih telefona sa svojom garancijom ali bar 10% jeftinije. Dakle nov fon sa garancijom a jeftiniji osetno. Tako kupci gledaju. Naslov svakog oglasa mu je isti (važno za dalji tok priče ). I kada mu se za S5 10 dana star sa garancijom za 300e javi njih 5 npr, trojici kaže da je prodato ali mogu da razmene ocene pa će javiti kad stigne. Četvrtom proda. 4 ocene za jedan telefon u danu. Prosto kao pasulj. Pa idite samo i gledajte kako po 5kom u danu proda. Više nego mts poslovnica u Obrenovcu. Takođe ima 10ak naloga koji mu daju već duže vreme ocene. Ne kažem da je prevarant ali budži ocene i tako je došao do te situacije da mu svi veruju.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Covek sve objasnio. Ova dva telefona koja sad koristim uzeo sam u Gigatronu, i za sad imam skroz pozitivno iskustvo s njima. Tako je bilo i sa Tehnomanijom i Big Bengom, kod kojih sam takodje kupovao. Uvek cu radije platiti nesto vise, ali da znam sta i od koga kupujem, i kome da se obratim ako nesto ne bude kako valja.drom napisao:(...) svuda je to isto - cene su ok ali daj boze da do kvara ne dodje. Kakvu garanciju i ocekivati kad ljudi rade na 10 eura zarade...
Kome to ne odgovara, pravac gigatron i izbrojte 110.000 din za npr note4, dobijate sve legalno sa validnom garancijom i racunom... Ko zeli da ustedi, nacice ga i za 500 eura na kp - ali ne ocekujte mnogo od garancije.
Mi smo takav narod, mi zelimo i jare i pare. A takodje su i prodavci koji nude te garancijice od 6-12 meseci neposteni, jer ih uglavnom ne priznaju kada do kvara dodje. To im na KP i proda telefon, tako da kupci, ne budite naivni, zna se sta je prava garancija.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja sam opet pre od operatera sa oglasa.
Zasto ?
Poslednja izmena od Azimuth u Pet, 19. Jun 2015. 07:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Dosta jeftinije od Gigatrona a dosta bezbedno u pogledu garancije.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Meni je mnogo da iskesiram 300-400e u evrima odjednom za telefon sa oglasa, pa makar bio i 50-tak evra jeftini, radije cu karticom na 6 mesecnih rata platiti u nekoj od pomenutih firmi. Skuplje je, ali rate skoro i ne osetim.
Pisao sam jednom ranije o tome, pa da se ne ponavljam.
Pisao sam jednom ranije o tome, pa da se ne ponavljam.

