Vesti i dešavanja
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Vesti i dešavanja
Upravo pročitah na netu da se, izgleda, neće zvati 5 SE, već samo SE - mada, to su najverovatnije i dalje samo glasine.
Šta mislite, kako će se prodavati: bolje ili gore od 5c varijante?
Šta mislite, kako će se prodavati: bolje ili gore od 5c varijante?
Vesti i dešavanja
Ovo je mini 6s model sa vrlo malim i prakticno nebitnim izmenama... Trebalo bi da bude mnogo bolje prodavan od 5c...
Sve su ovo jos nezvanicne specifikacije. Gsmarena i nije bas pouzdan izvor. Oni su izbacili i specifijacije za L1030 sa slikom.
Bit ce zanimljivo vidjeti cijenu. Ne ocekujem da to bude jeftini model jer mislim da ovdje pokrivaju trziste koje zeli iP ali od 4".
Bit ce zanimljivo vidjeti cijenu. Ne ocekujem da to bude jeftini model jer mislim da ovdje pokrivaju trziste koje zeli iP ali od 4".
Cena je najavljena od "400-500eur" i spadace medju "jeftinije apple uredjaje"...
Naravno, kod nas ce biti sigurno ispod ove cene tako da ja ocekujem lepu prodaju pogotovu preko mts-a od oktobra umesto 5s modela...
Naravno, kod nas ce biti sigurno ispod ove cene tako da ja ocekujem lepu prodaju pogotovu preko mts-a od oktobra umesto 5s modela...
Vecina tih informera najavljuje da ce kostati koliko sada kosta 5s. U SAD kosta 450$, u Evropi oko 500€ startni modeli.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Nov 2015. 13:43
- :: Samsung J5 2016
Cek sad.. jesam dobro razumeo ,ova nova 5ica ce kostati isto koliko i 5s?
Meni je 4'' smesno u danasnje vreme, ne mozes nista da pogledas kao covek, jedino ako koristis telefon samo za pozive I poruke
Pa sta znam... Za razne drustvene mreze, pregled galerije, muziku, mejlove, search na google maps-u itd mislim da je dovoljno 4 inca... Pogotovu kada je unutra masina od 6s... Kad odem do burazera cesto se zezam sa njegovim/mojim bivsim 5s i meni je to dovoljno...
Tako predvidjaju. 5s se povlaci, dolazi ovaj sa njegovom cijenom, a 5s kao u rasprodaju sa 50% nizom cijenombonanza napisao:Cek sad.. jesam dobro razumeo ,ova nova 5ica ce kostati isto koliko i 5s?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Nov 2015. 13:43
- :: Samsung J5 2016
Pa to onda i nece biti tako lose , nadam se da ce i kod nas cene biti adekvatne.
Gore sam vec pisao; 5s u Njemackoj kosta 500€. Za tu lovu se sada moze kupiti i 6ica preko oglasa. Nije bas za ocekivati noviji iP za 350-400€, jedino 5s.
Vesti i dešavanja
Reper ce biti cene u apple store-u, naravno, ne po oglasima ili na nekom sajtu npr guenstiger.de (iphone 5s - 339eur) kod nas je malo trziste a tri operatora pa je dosta aparata sa mreze i samim tim cene se dosta spustaju...
http://www.guenstiger.de/Katalog/Suche/Iphone.html
http://www.guenstiger.de/Katalog/Suche/Iphone.html
Naravno da je store jedini mjerodavan. Samo sto imam utisak da ljudi ocekuju budget friendly iP nove generacije. To kod Apple ne postoji:)
Cena ce ici dole u odnosu na "pravi 6s" na ustrb velicine, nema tu mnogo mesta za spustanje... Ne secam se sada bas a mrzi me da trazim, kako se cena kretala kada se pojavio i predstavljen 5c uz 5s...
Pa to je nekih 450$/500€.
Jedino je pitanje kako ce se model pokazati u prodaji. Citam malo po netu dosta ih se zali sto je eto 4", njima odgovara 3.5". Drugima je malo 4", sto nije 4.7...bla bla.
Vidjet cemo
Jedino je pitanje kako ce se model pokazati u prodaji. Citam malo po netu dosta ih se zali sto je eto 4", njima odgovara 3.5". Drugima je malo 4", sto nije 4.7...bla bla.
Vidjet cemo
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da, ima nekih glasina da ce pored 7 i 7+ izbaciti i 7 Pro. Taj Pro bi trebao da im bude flaghship, navodno. Mada mi to nesto i ne pije vodu jer se kosi sa samom Apple filozofijom i napravili bi totalnu pometnju u svojim redovima, poceli da lice na ostale brendove koji imaju citave lepeze uredjaja, a to prati i problem oko softvera (optimizacija aplikacija).
Videcemo, uskoro ce i neke konkretnije glasine, pa najave i u septembru predstavljanje
Videcemo, uskoro ce i neke konkretnije glasine, pa najave i u septembru predstavljanje

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Možda će "plus" da zamene sa "pro"
Lepše zvuči i skuplje 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Malo su i oni krenuli da se gube. Konkretno ne vidim poentu ovoga sada 5SE ili kako će se već zvati, što izlazi sada u martu.
Možda je Baraba u pravu.
Možda je Baraba u pravu.