Ne radi power dugme Nokia Lumia 520
- 
				DjordjeDj99
- Slučajni prolaznik 
- Pridružio se: Uto, 23. Jun 2015. 12:21
- :: Nokia Lumia 520
Ne radi power dugme Nokia Lumia 520
Zdravo.Novi sam na forumu i evo imam jedan problem sa telefonom Nokia Lumia 520.Neradi power tipka.Nece da se zaključa,oodključa.Juce mi se izpraznila baterija i sada ne znam kako da ga upalim.Postoji li resenje da se upali bez power tipke.Hvala unapred.

- miodrage
- WP_guru 
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Ne radi power dugme Nokia Lumia 520
Stavi ga na punjac. Idi u servis da sredis dugme. Ako ima ukljuci Double tap to wake (mada mislim da nema to)

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ima double tap to wake up u opcijama pod touch. 
Jedino tu opciju da omogucis i da skines neku aplikaciju za tap to lock dok ne zamenis power on/off dugme.

Jedino tu opciju da omogucis i da skines neku aplikaciju za tap to lock dok ne zamenis power on/off dugme.
- 
				Mr. Jingles
- Redovni učesnik 
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Hehe, imao isto problem na 620, mojom krivicom. Kao što rekoše, staviš na punjač, uključiš double tap to wake i staviš na što kraće trajanje osvetljenje ekrana. Koliko sam shvatio hoće da se odlemi jedan kraj power dugemeta, koji se zalemi i nastaviš sa arčenjem telefona.   meni je problem rešen za 30 min, ako si iz bg, mogu ti reći gde da odneseš na proveru.
   meni je problem rešen za 30 min, ako si iz bg, mogu ti reći gde da odneseš na proveru.

meni je problem rešen za 30 min, ako si iz bg, mogu ti reći gde da odneseš na proveru.
   meni je problem rešen za 30 min, ako si iz bg, mogu ti reći gde da odneseš na proveru.- 
				DjordjeDj99
- Slučajni prolaznik 
- Pridružio se: Uto, 23. Jun 2015. 12:21
- :: Nokia Lumia 520
Mr. Jingles  Iz Krusevca sam  Hvala na savetima
 Hvala na savetima  .
.

Hvala na savetima
 Hvala na savetima  .
.
					Poslednja izmena od znemanja u Čet, 25. Jun 2015. 18:27, izmenjeno 1 put ukupno.

Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.

Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Nema potrebe da se stavlja što kraće osvetljenje, skine se sa prodavnice aplikacija poput off and lock screen, pinuje se na desktop i preko jednog dodira zaključaš telefon a sa double wake up ga otključavaš.