Microsoft Lumia 640
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Microsoft Lumia 640
Uzmes onu futrolu sto ima i handstrap, i nakacis na ruku i fin bezbedan. Izgleda malo seljoberaki, ali je funkcionalno 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ahahaha! Yeah, right. 
U svakom slucaju - prelep uredjaj, za taj kes odlican, samo da je manji ekran i prvom prilikom bih ga uzeo. Mislim da je MS isao malo nelogicno sa apgrejdom modela, ali ok. Po mom misljenju su trebali da odrade nadogradnju sa 520ke na neki 4.3" model sa 1GB RAM, LED-om i prednjom kamerom. Chipset je mogao i ovaj iz 535 iako je malo slabiji, ali prvi bih ga kupio!
Tu je negde jos mogao da uleti i neki 4.5" qHD model sa slicnom konfiguracijom i mozda bih i to uzeo u razmatranje. Ovako su bezpotrebno nastancali sad gomilu 5" modela.
Cist primer nepotrebnog modela je 540ka. Po ceni je vrlo slicna 640ki, a dosta je slabiji model.
Nekako su mi za x20 serijom odradili bolji i logicniji posao. Ovo sad je apsolutni haos!

U svakom slucaju - prelep uredjaj, za taj kes odlican, samo da je manji ekran i prvom prilikom bih ga uzeo. Mislim da je MS isao malo nelogicno sa apgrejdom modela, ali ok. Po mom misljenju su trebali da odrade nadogradnju sa 520ke na neki 4.3" model sa 1GB RAM, LED-om i prednjom kamerom. Chipset je mogao i ovaj iz 535 iako je malo slabiji, ali prvi bih ga kupio!

Tu je negde jos mogao da uleti i neki 4.5" qHD model sa slicnom konfiguracijom i mozda bih i to uzeo u razmatranje. Ovako su bezpotrebno nastancali sad gomilu 5" modela.
Cist primer nepotrebnog modela je 540ka. Po ceni je vrlo slicna 640ki, a dosta je slabiji model.
Nekako su mi za x20 serijom odradili bolji i logicniji posao. Ovo sad je apsolutni haos!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
psyhound, slazem se za previse 5" modela. To je odavno i moje misljenje..
-
-
Nisam znao da postoji ovo. Nikog nisam video da koristi a padalo mi je na pamet da bi takva stvar bila odlicna za fablete.miodrage napisao:Uzmes onu futrolu sto ima i handstrap, i nakacis na ruku i fin bezbedan. Izgleda malo seljoberaki, ali je funkcionalno [emoji14]

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
staff, ma nema potrebe za tim, čvrsta ruka i gvozdena vrata otvara.

Jesu li se pojavili na oglasima, kako se krece cena?
4-4.3 inca!
Pa cak i devojcice u osnovnim skolama koriste telefone izmedju 5 i 6 inca.
Pa cak i devojcice u osnovnim skolama koriste telefone izmedju 5 i 6 inca.
-
- Sertifikovani Trol
rmilos, sta god da bi to trebalo da znaci.
Drakenzen, "strap-on"
ili telefon?
150 - 160e dual sim, 160 - 170e LTE. 

Drakenzen, "strap-on"

Niko da napise konkretno kakvi su zvucnici/mikrofoni na ovom telefonu ?
Kako cujete sagovornika i kako vas cuju, kao i kakav je zadnji zvucnik sto se tice kvaliteta i glasnoce ?
Kako cujete sagovornika i kako vas cuju, kao i kakav je zadnji zvucnik sto se tice kvaliteta i glasnoce ?
- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
Izvesni Damir Franc je okacio na YT po meni, jedan od boljih review-a o ovom telefonu. Pominje se jačina i kvalitet zvucnika. Vredi pogledti. Evo i linka http://youtu.be/rvDbxl-btjg
Da, pogledam sam doduse dok sam jeo pa mozda sam propustio da cujem detalj, oko razgovora kako se cuje mikrofon i zvucnik, mada ne verujem da bih propustio da je ista vise rekao o tome, ali ako je kao na 520 onda je super.
Sto se tice zvucnika to sam video i na nekim drugim mestima da moze lako da se zagusi, ispada da treba drzati telefon naopako ( na displeju ) da bi se culo normalno kada te zovu
I neko da razjasni ako moze jesu potpuno isti sledeci modeli 640, 640 LTE, 640 DS, sem sto se razlikuju u podrsci za 4g i ovaj je dual sim, znaci sve ostalo u detalj bi trebalo da je isto ?
Sto se tice zvucnika to sam video i na nekim drugim mestima da moze lako da se zagusi, ispada da treba drzati telefon naopako ( na displeju ) da bi se culo normalno kada te zovu

