OK, 3600mAh+Stedljiviji panel+efikasniji SoC+brza UFS memorija(brze i lakse otvaranje app) = bolje trajanje baterije. Sigurno bolje nego npr. S6 edge+ sa istom baterijom i istim ekranom.
Ali meni je nerealan ovaj SoT od 11h. Drom sta god da si radio, ja ne mogu da poverujem u ovakav rezultat.
Po mojoj nekoj proceni, oko 6h-7h na 24h je realan SoT za ovakav telefon. Naravno sa upaljenim sync, wifi always on, 3g data on po potrebi(povremeno menjanje na 2g itd.).
A one indijce sa xda(plz halp mi) ne treba spominjati, njima i M8 gura 8h SoT...
Sve u svemu, najbolji hardverski sklop, baterije je sigurno napokon normalna/cak i iznad proseka... Ostalo je jos samo da peglaju TW
Exynos+veca baterija daju bolje rezultate od vecine (za sada, posto nisu neke stvari za S820 sigurne).
Jedini bolji je Kirin950/955 koji je dosta efikasan, pa je i vise battery friendly (da ne pominjem da ima stabilne performanse i ne throttle-uje)
U prevodu, Huawei sa ovakvom ,pa i nesto jacom baterijom, i kirin cipom moze da izdominira(skoro kao i uvek sa Mate serijom).