Windows 10 mobile i univerzalne aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
sizif
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Avg 2015. 11:12
:: W10Mx2
:: smsg Note III

Re: Windows 10 mobile i univerzalne aplikacije

Post od sizif »

Sjajno, uživaj :D
Samo sad ne znam, jel si putem kabla ili Wajles, pošto pominješ i continium ?

fidel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 10. Jun 2014. 11:33
:: Note 2

Post od fidel »

sizif napisao: ...Samo sad ne znam, jel si putem kabla ili Wajles, pošto pominješ i continium ?
Bez kabla, preko wi-fi, i tako se na ekranu tv pojavi continuum, start meni i pregled kao na računaru.

Sent from mTalk

sizif
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Avg 2015. 11:12
:: W10Mx2
:: smsg Note III

Post od sizif »

Ahaa, jbga em sam željezničar , pa tek stigo u Windows Svet, termine tek fatam. Ja mislio da se izraz "continiJum" koristi samo za onu škatulju :lol: :lol: :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sizif, Continuum je pojam, označava mogućnost emuliranja desktop iskustva sa telefona. Radi i bežično
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Da li neko još ovde koristi Youtunes možda? Jel se i kod vas pojavljuje poruka "An error occured! (1)" kad pokušate neku pesmu da skinete?

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Ja je imam instaliranu, ali je nisam ni 5 puta uključio, retko gledam YT na telefonu. Za skidanje videa sam nekad koristio GetThemAll (ako se dobro sećam naziva) i radila je super. Jedino ne znam da li radi na deseci.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Da, a meni treba baš za muziku. Youtunes je super inače, skineš pesmu, uneseš naziv pesme i ime izvođača, i valjda preko Spotify ti se sami popune ostali podaci uključujući album, godinu, album art, i slično (mada mi ništa više od ovog navedenog nije ni potrebno). Jedino što mi prijavljuje tu grešku ovih dana. Pisao sam developeru danas, pa ćemo videti šta će biti, nadam se da je neka glupost koju će on lako ispraviti. :)

nucleuswizard
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2011. 11:05

Post od nucleuswizard »

А на ком региону и језику треба да буде телефон да би се скинула ^ова апликација? Мени пријављује да није за мој телефон :-)

Послато са абакуса 640 ХL

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Meni je region Srbija, i jezik engleski. Ali mi je sad bilo neobično pre par dana kako nisam mogao da je pronađem u Prodavnici. Našao je u pretrazi na netu, pa je tako skinuo i instalirao.

Evo ako nekome treba link.
YouTunes!

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Post od TosaNS »

youtube koristim preko edge pregledača i mogu reći da radi korektno mogu preko nje da povežem tv i telefon tako a meni je to sasvim dovoljno
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Da, ali ovo je za skidanje pesama sa YouTuba, i to odmah da dobiješ mp3 fajl. Na kompjuteru to radim sa MediaHuman, pa snimim na telefon, i onda posle imam te pesme u Groovu da slušam bez interneta, a ovim bih imao udobnost preuzimanja pesama odmah na telefon - zajedno sa svim podacima.

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od TosaNS »

za skidanje pesama ja koristim pre svega pirat bej :D jer tamo mogu naći kvalitetnu mp3 muziku. Na youtube se više gleda video kvalitet nego tonski tako da je konvertovanje tog sadržaja u mp3 upitno.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

To se slažem, jedino što ja ipak tako često pribegnem YouTubu jer mi nekako odgovara u trenutku kad sam malko lenj. :D

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 08. Mar 2010. 18:47

Post od sasabor »

zna li neko dobru aplikaciju za sredjivanje fotografija,kao sto je na androidu camera 360?

fidel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 10. Jun 2014. 11:33
:: Note 2

Post od fidel »

sasabor napisao:zna li neko dobru aplikaciju za sredjivanje fotografija,kao sto je na androidu camera 360?
Probaj Adobe Photoshop Express, meni deluje sasvim dobro

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

A šta bi tačno stigao sređivao oko fotografija? Nešto tipa uklanjanje crvenih očiju i slično?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa svašta nešto možeš da sređuješ na fotografiji, praktično sve možeš da promeniš. Mašta i znanje su granica.

Lightroom ili PS su skroz ok, proveri da li postoje za WP.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Da, znam da može svašta, ali sam mislio šta bi on tačno radio. :) Ima dosta aplikacija sa ovom namenom, mada meni ni jedna nije bila kompletna - jedna mi zgodnija za jedne stvari, druga za druge. Doduše, ista mi je stvar i na kompjuteru, imam nekoliko programa, i svakim radim nešto, ali mi jednim ne radim baš sve. Ali kombinacija Corel + ACDSee mi radi sav posao.

Mislim, nisam pitao ironično. :)

Da, i mislim na da Windowsu imamo obe aplikacije koje si naveo. A imamo i Lumia Creative Studio.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

VLC for Windows 10 receives an update to version 2.2
Ja sam sve vreme imao VLC plejer, ali ovo nisam dobio kao ažuriranje. Kad sam pratio sad QR kod na msPoweruseru dobio sam novu aplikaciju, ova moja je očigledno bila neka starija verzija.

U svakom slučaju, možda pređem na slušanje muzike preko VLC, znam da je ta moja stara verzija imala opciju da se uređuje metadata pesama, a u opisu ove nove verzije VLC plejera na msPoweruser kao jedna od novina je nevedeno "Allow audio items deletion". Time bih što se funkcionalnosti tiče dobio skoro sve što sam želeo u jednoj aplikaciji, a pored toga VLC plejer je i prijatan na oko. :)

Doduše, kad pustim samu pesmu, taj deo bi mogli malo lepse da odrade, a sa druge strane - sad malo ćačkanja te nove aplikacije vidim da u njoj ipak nemam mogućnost da uređujem metadata pesama kao u verziji 1.7 koju sam do malopre držao na telefonu. No videćemo, trude se ovi likovi oko VLC aplikacije, možda još i to dorade, pa aplikacija bude dobra zamena za Groove Music. Dakle, ipak ostajem uz Groove bez obzira na ono što sam gore napisao.

DODATAK: Povlačim reč da tokom puštanja pesme interfejs ne izgleda naročito, sad tek sam video šta radi aplikacija. :D Dosta toga se skida sa neta nakon sinhronizacije liste. Evo jedan screenshot. Ali treba da se dovodi još aplikacija u red, hoće da zaštuca često.

Slika

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od TosaNS »

ovo lepo izgleda Gari mada za slušanje muzike koristim groove probaću da instaliram vlc i isprobam ovaj plejer kao što si predložio :)

Odgovori