VLC for Windows 10 receives an update to version 2.2
Ja sam sve vreme imao VLC plejer, ali ovo nisam dobio kao ažuriranje. Kad sam pratio sad QR kod na msPoweruseru dobio sam novu aplikaciju, ova moja je očigledno bila neka starija verzija.
U svakom slučaju, možda pređem na slušanje muzike preko VLC, znam da je ta moja stara verzija imala opciju da se uređuje metadata pesama, a u opisu ove nove verzije VLC plejera na msPoweruser kao jedna od novina je nevedeno "Allow audio items deletion". Time bih što se funkcionalnosti tiče dobio skoro sve što sam želeo u jednoj aplikaciji, a pored toga VLC plejer je i prijatan na oko.
Doduše, kad pustim samu pesmu, taj deo bi mogli malo lepse da odrade, a sa druge strane - sad malo ćačkanja te nove aplikacije vidim da u njoj ipak nemam mogućnost da uređujem metadata pesama kao u verziji 1.7 koju sam do malopre držao na telefonu. No videćemo, trude se ovi likovi oko VLC aplikacije, možda još i to dorade, pa aplikacija bude dobra zamena za Groove Music. Dakle, ipak ostajem uz Groove bez obzira na ono što sam gore napisao.
DODATAK: Povlačim reč da tokom puštanja pesme interfejs ne izgleda naročito, sad tek sam video šta radi aplikacija.

Dosta toga se skida sa neta nakon sinhronizacije liste. Evo jedan screenshot. Ali treba da se dovodi još aplikacija u red, hoće da zaštuca često.