Zar mislite da je Nokija naterala ljude da kupuju baš njihove modele telefona? Osim toga svaki ČETVRTI mobilni telefon na svetu je Nokija

Zato sam se i ograničio na Evropu... Motorola je preživjela zahvaljujući dominaciji u USA. Činjenica je da su zadnjih par godina konstantno kaskali u tehnologiji za svim ostalim velikim kompanijama, što sad nikako nije slučaj.b_udder napisao:Roy Fokker, ne secam se da je Motorola ikada bila na dnu... koliko ja znam, uvek je bila isped SE ... e sad, to sto ovde neke stvari ne stizu ili stizu sa zakasnjenjem, to je druga stvar...
Ne bih rekao završna obrada... prije loša kombinacija uštede u materijalu i dizajna bez testiranja u praksi... Ja sad imam Nokiu, i zadovoljan sam, ali neka od rješenja na kućištu definitivno pokazuju da nisu testirali gotov proizvod u svakodnevnim uslovima, a to je slučaj s većinom Nokia.ledeni napisao:Sto se tice "naleganja" zadnje maske, to nema veze sa kvalitetom plastike, vec je kriva zavrsna obrada koja u slucaju nokie i nije vrhunska........
Mislim da, koliko god da je dobro obrađena plastika, ako nije testiran telefon u normalnim uslovima, loše če da se ponaša. Mislim, sjetimo se "čuvene" šetajuće maske na 3310 - jednostavno nema varijante da onaj dizajn oklopa ne prošeta ubrzo po kupovini.DEL BOY napisao:ja bih prije rekao zavrsna obrada , jer imam 6610i na kojem maska takodje ne lezi dobro , ali je plastika dobre kvalitete.
mada sada nokia , kao i drugi proizvodjaci se okrecu maskama od metala , ili pola metal pola plastika![]()
![]()