LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Јуче је било 27 сати и 5:50 екрана(нон стоп вајфај и 2г, 50-80% осветљеност екрана) на 5% батерије.
Данас 4 сата и 2:05 екрана на 74% батерије, исти услови.
Добра је камера, не оптерећујте се детаљима.
Данас 4 сата и 2:05 екрана на 74% батерије, исти услови.
Добра је камера, не оптерећујте се детаљима.
Слобода или смрт
Ajde naterao si me da instaliram i vidim kako funkcionise, javljam rezultate.
EDIT: Instalirao sam rom, kamera veoma losija od cloudy-ja, pogotovo prednja, veoma tamna..Ima par bagova, npr kad ulazi u poruke, licno ne svidja mi se statusna traka onako providna kad se spusti, ali dobro, svako ima svoje ukuse, to je moje misljenje. Vracam se na cloudy.
EDIT: Instalirao sam rom, kamera veoma losija od cloudy-ja, pogotovo prednja, veoma tamna..Ima par bagova, npr kad ulazi u poruke, licno ne svidja mi se statusna traka onako providna kad se spusti, ali dobro, svako ima svoje ukuse, to je moje misljenje. Vracam se na cloudy.

Mozda sam ja onda instalirao nesto sto ne treba ili izbrisao nesto sto treba, posto kada se instalira rom, ima bas dosta aplikacija koje se mogu selektovati za instalaciju ili da se obrisu.
Meni cloudyg2 3.3 + dorimanx radi vise nego savrseno. Planirao sam da predjem na ovaj iceX ali ako je kao sto kaze Milcha onda ostajem na cloudy. Sada malo me buni ovo oko cm13, one ril bagove sto ima. Znaci oni ne mogu da se rese dok ne izbaci lg android m za g2(sto se najverovartnije nece desiti)?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Pa ne moze mrlja da se vidi sa SS-a, to je hardversko ostecenje 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Iskreno ja vidim iz daljine nesto, al' ne znam sta je
Nije hardver, verovatno wall ili softverski nesto.

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Telefon nije bio silovan, nemam igrice, tako da se greje u nekim granicama normale.
Nisam znao da ne moze da se vidi, postavicu u toku dana na xda sliku ili jos bolje ako bender vidi ovo, ipak se covek razume u LG.
Ako nista drugo, posle bozica kad budem imao vremena nosim ga u mesc, imam garanciju jos godinu dana doduse ne na moje ime ali imam broj od tog decka pa ne bi trebalo da bude problema
Edit: auuuu, al sam se ispalio, jedva nadjoh wall I to je neka mrlja na njemu... Zile u pravu si bio [emoji23]

Nisam znao da ne moze da se vidi, postavicu u toku dana na xda sliku ili jos bolje ako bender vidi ovo, ipak se covek razume u LG.
Ako nista drugo, posle bozica kad budem imao vremena nosim ga u mesc, imam garanciju jos godinu dana doduse ne na moje ime ali imam broj od tog decka pa ne bi trebalo da bude problema
Edit: auuuu, al sam se ispalio, jedva nadjoh wall I to je neka mrlja na njemu... Zile u pravu si bio [emoji23]

-
- Redovni učesnik
Brate, adblocker mozes da instaliras sam, kakve veze ima da l' je u romu ili nije..
Jel moze ovom metodom da se rutuje G2?
https://www.youtube.com/watch?v=Yf6As_fr7fU
Zapravo ovaj ne radi,koji radi za 5.0.2 stock 30b?
Ocigledno prvi put nisam uspeo da rutujem tel ali imam supersu ikonicu u telefonu.
Jel mogu preko toga da odradim neku drugu metodu?
Nemam bas mnogo vremena,rintam a telefon mi sve vise ide na nerve,jos su mi i slusalice riknule pa ne mogu nikako da razgovaram.
Znam dobro engleski ali me smara da listam tone stranica i zamaram mozak kako se radi root i instalacija roma.
https://www.youtube.com/watch?v=Yf6As_fr7fU
Zapravo ovaj ne radi,koji radi za 5.0.2 stock 30b?
Ocigledno prvi put nisam uspeo da rutujem tel ali imam supersu ikonicu u telefonu.
Jel mogu preko toga da odradim neku drugu metodu?
Nemam bas mnogo vremena,rintam a telefon mi sve vise ide na nerve,jos su mi i slusalice riknule pa ne mogu nikako da razgovaram.
Znam dobro engleski ali me smara da listam tone stranica i zamaram mozak kako se radi root i instalacija roma.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Redovni učesnik
Pa sta ti pise u SuperSu?
Imas li TWRP recovery posle toga?
Imas li TWRP recovery posle toga?