SXG75 vs. 6280

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa ne pljujem po radnji :uhuh: , o.k, to je taj neki naš prosek, samo kažem da može i mora bolje, ipak dobro zarađuju. Nema prave konkurencije, zato im se fućka.
Ne znam dal' je Dugi ukačio komentar, možda je već kupio ovaj krš, hi, hi, hi.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sto se tice ova dva telefona,ja bih pre uzeo siemens,ne znam nekako mi je lep,i ima dobre funkcije,kamera nije nesto,ima radio,ima dobar ekran,bateriju.A dobro sto se tice radnje,dobra je,samo da je blize gradu,imali bi jos vise musterija,znas koja je to relacija od mene do Pozeske,treba mi 1h.A ja sam od grada udaljen 30min.
Poslednja izmena od MilančeBGD u Sub, 06. Mar 2010. 14:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

hmmm,rasprave i nesuglasice reshite preko pm-a molim vas,otishli ste u off...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

samo pratim ovo dvoje i pitam se dokle ce :uhuh: jos da krenu u malo lepsem zargonu da izvaljuju recenice i dobice opomenu od admina 100%

pametniji popusta..mislite o tome :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

jojic88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jun 2006. 21:50

Post od jojic88 »

definitivno nokia 6280,ima bolji i veci ekran,bolju kameru(rezolucija videa 640x480)!!!!kvalitetniju reprodukciju zvuka,jedino sto mu je interna memorija mala ali zato uz telefon ide kartica od 64mb.Jedino u korist siemens-a je GPS.Apsolutno 6280!!!!!!!!!!!

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

jojic88 napisao:definitivno nokia 6280,ima bolji i veci ekran,bolju kameru(rezolucija videa 640x480)!!!!kvalitetniju reprodukciju zvuka,jedino sto mu je interna memorija mala ali zato uz telefon ide kartica od 64mb.Jedino u korist siemens-a je GPS.Apsolutno 6280!!!!!!!!!!!
Vjerovatno nisi procitao-la test na ovom sajtu gdje kazu da SXG75 ima i veci i bolji ekran ali to sad nije toliko bitno :) .
Mogu i sam da ih uporedim na papiru i da vidim sta ima jedan a nema drugi. Mene interesuju info iz prve ruke, znaci od korisnika po mogucnosti ili od nekoga ko je imao priliku da malo procacka jedan od modela. Ja sam licno procackao 6280 i zadovoljan sam brzinom rada, ekranom i dizajnom menija, ali klackanje maske i jeftim izgled ne mogu da oprostim. Imao sam osjecaj da ako je stavim u dzep da ce da se raspadne.
Uz SXG75 ide kartica od 1Gb koliko ja znam sto i nije lose, a bas bih volio da cijem utiske kako sljaka GPS na SXG75.
Ako neko zna nesto o D820 nebi bilo lose da napise, nisam siguran ali cini mi se da nema FM radio :chytry:

Odgovori