Koji telefon imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori

Koju marku telefona koristite?

Apple
18
14%
Acer
0
Nema glasova
Alcatel
0
Nema glasova
BlackBerry
1
1%
Google Pixel
0
Nema glasova
HTC
5
4%
Huawei
23
18%
LG
5
4%
Motorola
2
2%
Meizu
0
Nema glasova
Nokia
9
7%
Samsung
34
26%
Sony
1
1%
ZTE
0
Nema glasova
Xiaomi
28
22%
Oppo
0
Nema glasova
nešto drugo
3
2%

Ukupno glasova: 129

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Re: Koji telefon imate?

Post od weska88 »

Poenta je da svako koristi sta voli i moze. I ne treba niko da se pravi pametan i da mu prica da baca pare i tako to. Koristi ko sta hoce i moze...

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Mislim da bi ove postove trebalo prebaciti u novu temu pod nazivom „Zavisite li od brendova i brojki na papiru“ ili nešto slično. :) Lepo je krenula priča, ali pogrešna tema. :D

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Ja, naprotiv, ne mislim da se skrenulo od teme i da treba otvarati novu, jer smo iznosili mišljenja i razloge za kupovinu telefona koje imamo. Na taj način ovo više nije tema tipa "Uzeo sam model XY! - Čestitam!", već osim toga i debatujemo o razlozima za kupovinu - i opravdanosti tih razloga i te kupovine. Možda se čini da je rasprava (bila) malo žučnija, ali zapravo nije, svi se sećamo da je bilo mnogo grubljih rasprava na forumu - bar desetak samo prošlog leta - pa se i posle njih 'slegne prašina' i nastavi se u prijateljskom tonu i maniru.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ako je ovo off a 'cestitam' nije,onda se iscestitajte u ovoj temi do mile volje

Ako u ovoj temi treba da se lece kompleksi o novim igrackama i slikama istih,kao da mi ne znamo kako taj model izgleda,samo napred,nemam nista protiv

Lepo ste onda trebali da kazete da clanovi odrade svaki put edit profila i tacno se zna u bilom kom trenutku sta ko nosi.

Samim tim ne bi bilo 'cestitam',kao ni milke canic 'dobro vece' i tema bi se dodatno procistila nepotrebnim off-om

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

iamivan napisao:

Je l' si koristio S7 neko vreme kao primarni telefon pa možeš to da kažeš ili si "uzeo kolegin/bratov/sestrin/Telenorov pa uporedio"?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jesam od drugara uzeo S7.Z5 je fluidniji,i mnogo bolji ima Ram menadzment,kesira do 1gb memorije i posle vise dana.Dobro je poznata stvar medju smartfonovima da je Sony nesto najblize Nexusu kad je u pitanju,softver,brzina u radu i multitasking.

Sorry za off.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Ti si Sale meni najgotivni član, majke mi... Sony je najbolji i ovo treba da prestane da se pravi i svi koristimo Sony i super.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

2 opomene od moderatora i vi i dalje nastavljate off? Kakav vašar. Poštujte malo forum..

Dejan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Maj 2015. 15:27
:: iPhone 8 Plus
:: Nikon D750
Kontakt:

Post od Dejan »

Nokia 3310 zakon. I koriscenjem iste ne gubite vreme, vreme radi za vas. Cak ste i u plusu. [emoji6]

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

I šta je poenta ovih postova ?

Ako želite da poredite s7 i Sony Z5, slobodno otvorite temu u sekciji poređenje modela.

Oko toga da li je opravdano davati velike svote novca na nove modele može se raspravljati danima i ne doći do konkretnog zaključka. Svako kupuju šta mu odgovara, ali isto tako smatram da svako treba da teži ka nečem boljem.
Fiat Punto kao i Mercedes S klase će vam obaviti istu funkciju, prevesti vas iz tačke A do tačke B, pa zašto onda svi ne korstimo Fiat Punto, čemu davati stotine hiljada evra na auto koji radi istu stvar kao i auto od par hiljada evra.
Stvar je u tome da sve sto radimo u životu radimo da bi smo unpredili sopstveni način i kvalitet zivota. Da li će neko staviti akcenat na duhovne kvalitete ili pak zadovoljiti svoje hedonističke porive stvar je lične preferencije i naravno finansija.

Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Kad bi svi kupovali iste stvari od telefona, auta itd... Pa na čega bi to ličilo? Ajde ljudi, mlatite praznu slamu... Najbolji telefon je onaj kad je korisnik zadovoljan sa istim, i tačka.

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

kutijagreha napisao:Ako je ovo off a 'cestitam' nije,onda se iscestitajte u ovoj temi do mile volje

Ako u ovoj temi treba da se lece kompleksi o novim igrackama i slikama istih,kao da mi ne znamo kako taj model izgleda,samo napred,nemam nista protiv

Lepo ste onda trebali da kazete da clanovi odrade svaki put edit profila i tacno se zna u bilom kom trenutku sta ko nosi.

Samim tim ne bi bilo 'cestitam',kao ni milke canic 'dobro vece' i tema bi se dodatno procistila nepotrebnim off-om
Dafuq? Kakvo lečenje kompleksa, o čemu pričaš ti?

Ovo je forum ljubitelja mobilnih telefona, i ne vidim ništa loše u tome da članovi podele sa ostalima koji telefon trenutno koriste i možda i okače neku fotku. Isto je kao kada na forumu automobila članovi postave slike svojih automobila.

Muka mi je od takvih smarača i hejtera nalik tebi. Ako vam smeta nešto, batalite da mračite i spamujete i produžite dalje, a mi ćemo da lečimo komplekse ovde i uživamo.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Iskulirajte sa prepucavanjem ili ću zaključati temu i obrisati sve ove postove. Poslednja opomena.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Najbolji telefon je moj Gigabyte F180 jer sam sa njim izvukao bateriju na 3 nedelje, a kostao je nov 2600din [FACE WITH TEARS OF JOY]

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Da se i ja upišem u družinu S7 :)

Od jutros S7 gold, zamenio iP6s plus i dobio S7 i jednu zelenu evropsku novčanicu :)

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Fino fino... Lepo si prošao, mada trebao si s7edge uzeti, kad si vec imao iphone 6s plus :)

Huawei Mediapad X2 7.0
Huawei

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

S7 edge je super, ali manji telefon za leto je idealan, lako staje u džep od kratkih pantalona :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Čestitam!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Cestitam!!

Sent from Xperia Z5
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Čestitke i od mene. :)
Jel' to znači da si skroz batalio Ajfone i prešao na Samsung?

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Hvala :)

Evindzer, pa trenutno mogu da opravdam status ljubitelja Samsunga jer imam tri njihova uređaja :)
Ali daleko od toga da ubuduće neću razmatrati iPhone. 6 plus i 6S plus su me uverili u kvalitet Apple telefona i iOS-a. Međutim počevši od S6 pa nadalje Samsungov dizajn me je uvek privlačio, a S7 sam neko vreme razmatrao kao potencijalni primarni telefon. No, telefone isključivo kupujem ili preko operatera ili od rodbine, prijatelja ili kolega koji su isti kupili kod operatera, danas mi je iskrsla šansa da menjam iP6s plus sa bratom od strica koji je jutros pazario u mts-u S7 i iskoristio sam je.

Odgovori