jojic88 napisao:definitivno nokia 6280,ima bolji i veci ekran,bolju kameru(rezolucija videa 640x480)!!!!kvalitetniju reprodukciju zvuka,jedino sto mu je interna memorija mala ali zato uz telefon ide kartica od 64mb.Jedino u korist siemens-a je GPS.Apsolutno 6280!!!!!!!!!!!
Vjerovatno nisi procitao-la test na ovom sajtu gdje kazu da SXG75 ima i veci i bolji ekran ali to sad nije toliko bitno

.
Mogu i sam da ih uporedim na papiru i da vidim sta ima jedan a nema drugi. Mene interesuju info iz prve ruke, znaci od korisnika po mogucnosti ili od nekoga ko je imao priliku da malo procacka jedan od modela. Ja sam licno procackao 6280 i zadovoljan sam brzinom rada, ekranom i dizajnom menija, ali klackanje maske i jeftim izgled ne mogu da oprostim. Imao sam osjecaj da ako je stavim u dzep da ce da se raspadne.
Uz SXG75 ide kartica od 1Gb koliko ja znam sto i nije lose, a bas bih volio da cijem utiske kako sljaka GPS na SXG75.
Ako neko zna nesto o D820 nebi bilo lose da napise, nisam siguran ali cini mi se da nema FM radio