Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
dachakragujevac80, donekle tako. Ali ooet svrbi da isprobas. Naravno ne mislim odmah, ali na jesen ako bude ok doplata sto da ne bolje i dati oko 150e 200e barem se nadam da ce takva biti, nego da mi na s7edge padne cena skroz sl god i onda nista nisam uradio nego veca doplata.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jel zna mozda neko, da bi instalirao neku apk temu za ovaj telefon,i uopste s7 koji nije rutovan, tamo na xda forumu kazu da mora da se instalira samsung package disabler pro plus, ali tamo postoje nekoliko takvih, ne znam na koji misle? Pitam, jer nisu besplatni, pa mi se ne skidaju svi da bi probao, a i kazu da ne moze svaki da odradi posao. Ako je neko vec ovo radio, neka okaci link na koji se disabler misli. [emoji4]
Edit: nasao neki, i mislim da je to to. E sad, pretpostavljam da kada skinem neku apk temu (ona je samo u obliku Besplatne probe (5 min)), da bi opstala duze, treba da disejblujem teme ili kako vec?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Edit: nasao neki, i mislim da je to to. E sad, pretpostavljam da kada skinem neku apk temu (ona je samo u obliku Besplatne probe (5 min)), da bi opstala duze, treba da disejblujem teme ili kako vec?
Molim za pomoć.
Posle ažuriranja na nougat preko odina izbacuje mi ovu grešu u recovery:
"No Support SINGLE-SKU
Supported API: 3
dm-Verity error..."
Pa onda posle restarta ovo:
"No Support SINGLE-SKU
# MANUAL MODE #
-- Appling Multi-CSC...
Applied the CSC-code : DHR
Successfully applied multi-CSC.
Successfully verify for dmverity hash three"
I često se telefon posle apdejta restartuje sam od sebe.
Da li neko zna kako da rešim ovo?
Posle ažuriranja na nougat preko odina izbacuje mi ovu grešu u recovery:
"No Support SINGLE-SKU
dm-Verity error..."
Pa onda posle restarta ovo:
"No Support SINGLE-SKU
# MANUAL MODE #
-- Appling Multi-CSC...
Applied the CSC-code : DHR
Successfully verify for dmverity hash three"
I često se telefon posle apdejta restartuje sam od sebe.
Da li neko zna kako da rešim ovo?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nebojsaa, koji telefon imaš? S7 Edge ili...? Koji si rom tj CSC skinuo?
S7 edge g935f.
csc je DHR, to sam sinoč odradio preko smart switcha, ubacio tel u download mod, u smart switchu uneo model i SN. i odradio je sam. Ali mi i dalje stoji u recovery isto. I telefon jako loše radi, tj. restartuje se nekad po par puta zaredom i izbacuje konstantno npr: google play je prestao sa radom, samsung tastatura je prestala sa radom i tako bar za 20 aplikacija, i za sistemske isto izbacuje stalno da su prestale sa radom. I ne znam što mi stoji u originalni csc kod prazno.

csc je DHR, to sam sinoč odradio preko smart switcha, ubacio tel u download mod, u smart switchu uneo model i SN. i odradio je sam. Ali mi i dalje stoji u recovery isto. I telefon jako loše radi, tj. restartuje se nekad po par puta zaredom i izbacuje konstantno npr: google play je prestao sa radom, samsung tastatura je prestala sa radom i tako bar za 20 aplikacija, i za sistemske isto izbacuje stalno da su prestale sa radom. I ne znam što mi stoji u originalni csc kod prazno.

