Slike i utisci sa prvog okupljanja foruma

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Zaključana tema
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Da sredina jula i meni odgovara... nemam nishta u planu [za sada]
e sad bi mogla da se otvori jedna temica za poonovno prijavljivanje ljudi koji su zainteresovani za skup i koji ce se pojaviti [da ne bude kao prosli put :uhuh: ]

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

moze sredina jula........ taman je gotov isp rok,a i svetsko prvenstvo....ali jedni problem okupljanja moze biti to da neki ili poneki od nas budu tad na letovanju...ali nacicemo vec neki termin....elem da li osim ninoline ima jos neka devojka koja je aktivna na forumu....jos neka mobilna expertica,a?????? 8) 8) 8) :blinky: :blinky:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Eo polako cemo da se organizujemo narednih dana pa cemo da vam javimo konkretnije oko sledeceg okupa...

i MOLIM VAS,dajte komentare shta vam odgovara a shta ne,dal vam odgovara vreme,mesto itd. da ne bi bilo ko proshli put da ne mozete itd... Znachi na osnovu vashih postova cemo da se usmeravamo i da odredimo okvirno datum kome vecini najvishe odgovara...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Posle 20. u svakom mesecu, do tad su ispitni rokovi... Ali nezgodno je to sto se krajem jula ide obicno na more. Za organizatore je sada mnogo izazovnije :D :wink: :D
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

pa nishta, da se dogovorimo da se nadjemo na moru swi? :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja sam nazalost propustio prvi okup a izgleda da cu i drugi,ako bude bio u julu. Ja se od prekosutra pa negde do 20. juna nalazim u BGu pa bi mi jedino u tom intervalu neshto odgovaralo.....

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Ljudi, ne znam samo na koje more mislite, pošto smo se razdružili? Ma šalim se malo, mada mnogi sa kojima sam pričao neće ići na more zbog onoga gore navedenog, he he he :)
Ghost

strucnjak
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 27. Mar 2005. 09:47

Post od strucnjak »

nemam reci, nego nisam toliko aktivan na forumu a inace bih sigurno dosao, a u julu idem na ekskurziju, a vidim ima par dobrih cica(ako nisu konobarice)
Expert sam JAAAAAAAAAAAAAAAA

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

strucnjak, pa ima na ponekoj slici i konobarica... :D ... pa potrudili smo se da atmosferu prenesemo u potpunosti... :D :lol:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

nevidljivi napisao:Ljudi, ne znam samo na koje more mislite, pošto smo se razdružili? Ma šalim se malo, mada mnogi sa kojima sam pričao neće ići na more zbog onoga gore navedenog, he he he :)
Ima tu svega po malo,a i da su jeftiniji sa cenama(moj razlog + neljubazni) isli bi nasi odavde sigurno bez obzira na razlaz,ovako odose nasi u Bugarsku da gledaju Hrast na plazi ili Grcku i Tursku gde su Palme.

Ajde ljudi dajte datum,sutra idem na odmor i voleo bih da znam kada bi bilo okupljanje da i to uklopim.

Pozdrav

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Mogli bi sad u julu,shta mislite na 15-16 ?? Jel mozete da se iscimate i organizujete za tako kratko vreme ? :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

evo ja se prijavljujem za junski rok ;)

poz...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

b_udder, malo kasnis...sad vec pocinje Julski... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ninolina, hehe ... greska u kucanju :D

pozdrav...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm,eo vec je 5 jul tako da.. :roll: teshko..Jedino ako se brzinski oglasite ili da bude neki mini skup pa da odemo na pice,ko moze nek dodje...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Dexter, pa najbolje da se da ljudima nekih 7-8 dana fore da se smisle pa ko moze neka dodje..... a ako neko nije u mogunosti neka dodje sledeci put... jer i kada planiras mesec dana u napred, moze nesto da iskrsne i da se mnogi ne pojave kao prosli put...

poz...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

A kad biste vi? Moze posle 20. jula? Napravite novu temu gde ce ljudi da se prijave, ili kako ste vec planirali.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

A kad biste vi? Moze posle 20. jula? Napravite novu temu gde ce ljudi da se prijave, ili kako ste vec planirali; a ova tema nek se zakljuca, pa idemo sve ispocetka ;) Poz :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ma nema vremena za veliki skup... :uhuh: Svi od 15 og Jula pa na dalje idu na more tako da...NOva tema sa prijavama nek bude za onaj okup u Septembru...A za sada mozemo i ovde da se dogovorimo bez problema,nema potrebe za novom temom...Hocete da odemo na pice ovih dana ili... ?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ako vam tada pocinje sezona (meni najverovatnije pocetkom avgusta), onda lepo mega okup u septembru i to je to... A ovaj mini moze sad u petak/subotu, i onako ne treba neka posebna organizacija...

Zaključana tema