Pa realno najbolje je uhvatiti dnevnu akciju u gigatronu kao npr Lumia930 sto je bila 330 evra ili z3 pre desetak dana sto je bio 415,jos kad bi znali kad ce biti akcije...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Gigatron samo 50e skuplji od oglasa? Daj da kupim par komada.
Cene u Gigatronu:
Note 4 - 99.990 (830e)
Lg G3 16gb - 69.990 (580e)
Iphone 6 16gb - 93.390 (800e)
HTC M8 - 64.990 (540e)
Mislim da nema potrebe da govorim koja je razlika u odnosu na oglase. Evo najmanja je za M8 i iznosi 150e.
Cene u Gigatronu:
Note 4 - 99.990 (830e)
HTC M8 - 64.990 (540e)
Mislim da nema potrebe da govorim koja je razlika u odnosu na oglase. Evo najmanja je za M8 i iznosi 150e.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kakav Gigatron,Win Win i ostale te IT prodavnice.Jeste,sve je to lepo sto dobijes potpuno validnu garanciju,ali mislim da kod njih telefone kupuju iskljucivo ljudi koji zive lagodno i imaju para na pretek(a u kakvom vremenu zivimo).
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 24. Sep 2012. 03:42
- :: Motorola Milestone 2
I znaci preporucili bi ste mi da ako zelim garanciju zaobidjem te prodavnice i da izaberem neke od modela koje ovi imaju na stanju?
- El Laki
- Prijatelj foruma
El Laki napisao:Ja sam opet pre od operatera sa oglasa.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
To je najbolje,od operatera.
A sto se tice kupovine po tim shopovima po Bg,najbolje da nadjes neki koji je na najboljem glasu ako eventualno bas hoces neki model koji nema od operatera.Ne daj boze da se desi da imas neki problem sa telefonom a nece da uvaze garanciju,a u stvarnosti kvar po praviliu podleze istoj lepo im natovaris inspekciju i gotovo.
Ne znam kako biti pametan,ali ja da kucnem u drvo ne pamtim da sam imao potrebu da koristim garanciju bar zadnjih 5/6 godina na telefonima koje sam kupovao i ne oslanjam se pevise na nju.Evo zadnja dva primera,Sony Z1 mi je bio uzet u Telenoru sa jos vazecom garancijom,a ja sam ga menjao za Z2 koji je donesen iz inostranstva bez pismene garancije.
Isto tako mi je i Z3 bio u Telenorovoj garanciji,ali sam menjao za S5 Plus koji je isto donet od preko,nema garanciju(dosuse doplatio mi je lik neku kintu).
Raznih primera ima.
A sto se tice kupovine po tim shopovima po Bg,najbolje da nadjes neki koji je na najboljem glasu ako eventualno bas hoces neki model koji nema od operatera.Ne daj boze da se desi da imas neki problem sa telefonom a nece da uvaze garanciju,a u stvarnosti kvar po praviliu podleze istoj lepo im natovaris inspekciju i gotovo.
Ne znam kako biti pametan,ali ja da kucnem u drvo ne pamtim da sam imao potrebu da koristim garanciju bar zadnjih 5/6 godina na telefonima koje sam kupovao i ne oslanjam se pevise na nju.Evo zadnja dva primera,Sony Z1 mi je bio uzet u Telenoru sa jos vazecom garancijom,a ja sam ga menjao za Z2 koji je donesen iz inostranstva bez pismene garancije.
Isto tako mi je i Z3 bio u Telenorovoj garanciji,ali sam menjao za S5 Plus koji je isto donet od preko,nema garanciju(dosuse doplatio mi je lik neku kintu).
Raznih primera ima.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Jeste najbolje gledano kroz placanje, jer je na rate, ali si sulovljen da ne mozes da uzmes drugi aparat naredne 2 godine
.

Ivan iz Apatina ima radnju. Ne znam kakvu garanciju ispisuje, tako da bi najbolje bilo da @Onazvoncica (izvini, morao sam [emoji4] ) uslika svoju i postavi sliku ovde. Ukoliko budete imali problema sa njim, rado ću vam pokzati radnju, ili pomoći ako ikako mogu. [emoji4]
Što se tiče iskustva sa prodavnicama, ni ne vredi vam da pišete jesu korektni ili ne, ako niste imali problem sa telefonom. Dakle, ako ste kupili telefon i niste imali problema sa istim, onda ni ne znate da li i koliko je prodavač korektan.
Ukoliko ste imali probleme sa telefonom koji zahtevaju bilo kakvu intervenciju servisa na njemu, e ta nam iskustva pišite ovde. [emoji6]
Što se tiče iskustva sa prodavnicama, ni ne vredi vam da pišete jesu korektni ili ne, ako niste imali problem sa telefonom. Dakle, ako ste kupili telefon i niste imali problema sa istim, onda ni ne znate da li i koliko je prodavač korektan.
Ukoliko ste imali probleme sa telefonom koji zahtevaju bilo kakvu intervenciju servisa na njemu, e ta nam iskustva pišite ovde. [emoji6]
- vojkan85
- Mobil manijak
vla-do, Ma taman da ne uvaze garanciju popili bi takvu inspekciju da im ne bi bilo dobro, a ako ni to ne pomogne, onda se zna sta ide dalje, ali to je metoda za izbegavanje.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Bez fiskalnog im ne možeš ništa. Kroz pravne organe.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Izvini ako sam omasio razliku u ceni, ne pratim cesto oglase.El Laki napisao:Gigatron samo 50e skuplji od oglasa? Daj da kupim par komada.
Cene u Gigatronu:
Note 4 - 99.990 (830e)
HTC M8 - 64.990 (540e)

U pravu si. Nadam se da u skorije vreme necu imati takvih iskustava za deljenje na forumu.vla-do napisao: Što se tiče iskustva sa prodavnicama, ni ne vredi vam da pišete jesu korektni ili ne, ako niste imali problem sa telefonom. Dakle, ako ste kupili telefon i niste imali problema sa istim, onda ni ne znate da li i koliko je prodavač korektan.

- vojkan85
- Mobil manijak
El Laki, Kakvo je nase pravo i kakvi su nam organi, ostaje nam da sami vijamo sta je nase.