- Azimuth
- Moderator
Idi u recovery, uradi wipe data i wipe cache. Butuj ga u download mod i onda iz Odina stavi neki drugi CSC (SEE/NEE/BTU). Tada će ti po instalaciji sam uraditi ponovo factory reset, upaliće se i ne bi trebao da imaš ovakvih problema.
Javi šta si uradio. I da, u Odinu ništa ne diraš, samo poređaš fajlove.
Javi šta si uradio. I da, u Odinu ništa ne diraš, samo poređaš fajlove.
Ubacio sam Stavio sam ovaj NEE, poređjao fajlove. Prošla instalacija i restartovao se tokom uvodnih podešavanja, tj kad sam dodao google nalog. Iz drugog puta sam uspeo. i dalje mi stoji ono u rikaveriju, samo sad nije DHR nego NEE:
No Support SINGLE-SKU
# MANUAL MODE #
-- Appling Multi-CSC...
Applied the CSC-code : NEE
Successfully verify for dmverity hash three
Mada mi za sad nije izbacivao ništa da su aplikacije zaustavljene i sl.
--Opet isto, izbacuje da su aplikacie zaustavljene...
No Support SINGLE-SKU
# MANUAL MODE #
-- Appling Multi-CSC...
Applied the CSC-code : NEE
Successfully verify for dmverity hash three
Mada mi za sad nije izbacivao ništa da su aplikacije zaustavljene i sl.
--Opet isto, izbacuje da su aplikacie zaustavljene...

- Azimuth
- Moderator
Šta si dirao u Odinu kada si prvi put flešovao?
Sinoć ubodem telefon da se puni kad ono..

Pojma nemam šta je i odakle se pojavila ova reklama i ono što piše iza reklame. Niti sam nešto novo instalirao niti sam nešto čačkao po aplikacijama i/ili podešavanjima telefona.
Sinoć ubodem telefon da se puni kad ono..

Pojma nemam šta je i odakle se pojavila ova reklama i ono što piše iza reklame. Niti sam nešto novo instalirao niti sam nešto čačkao po aplikacijama i/ili podešavanjima telefona.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Mozda ide uz temu?Koliko vidim menjao si je .
- Azimuth
- Moderator
Nisam ni temu menjao. Ne znam na koju foru mi se ovo pojavilo, ali se može isključiti gore desno na one 3 tačkice. Pretpostavljam/jedino logično da je došlo sa apdejtom neke od aplikacija... samo još da provalim sa kojom pa da je eleminišem.
to hoce uz neke igrice da izbaci to sam i ja imao problem cim sam obrisao igricu nestalo je i to
a moze biti i neki explorer
a moze biti i neki explorer
Ništa samo sam ubacio fajlove kako koji gde ide i to je to.Azimuth napisao:Šta si dirao u Odinu kada si prvi put flešovao?
- dachakragujevac80
- Expert
Jel probao neko da ubaci poslednju verziju Bixby? Ja jesam i za sada radi super!
dachakragujevac80 napisao:Jel probao neko da ubaci poslednju verziju Bixby? Ja jesam i za sada radi super!
kako si uspeo da ubacis gde toga ima
i cudi me koliko sam ispratio na dosta foruma u zadnje vreme se ljudi zale na bateriju odkako su ubacili nougat
da li neko ima od vas problema sa baterijom i koju csc verziju koristite kod mene je see
- dachakragujevac80
- Expert
APKmirror,ima svega... 

Da li neko zna šta označava ikonica sata pored označene ikonice, a nemam navijen alarm?

- dachakragujevac80
- Expert
Da ti nije mozda ukljucena ova aplikacija (ako je imaš instaliranu u telefonu):
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201705 ... c02aaf.jpg[/img]
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201705 ... c02aaf.jpg[/img]
Pronasao sam. Kreira je aplikacija zdclock. Tek kad zaustavim aplikaciju nestaje ikonica.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 12. Maj 2017. 20:12
- :: samsung s7 edge
- :: htc one9
SAMSUNG S7 - NEDOSPAN PRILIKOM DOLAZNIH POZIVA
Koristim samsung s7 edge imam problem svakodnevno sam u odredjenim vremenskim intervalima nedostupan a da za to vreme na displeju imam pun signal. koristim mts mrezu sa jednom karticom, probao sam i bezbedonosni rezim isti problem, iskljucio sam 2g i 4g opet problem. par prijeteljaja imaju identican problem. da li neko ima slican problem i zna nesto o ovome? da li postoji neko resenje ?
- McSkiltron
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
Re: Samsung Galaxy S7
pozdrav drugari, evo dodjoh da se pozalim i bas imam isti problem kao i Milanelo. otkad sam upgrade na 7.0 taj problem je stalno prisutan, pokusao sam isto sve, sem hard reseta. a ako nista od toga ne pomogne vracam se ja na dobri MM. Bas mi pravi problem.
- "Za svako resenje postoji problem!" True story