Baraba ajde molim te, kao ne voliš da ideš do pošte pa dok čekaš u redu usput prozboriš koju sa seniorima, vidiš druga iz osnovne i bivšu devojku koja je igrom slučaja u vezi sa poštarom? Ne znaš šta propuštaš.
No, da se vratim na temu. Slažem se da je telefon privatna stvar, zato ja moj držim uz sebe i samo možda 2-3 drugara kada pitaju mogu da dobiju telefon da pogledaju šta ih zanima. Čak i tad je osetljivi sadržaj zaključan.
kvaka33 sve to što si napisao za G4, može da se primeni samo na G3 u odnosu na G2, jer je G4 mnogo veći napredak i promena sa G3, nego što je G3 sa G2. G4 ima bolji displej (dosta), performanse za dva koplja ispred, hardver ajde to svaki model ima malo bolje, kamera drastično bolja, baterija osetno bolja, dovoljno izmenjen dizajn odnosno izrada, novi UI, itd. Mogli su da ubace skener otiska i metalni ram, ali je i ovo skroz dovoljno. Ne možeš prelazak sa G3 na G4 uporediti sa prelaskom sa M8 na M9 što je klasičan primer besmislenog i neisplativog prelaska.
akvarista koliko dugo si koristio telefon na LP pre nego što si prešao na MM? Ja kažem da ne mogu previše da sudim jer sam možda nedelju dana bio na LP, a to je svega 5-6 punjenja. I za to kratko vreme sam primetio napredak, ali ne mogu da se zalećem sa izjavama. Sigurno si kompetetniji po tom pitanju od mene ako si telefon na LP koristio npr mesec dana ili čak više.