Jao hvala, baš volim čokoladu. [emoji3]Baraba napisao:I za Vladu čokoladu
Pa posle recite da nije guru - za čas posla nađe rešenje, i eto meni opet foruma na Lumiji.miodrage napisao:Moze i u Lumiu da se ubaci bez problemaJedino nece da zvoni. Ali resenje je m4r converter na netu, pa prebacis u mp3 i vozi Evindzer
Da se na kratko vratim na ovo. Drug Azimut i nije baš u pravu a evo i zašto:Azimuth napisao:Ako je pukao displej, gledaj da naradis nesto sa telefonom tipa da se pomeri prednja kamera i sl., pa ce ti zameniti telefon besplatno u iStyle. Fora je u tome sto oni u iStyle na to gledaju kao kozmetiku. Nedavno je covek iz servisa pisao bas o tome.
...
Dakle, moj savet, koristi takav telefon jos neko vreme dok se ne desi (ako se desi) neki kvar i zavrsi posao besplatno.
Na jednom drugom forumu je pisao momak na cijem je telefonu pukao displej (taj beli telefon iz bloga), njemu se autor bloga obracao i sa njim imao prepisku i lepo mu je rekao da je ta pukotina kozmetika i da bi mu zamenili telefon potpuno besplatno u garantnom roku samo ukoliko bi imao neki drugi defekt. Drugim recima mu je rekao bas ono sto sam ovde napisao a ti citirao, jer jelte ne sme da mu kaze da uradi nesto sa telefonom. Epilog price je da je taj decko odneo telefon u, ako se dobro secam, Nemacku u Apple Store i tamo su mu naplatili zamenu ekrana jer je insistirao na zameni bez da je imao bilo kakav drugi kvar.Jedna do tri linije pukotine bez vidljive tačke udara. Ukoliko Vaš ekran ima ovo oštećenje, a garancija još uvek nije istekla ekran se može zameniti besplatno u garantnom roku. Ekran može imati do tri linije pukotine bez vidljive tačke udara, niti oko pukotina smeju biti dodatne sitne pukotine.