Da ja ovde odgovorim na ono što smo pisali u temi sa automobilima, da ne bi dobili batina od Azimutha.

Lako je vama da budete hrabri, ja sam u Novom Sadu, tu sam mu na dohvat ruke, prvi bi stradao.
Green napisao:(...) "civilizovani i uredjeni" zapad je jedna tako ogromna iluzija na koju masa jos uvek tako lepo pada.
Evindzer napisao:Živa istina. Šta su mi sve napričali članovi familije koji žive u Nemačkoj i Norveškoj, da sam čuo od nekog drugog, ne znam da li bih verovao.
Bez obzira, ja i dalje mislim, a na osnovu onoga što sam ja čuo od onih koji su bili ili su otišli preko, da smo mi "divlji zapad". Baš ko u onim kaubojskim filmovima što svako malo banditi ubiju šerifa, pa bi zapravo svako morao da poseduje oružje, jer davno se raspala stara Jugoslavija, i zakoni se ne poštuju. (Samo što se kod nas šerif davno udružio sa banditima.) Moli boga da nemaš bahatog komšiju, jer muriju imamo da bi sedela u kafićima, a sudstvo isto tako postoji samo radi sebe.
Al bolje sad da prekinem s time, odo ja previše u off.

Ako neko hoće da nastavi diskusiju o trulom zapadu, može da napiše sledeću poruku u off topic temi.
Sent from
mTalk on Windows 10 PC