Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Tesko da je to moguce bez roota, xposed i greenify. Eventualno ako ima kao ranije na ICS da telefon upadne u deep sleep kada se ne aktivira neko odredjeno vreme.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
filip11314, moraces ipak ubaciti root,ako zelis to. Bez root-a,greenify je maltene neupotrebljiv. To je i 9R94, objasnio 

Ma root je keva, izbrises gomilu debilnih aplikacija koji idu uz stock rom, namestis sta da greenify gasi u pozadini i telefon krene da dise punim plucima.
Bas cu uskoro od caleta to da uradim sa njegovim SE tipo, neki custom rom da nabudzim sa xdeveloper, otkako imam win phone nisam se bakcao oko androida.
Bas cu uskoro od caleta to da uradim sa njegovim SE tipo, neki custom rom da nabudzim sa xdeveloper, otkako imam win phone nisam se bakcao oko androida.

- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Može ovako da se rutuje?
Stoji mi link u favoritima jedno mesec dana, tek sad izvalio.
http://www.pametnitelefoni.rs/saveti/ta ... 29377.html

http://www.pametnitelefoni.rs/saveti/ta ... 29377.html
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
filip11314, bez ljutnje
Ostavi ti root malo po strani. Prelistaj G2 temu,pogledaj i linkove malo,pa kada prodje odredjeno vreme i steknes znanje,odluci se za taj potez 

Misliš na forecast.io?kutijagreha napisao:perosimke, Smederevoizvor,Weather Forecast
Pošto taj weather forecast ja nemam u ponudi
I da, koju verziju koristiš? Broj verzije i da li je legalna ili narodna?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Kingo ne moze da root-uje svaki tel. Na sajtu postoji lista modela koje podrzava
Note IV N9100 dual
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
perosimke, da. Legalna verzija. Imas gore link ka GP 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Za torrente koristim aTorrent Pro, ali ovaj mi se sviđa zbog material desigen. Testiraću ga pa ću videti koji se bolje ponaša u realnom radu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Takođe sam ranije koristio i a torrent, utorrent itd. Ovaj sam probao pre svega zbog dizajna jer je dosta jednostavan i pregledan a uz to nema nikakvih ograničenja u odnosu na plaćenu verziju sem reklama. Ali čini mi se da nije toliko opterećen reklamama kao neki drugi torrent clienti.
- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
Rutovao sam svoj S2+ pre 20ak dana, preko Kingo root-a. Brisao sam neke sistemske aplikacije, i primetio sam da nema ikonice MOJI FAJLOVI, radio sam hard reset alinse nije to vratilo...imate li predlog kako da vratim, ali ne neku zamensku, nego onu koji sam i imao?
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
marko.jtd, Skini root bwrowser lite i miran si. Po meni je odlican.
Želeo bih da nešto kažem o ovoj aplikaciji Apps Lock : https://play.google.com/store/apps/deta ... le.applock
Pre svega mogu reći da je odlična aplikacija, odlično radi svoj posao. Imate mogućnost da napravite profile na svom telefonu i da na svakom omogućite i šifrujete šta želite. Koristio sam je nekih nedelju dana, ali problem je nastao posle drugog dana korišćenja, ne oko aplikacije, već oko baterije. Ova aplikacija nije davala telefonu da uđe u san, bukvalno ga je držala non stop budnim a to sam primetio tako što su % leteli dole, bukvalno ne pipnem telefon a odu za nekih 1h vremena i 15tak %. Primer od juče oko 6h sam ga skinuo sa punjača a oko pola 8 sam imao 80% baterije a telefon je bio u džepu. Ovoliko buđenje je prikazao i WKD išlo je čak i preko 60% ukupnog buđenja na kraju dana..
Tako da sam nažalost morao da je obrišem i sada sam u novoj potrazi sličnom aplikacijom, a želeo sam samo utiske da iznesem.
Pre svega mogu reći da je odlična aplikacija, odlično radi svoj posao. Imate mogućnost da napravite profile na svom telefonu i da na svakom omogućite i šifrujete šta želite. Koristio sam je nekih nedelju dana, ali problem je nastao posle drugog dana korišćenja, ne oko aplikacije, već oko baterije. Ova aplikacija nije davala telefonu da uđe u san, bukvalno ga je držala non stop budnim a to sam primetio tako što su % leteli dole, bukvalno ne pipnem telefon a odu za nekih 1h vremena i 15tak %. Primer od juče oko 6h sam ga skinuo sa punjača a oko pola 8 sam imao 80% baterije a telefon je bio u džepu. Ovoliko buđenje je prikazao i WKD išlo je čak i preko 60% ukupnog buđenja na kraju dana..
Tako da sam nažalost morao da je obrišem i sada sam u novoj potrazi sličnom aplikacijom, a želeo sam samo utiske da iznesem.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Nekad sam koristio aplikaciju VIP POZIVI i bila mi je mnogo korisna kada sam na sastanku,spavanju i ne zelim uznemiravanje osim za odredjene osobe koje podesim u aplikaciji i za koje sam uvek dostupan,(kada je telefon u rezimu bez zvona).Da li postoji neka slicna aplikacija?
Uzgred,da se zahvalim clanovima TODA81 i Drafer na pomoci oko navigacije.
Uzgred,da se zahvalim clanovima TODA81 i Drafer na pomoci oko navigacije.
LG G2 Black,16GB
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
AnGeL oF LoVe,
Nema na cemu
Imas brdo besplatnih programa koji mogu uraditi to sto ti treba, treba ti program koji blokira ili utisava zvono kod nekih brojeva dok neke pusta.
Sada sam na poslu pa ti ne mogu poslati do jutra nista, ali mozes sam na play store isprobati nekoliko call blocker programa pa odluci koji ti najbolje odgovara.
Nema na cemu

Imas brdo besplatnih programa koji mogu uraditi to sto ti treba, treba ti program koji blokira ili utisava zvono kod nekih brojeva dok neke pusta.
Sada sam na poslu pa ti ne mogu poslati do jutra nista, ali mozes sam na play store isprobati nekoliko call blocker programa pa odluci koji ti najbolje odgovara.
Android 12
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
AnGeL oF LoVe, ovaj program mi odlicno zavrsava posao 
https://play.google.com/store/apps/deta ... truecaller

https://play.google.com/store/apps/deta ... truecaller
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jel zna neko neku aplikaciju za skidanje muzike a da radi na Lollipopu provereno?Ranije je bila najbolja Zaycevnet,ali ona vise ne radi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nema Sale jos uvek. Barem jedno nedeljno proveravam to na prodavnici. Stvarno ne razumem da ne moze to da se resi. Mp3 kada hocu da skinem,tubemate,i to je to.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
'Free and easy mp3 downloas'(kruzna ikonica crne boje sa belim notama unutar kruga), ja koristim ovu i vrlo sam zadovoljan. Sve pesme koje sam trazio sam i nasao