Motorola MPX 100

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
demasine
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 18:28

Motorola MPX 100

Post od demasine »

Postovani Forumasi....Inace sam iz Sarajeva i svoj prvi SmartPhone sam kupio preko ovog sitea..Sada bih zelio kupiti MPX 100 (MPX 200 mi se pokvario prilikom pada i jednostavno se ne moze puniti baterija, mada sve ostalo radi),jedino me zanima,ukoliko neko od Vas zna gdje ga ima kupiti u BG ili negdje vec,bio bih zahvalan da mi dostavi adresu ili br.tel.
Lijep pozdrav iz Sarajeva....

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Hmm jeste da nisi to pitao, ali zasto ne punis bateriju preko , e sada kako se vec zove :), 'ozivljavac baterija' imas o tome na temi viewtopic.php?t=6038&highlight=

Pozdrav
6630

demasine
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 18:28

Post od demasine »

Hvala na savjetu,pokusat cu to nabavit.Kako vidim izgleda da to dilaju neki Kinezi,a ovdje ih ima mali milion.....Mada i dalje zelim kupit MX 100...Necete vjerovati,ali u Sa nema nigdje za kupiti Motoroline SmartPhonove.....Nevjerovatno,ali istinito......

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

na tvoju zalost , neces naci nigdje taj telefon , jer on nikada i nije ugledao svjetlost dana , tj. nikada ga i nisu pustili u prodaju 8) :wink: :D
http://www.gsmarena.com/motorola_mpx100-674.php

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ozivljavam staru temu, ali da li neko zna zasto je ovaj telefon otkazan? ..... meni bas deluje interesantno....

Slika

Odgovori