Nokia n93
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
vlajche
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
Jeste da sam trenirao karate 11 godina ali N93 bi svakako bio od pomoci. Ipak nije isto dal ga zveknes ciglom ili pesnicom, cigla je ciglab_udder napisao:vlajche, a jos ako se pobijes na toj zurci![]()
nije to poslovni telefon ..... to je "gadget"...... ali primamljiv
![]()
poz...
Slazem sa da je "gadget", zato sam i rekao da ti poslovni ljudi treba usput da budu i tehno manijaci da bi im taj telefon bio toliko primamljiv jer znam dosta poslovnih ljudi koji i brojeve telefona drze po papiricima umesto u telefonu.
Cist primer, moj ujak. Covek ima 6680 a bukvalno ne ume naknadno da udje u log da pogleda propustene pozive. O porukama da ne pricam. Zalosno
-
vlajche
- Redovni učesnik

- Kontakt:
Ziveo sam u Prokuplju i tamo trenirao. Kada sam presao u BGD trenirao sam par meseci u Partizanu a onda batalio zbog faxa, nisam mogao da postignem.gallee napisao:vlajche, ja treniram i dalje ali 9,5 god u kom si klubu bio?
Mozda se znamo, makar iz vidjenja, sa takmicenja. Takmicio sam se redovno (u savezu, ne u uniji). Radio sam borbe. U katama sam se takmicio samo dok sam bio mali, pionir.
Sorry za off
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Gallee..
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
Sensei, meni je bilo glupo da te pitam jel sam mislio da ces misliti "ovaj je budala" pa reko necu
vlajche, sumnjam da se znamo jel ja imam 15 god ( i 17. juna,ove godine, sam dobio crni)...
cudo ima nas dosta (karatista)..
admin, ja se izvinjavam ali meni nista nije lepse nego da cujem da neko za 4uma trenira karate i to njih dosta.
izvajavam se za veliki off.

vlajche, sumnjam da se znamo jel ja imam 15 god ( i 17. juna,ove godine, sam dobio crni)...
cudo ima nas dosta (karatista)..
admin, ja se izvinjavam ali meni nista nije lepse nego da cujem da neko za 4uma trenira karate i to njih dosta.
izvajavam se za veliki off.
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
-
vlajche
- Redovni učesnik

- Kontakt:
Gde bre da nas pobije kad smo karatisti!Mirko BGD napisao:uuuuu admin cje da nas sve pobije...
Evo necemo vise, samo ako bi nam Admin dozvolio da kreiramo jednu temicu pa da se siti ispricamo
gallee, onda se verovatno ne znamo. Ja sam prestao da se takmicim pre jedno tri god a sad imam 22.
Mirko BGD, idemo kod Senseia na trening da malo prodrmamo stare kosti, cisto rekreativno, posto za takmicenja nemam bas vremena
i ja se jos jednom izvinjavam Adminu za off, ali jace je od mene
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
au sto ste mi opasni
ispade da se ceo forum sastoji od bruce lee'a i fazona nego ovo je tema o N93 a ne o treninzima i sl.
N93 je nadmasio sve standarde sa opcijama ali stvarno nema covek gde da ga ubode jer bi samo u reperskim pantalonama bio neprimetljiv i udoban
N93 je nadmasio sve standarde sa opcijama ali stvarno nema covek gde da ga ubode jer bi samo u reperskim pantalonama bio neprimetljiv i udoban
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: