n70 vs 3250 vs 6680
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Hmm,ne reklamiraju vec je stigla roba kad sam ja visio u radnji i stvarno FULL pakovanje i naravno nije skidano sa mreze,original Nokia kutija na 2 "sprata" chini mi se,razni prospekti,svaki deo fona ima svoju "vrecicu" i sve te gluposti kako bi i trebalo da dobijesh fon ustvari...cena je bila oko 180e ne znam tachno... 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 12. Jun 2006. 20:26
Da, rezolucija se ne može menjati - tačkice su fiksne veličine, nego se misli na veličinu menija i skaliranja slika tema i pozadina. Kao zoom u nekim programima. Skapirali su da veće rezolucije ekrana mogu više da prikažu, ali i da ne mogu svi da vide toliko dobro tako sitne detalje, pa onda možeš da biraš "rezoluciju" - veličinu menija. 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Re: n70 vs 3250 vs 6680
[/quote]Nokiu 3250 imam oko mjesec dana, telefon je FENOMENALAN, prije njega sam imao Nokiu N70 takodže fantastican telefon, moj savjet N3250, bolje odradjen mp3 player, oba telefona imaju iste lece rezolucije 2Mpix ali zbog software-a koji koristi N3250 slike su za nijansu bolje, rotacija tipke djeluje slabo ali daleko od toga. meni je dva puta ispadao i idalje radi extra, jedinu prednost koju ima N70 je blic, sve ostalo je tu i tamo isto. telefon je veoma brz i nije istina da je N70 brzi, trenutno nema velikog izbora programa za N3250 ali naredni programi koji budu pravljeni za 9.1 telefone 3 edicije bice za nijansu bolji i korisniji.DusanX napisao: KOJI OD OVA TRI, I ZASTO? Planiram uskoro da kupim symbian fon ali neznam koji, ali znam da ce biti neki od ova tri!!! Koja su vasa iskustva i koji mi vi preporucujete?
Toliko od mene, 6680 definitivno ni ne uzimaj u razmatranje ako ti cijena nije od presudne važnosti!
E ipak sam odluci da uzmem k700, kazu bolji je od ovih!!!
Ma salim se naravno!!!!
Nisam jos nista uzeo, ovih dana planiram, ali sto se vise dvoumim to mi je jos tezeeeee!!!
Neki kazu da je 3250 brzi od n 70, i to mnogo, ali po vasim odgovorima se to ne bi moglo zakljuciti!!! Zasto je bolja kamera (funkcije) na n70 nego na 3250????

Ma salim se naravno!!!!
Nisam jos nista uzeo, ovih dana planiram, ali sto se vise dvoumim to mi je jos tezeeeee!!!

Neki kazu da je 3250 brzi od n 70, i to mnogo, ali po vasim odgovorima se to ne bi moglo zakljuciti!!! Zasto je bolja kamera (funkcije) na n70 nego na 3250????