Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Proverio,kod mene sve otvara lepo,dosuse iz tapatalka,al evo i na webu stoji taj url.
Mozda tebe nesto zeza fon
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Proradio je i kod mene. Preko racunara sam gledao i onda i sada.
Sve u svemu, mislim da je prerano za bilo kakve izvore i najave. Ovo mi vise lici na necije zelje, ali eto, videcemo
Lepo, lepo, ne bih se žalio da takav bude, možda bih ga i uzeo u razmatranje - da imam para.
Ako izbace veću i manju verziju, to verovatno znači da ne planiraju N6.
Ovo je dobar koncept,nego kad ga otvoris da ne ostane zguzvan na sredini
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sve je moguće.
Bilo bi lepo da urade onu varijantu sa dva ekrana - jedan manji, spoljašnji, a kad ga rasklopiš, unutrašnji veličine tableta: http://pocketnow.com/2015/09/17/soc-mis ... ign=buffer (drugi video).
I još kad bi mu ubacili olovku, bio bi ostvarenje sna.
Sta li je falilo martu...pa jbg kad ne mogu da srede softver 5 meseci ocigledno nesto ne stima kod S6,kad ne mozes ni dialer da koristis kako treba
Sad ce valjda ispraviti greske,jos ako S7 bude imao 6GB rama...
I mene je blago rečeno zapanjila ta informacija da će S7 predstaviti za tri meseca (januar 2016) ... Smešno zvuči da će za 3-4 meseca S6 biti "stari" model .
Samsung ove godine samo štancuje modele. Mislim da je najbolje da S7 predstave u martu kao i dosada, ne znam gde toliko brzaju. Pritom, Note 5 još uvek zvanično nije stigao u Evropu, predstavljanjem S7 u januaru će rezultovati da sami sebi prave konkurenciju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.