moze zamena za yugo u voznom stanju uz mou doplatu
Opiceni oglasi
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Masterokrata, to je samo zato što ljudi nemaju pojma da je u normalnom svetu,u kome kupiš n95 8gb u original kutiji u normalnoj radnji,na svakom fonu išao Spider-man 2 film kao poklon. Priča je bila da će na n96 ići The Dark Knight,ali nemam pojma šta beše na kraju sa tim.
I mene prebija od smeha ta ''spajdermen verzija''
I mene prebija od smeha ta ''spajdermen verzija''
- Masterokrata
- Mobil manijak

Pazite ovo, najnovije, frishko:
Nokia
7110
100 € (NEMA U PRODAJI)
kao nov!mehanizam za vrata potpuno ispravan, nigde ogreban, dugmici u perfektnom stanju, nisu izlizani ni trunku, kameleon..moze zamena, moze sms..saljem fotke od tel.
Ajmo ljudi da se udomi ovaj telefon bas je povoljno
Joj kad ovaj oglas procitam, zao mi sto nisam kupio 9500 za 100e, bas je bio extra ocuvan, al tu su ova dva modela 
Nokia
7110
100 € (NEMA U PRODAJI)
kao nov!mehanizam za vrata potpuno ispravan, nigde ogreban, dugmici u perfektnom stanju, nisu izlizani ni trunku, kameleon..moze zamena, moze sms..saljem fotke od tel.
Ajmo ljudi da se udomi ovaj telefon bas je povoljno
5130+Koss the plug....
Taj telefon je rarited, i iskreno ne vidim zasto ga nebi prodao nekome ko ceni taj deo. Ovo je vrlo vjerovatno neki kolekcionar, i mogu da se kladim da ce je prodati dok kazes keks, da sam blize Srbiji, ponudio bih odmah 110e, samo da me saceka da dodjem po mnju. U takvom stanju, vrijedi. Ja sam 8910 platio 80 i nije mi zao, a u mnogo gorem je stanju od ovoga. Za 8850 u stanju kao b00dalinom dao bih i 150-200.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
- Masterokrata
- Mobil manijak

Leonel, e vidi kod mene u Rumi je sutra vasar i znam lika koji iz Zemuna dodje svakog treceg u mesecu sa gomilom telefona sto novih sto matorih a svi su u extra stanju(ne otkupljuje ako provali da fon ima falsh masku i ako je mnogo unistena) proslog meseca je imao 2 7110 perfektno ocuvane za 25e komad i jednu malo izgrebanu za 15e, pa sad sta jos nije jasno? Necu da zvucim kao Igoriza(ljudi koji posecuju forume znaju o kome pricam), ali trazite matore telefone na pogresnim mestima tj u oglasima gde su uglavnom derikoze koje idu upravo na tu sentimentalnu crtu kod ljudi koji su nekad imali pomenuti model pa bi sad iz nostalgije dali 80-100e iako realno fon vredi 20-30e. U principu roba koja nema trzisnu vrednost(npr telefon koga nema novog za kupiti) vredi onoliko koliko je kupac spreman da plati.
Nego nazad na temu:
Nokia
6600
50 € (NOV: 97*)
prodajem ovaj telefon u extra je stanju...nema ogrebotinu kao na slici star godinu dana.nije kraden.ns
Cim baja naglasava da fon nije kraden il misli da ga daje ispod cene, ili je bez sumnje kraden
Nego nazad na temu:
Nokia
6600
50 € (NOV: 97*)
prodajem ovaj telefon u extra je stanju...nema ogrebotinu kao na slici star godinu dana.nije kraden.ns
Cim baja naglasava da fon nije kraden il misli da ga daje ispod cene, ili je bez sumnje kraden
5130+Koss the plug....
- kapoerista90
- Expert

- kapoerista90
- Expert

- Masterokrata
- Mobil manijak

Mozda je covek jednostavno iskrenkapoerista90 napisao:Motorola
KRZR K1
60 € (NOV: 144*)
smorio me
Evo da ne postujem eitovacu najnoviji biser
kupujem kvalitetne nevidljive zastitne folije za ekran n82,
5130+Koss the plug....
Možda je mislio na one Nemačke ( verovatno je dobio foliju na kojoj je nešto odštampano, pa traži novu da mu se ne ogreba ekran jelte )Maserokrata napisao:Kupujem kvalitetne nevidljive zastitne folije za ekran n82,
Ja nađoh negde ovo, iskidah se od smeha.
Prodajem HTC sa Windows Vistom, qwertz tastatura
Ovaj malo fantazira
Nokia Lumia 630
- Masterokrata
- Mobil manijak

Da video sam danas kod frenda u časopisu HTC sa Vistom koji je samo ne[to bolja solucija od EEE PC, nekom je ružan, ali meni se baš sviđa ( ova spravica će mi dobro doći za srednju školu umesto kilo svezaka
) . Samo se pitam da li je to baš baš PDA ( tj. da li podržava SIM karticu ) ili je to samo mini laptop 
Nokia Lumia 630
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Evo, http://www.negrielectronics.com/product ... cts_id=357
Inache sam ga juche video po trichavoj ceni od nekih 100k din. Najezio sam se.
Inache sam ga juche video po trichavoj ceni od nekih 100k din. Najezio sam se.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni samo nije jasno kako neko misli to da nosi u dzepu, da ga drzi jednom rukom dok prica i na kraju najzahtevnije bi bilo kucanje najobicnije poruke a da ne pricamo o nekom duzem piskaranju npr. nekog dokumenta ukoliko nemas astal ispred sebe...Mrzelo me da citam ali kontam da nije ispod 300-350g sto bi znacilo da treba tasna i za to cudo...