I neko da razjasni ako moze jesu potpuno isti sledeci modeli 640, 640 LTE, 640 DS, sem sto se razlikuju u podrsci za 4g i ovaj je dual sim, znaci sve ostalo u detalj bi trebalo da je isto ?
Sve je isto osim te DS i LTE varijante.
-
- Sertifikovani Trol
To zna da se desi i kod mene na 630, a s obzirom da imaju isti dizajn ocekivao sam slican problem. Dobro, i ne desava se ako telefon stoji na ravnoj, cvrstoj povrsini, ali ako ga ostavim na krevetu ili na necem meksem ume ponekad da se zagusi i da se slabije cuje.
Jel imas onu silikonsku fotrolu ? Ona bi trebala malo koliko toliko da izdigne telefon od povrsine na kojoj stoji...
-
- Sertifikovani Trol
Nope. To izbegavam u sirokom luku. 

- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
Meni se ni jednom nije desilo da ne čujem moju 630, osim ako nisam namerno prstom zatvorio, tako da ako je priblizno kao na 630 onda nema bojazni. Sa onim linkom sam mislio pre svega sta čovek kaze o zadnjem zvucniku. Mislim da je rekao da je ok kvalitet zvuka pri pozivu,a mozda sam to i negde drugde video, a nisam nesto nasao da se korisnici posebno zale, sto u prevodu moze znaciti da je sve ok po tom pitanju.
Evo jos jedno pitanje danas sam dobio ideju za njega.
Naime danas sam malo jedno 15-20 min cackao telefon opera klasican surf i fb mesendzer... bilo je sunce u zenitu oko 14 h ali sam bio u hladovini znaci na livadi ima jedna drvena koliba i tu sam bio znaci toplo je vreme, ali sam bio u hladu i 520 se mnogo zagrejala oko kamere, mogu misliti sta bi bilo da sam igrao neku igricu mogao bih jaje da przim
.
Pa me zanima to greje li se koliko ova 640 ?
Naime danas sam malo jedno 15-20 min cackao telefon opera klasican surf i fb mesendzer... bilo je sunce u zenitu oko 14 h ali sam bio u hladovini znaci na livadi ima jedna drvena koliba i tu sam bio znaci toplo je vreme, ali sam bio u hladu i 520 se mnogo zagrejala oko kamere, mogu misliti sta bi bilo da sam igrao neku igricu mogao bih jaje da przim

Pa me zanima to greje li se koliko ova 640 ?
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
vidramon, Koliko sam ja mogao da nadjem na net-u nista specijalno da se pregreva ili nesto slicno. Ipak mislim da su oni sve lepo odradili po tom pitanju, tako da ne brines
.

- milan2904
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Jul 2013. 11:45
- :: Microsoft Lumia 640
- :: Nokia E5 00
Poz ,imam po neki put problema kad prebacujem net sa wi-fi na operaterov(mts) da nece da mi ukljuci,nego moram da ugasim tel pa kada ga upalim on radi,ne desava se to uvek ali poprilicno cesto.
Poslednja izmena od milan2904 u Pon, 13. Jul 2015. 08:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
vidramon, Nema sta da brines oko zagrevanja. To sam isto ja pitao druga koji je nedavno kupio ovaj telefon, posto mi deluje kao jako dobar, on je licno zadovoljan a za zagrevanje je rekao da nema nikakvih problema. Ono malo dok je napunjacu, kao i vecina telefona a inace telefon radi ko zmaj.
Festina lente.